Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем BIZCAR налични на Пукет - Летище [HKT]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на BIZCAR на Пукет - Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Nissan Almera

yesaway
A
5
5
2
Nissan Almera

от

$19.09 на ден

Икономичен

Honda City

thrifty
A
5
5
2
Honda City

от

$27.39 на ден

Мини

Toyota Yaris

dollar
A
4
5
2
Toyota Yaris

от

$21.44 на ден

Мини

Mitsubishi Mirage

europcar
A
4
5
2
Mitsubishi Mirage

от

$27.08 на ден

Компактен

Honda Jazz

dollar
A
5
5
3
Honda Jazz

от

$24.89 на ден

Компактен

Toyota Altis

sixt
A
5
5
3
Toyota Altis

от

$32.99 на ден

Стандартен

Nissan Sylphy

drive car rental
A
5
4
5
Nissan Sylphy

от

$30.85 на ден

Миниван

Mitsubishi Xpander

sixt
A
5
5
3
Mitsubishi Xpander

от

$38.58 на ден

SUV

Honda HR-V

chic car rent
A
5
5
4
Honda HR-V

от

$38.71 на ден

SUV

Mitsubishi Pajero

thai
A
5
5
4
Mitsubishi Pajero

от

$66.39 на ден

В пълен размер

Honda CR-V

chic car rent
A
5
4
5
Honda CR-V

от

$61.46 на ден

Със 7 седалки

Peugeot 5008

sixt
A
7
5
1
Peugeot 5008

от

$79.10 на ден

Информация за BIZCAR на Пукет - Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на BIZCAR за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които BIZCAR предоставя на Пукет - Летище [HKT].

Bizcar Rental

Име на фирмата:

Bizcar Rental

Адрес:

1FL - Domestic Arrivals,Phuket Airport, No. 222 Mai Khao Sub-district,Thalang District Phuket 83110, Phuket, 83110

Телефон:

+6689-9926663

Най-добри фирми за коли под наем на Пукет - Летище [HKT]

Като алтернатива на BIZCAR има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Пукет - Летище [HKT]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Yesaway

Yesaway 7 reviews

9.4 / 10

Thai Rent A Car

Thai 20 reviews

8.3 / 10

Thrifty

Thrifty 9 reviews

8.3 / 10

SIXT Franchise

SIXT 25 reviews

7.8 / 10

National Direct

National 50 reviews

7.8 / 10

Europcar

Europcar 27 reviews

7.7 / 10

Avis Direct

Avis 33 reviews

7.1 / 10

Hertz Direct

Hertz 16 reviews

7.1 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Пукет - Летище [HKT], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от YESAWAY и THRIFTY. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Пукет - Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от и на Пукет - Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

Ако търсите голяма кола на Пукет - Летище, трябва да обмислите сделките от SIXT. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

BIZCAR Пукет - Летище Преглед на парк коли под наем

BIZCAR на Пукет - Летище HKT предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Mini , Compact , Standard , Van , Suv , Fullsize , 7-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за BIZCAR Пукет - Летище, подгответе се да вземете Nissan Almera, и Honda City или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Honda Jazz, и Toyota Altis или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от BIZCAR Пукет - Летище, можете да вземете и Nissan Sylphy .

BIZCAR клас коли под наем в пълен размер на Пукет - Летище включва следните модели на коли под наем: и Honda CR-V .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от BIZCAR Пукет - Летище, ще получите една от следните коли: Honda HR-V, и Mitsubishi Pajero .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от BIZCAR Пукет - Летище, можете да наемете и Peugeot 5008 .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от BIZCAR Пукет - Летище според Вашата цел

BIZCAR осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от BIZCAR на Пукет - Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Пукет - Летище, най-подходящите автомобили от BIZCAR са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от BIZCAR на Пукет - Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от BIZCAR на Пукет - Летище.
  • За млади шофьори BIZCAR също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от BIZCAR на Пукет - Летище.

Често задавани въпроси - BIZCAR рент а кар на Пукет - Летище

Как да наема кола от BIZCAR на Пукет - Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от BIZCAR на летище HKT?

Най-евтината кола от BIZCAR на Пукет - Летище е Nissan Almera. Съответната настояща цена е $19.09 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Пукет - Летище?

Цените на бензин близо до летище HKT варират от $3.09 до $4.46.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при BIZCAR с дебитна карта на Пукет - Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

BIZCAR осигурява ли опция за детска седалка за кола на Пукет - Летище [HKT]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Пукет - Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на BIZCAR кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!