Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем AVIS налични на Nan Nakhon Airport [NNT]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на AVIS на Nan Nakhon Airport. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Toyota Yaris

avis
A
4
5
2
Toyota Yaris

от

$23.69 на ден

Компактен

Toyota Vios

avis
A
5
5
3
Toyota Vios

от

$24.82 на ден

Икономичен

Honda Jazz

avis
A
5
5
2
Honda Jazz

от

$27.05 на ден

Икономичен

Nissan Almera

thai
A
5
5
2
Nissan Almera

от

$31.09 на ден

Стандартен

Toyota Altis

hertz
A
5
4
4
Toyota Altis

от

$45.40 на ден

SUV

Mitsubishi Pajero

thai
A
5
5
4
Mitsubishi Pajero

от

$63.31 на ден

SUV

Isuzu MU-X

hertz
A
5
5
5
Isuzu MU-X

от

$73.00 на ден

Информация за AVIS на Nan Nakhon Airport

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на AVIS за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които AVIS предоставя на Nan Nakhon Airport [NNT].

AVIS Car Rental

Име на фирмата:

AVIS Car Rental

Адрес:

Nan-tungchang Road, Phasing, Muang Nan, 55000

Телефон:

(66) 6 1386 9646

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Летище терминал пикап

Бонуси

  • - Такса летище
  • - Пътна помощ
  • - Неограничен пробег

Най-добри фирми за коли под наем на Nan Nakhon Airport [NNT]

Като алтернатива на AVIS има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Nan Nakhon Airport [NNT]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Hertz Direct

Hertz 47 reviews

8.3 / 10

Thai Rent A Car

Thai 141 reviews

8.3 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Nan Nakhon Airport [NNT], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от THAI. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Nan Nakhon Airport.

Голям брой средни коли се предоставя от HERTZ на Nan Nakhon Airport. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за THAI кола под наем на Nan Nakhon Airport [NNT], разгледайте SUV-тата от AVIS5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Nan Nakhon Airport.

AVIS Nan Nakhon Airport Преглед на парк коли под наем

AVIS на Nan Nakhon Airport NNT предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Compact , Economy , Standard , Suv ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за AVIS Nan Nakhon Airport, подгответе се да вземете Honda Jazz, и Nissan Almera или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите и Toyota Vios или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от AVIS Nan Nakhon Airport, можете да вземете и Toyota Altis .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от AVIS Nan Nakhon Airport, ще получите една от следните коли: Mitsubishi Pajero, и Isuzu MU-X .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от AVIS Nan Nakhon Airport според Вашата цел

AVIS осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от AVIS на Nan Nakhon Airport за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Nan Nakhon Airport, най-подходящите автомобили от AVIS са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от AVIS на Nan Nakhon Airport за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от AVIS на Nan Nakhon Airport.
  • За млади шофьори AVIS също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от AVIS на Nan Nakhon Airport.

Често задавани въпроси - AVIS рент а кар на Nan Nakhon Airport

Как да наема кола от AVIS на Nan Nakhon Airport?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от AVIS на летище NNT?

Най-евтината кола от AVIS на Nan Nakhon Airport е Toyota Yaris. Съответната настояща цена е $23.69 на ден.

Кои са най-популярните коли под наем AVIS на Nan Nakhon Airport [NNT]?

Най-популярните коли под наем на Nan Nakhon Airport от AVIS в момента са HONDA JAZZ. Най-ниската цена за този автомобил е $27.05 на ден.

Кой е най-често резервирания клас коли от AVIS на Nan Nakhon Airport [NNT]?

Най-често резервираният клас коли от AVIS на летище NNT е . Най-евтиният автомобил от AVIS е . Цената му започва от $23.69 на ден.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при AVIS с дебитна карта на Nan Nakhon Airport?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

AVIS осигурява ли опция за детска седалка за кола на Nan Nakhon Airport [NNT]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Nan Nakhon Airport?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на AVIS кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!