Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем AVIS налични на Roi Et - Airport [ROI]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на AVIS на Roi Et - Airport. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Toyota Yaris

avis
A
4
5
2
Toyota Yaris

от

$25.44 на ден

Компактен

Toyota Vios

avis
A
5
5
3
Toyota Vios

от

$26.13 на ден

Стандартен

Toyota Altis

avis
A
5
4
4
Toyota Altis

от

$35.55 на ден

Информация за AVIS на Roi Et - Airport

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на AVIS за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които AVIS предоставя на Roi Et - Airport [ROI].

AVIS Car Rental

Име на фирмата:

AVIS Car Rental

Адрес:

135 Roi Et-Phon Thong Road, 135 Roi Et-Phon Thong Road, Tambon Ma-Ue A Thawatburi Roi Et, Roi Et

Телефон:

(66) 6 2603 2937

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Летище терминал пикап

Бонуси

  • - Такса летище
  • - Пътна помощ
  • - Неограничен пробег

AVIS Roi Et - Airport Преглед на парк коли под наем

AVIS на Roi Et - Airport ROI предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Compact , Standard ,

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите и Toyota Vios или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от AVIS Roi Et - Airport, можете да вземете и Toyota Altis .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от AVIS Roi Et - Airport според Вашата цел

AVIS осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от AVIS на Roi Et - Airport за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Roi Et - Airport, най-подходящите автомобили от AVIS са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от AVIS на Roi Et - Airport за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от AVIS на Roi Et - Airport.
  • За млади шофьори AVIS също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от AVIS на Roi Et - Airport.

Често задавани въпроси - AVIS рент а кар на Roi Et - Airport

Как да наема кола от AVIS на Roi Et - Airport?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от AVIS на летище ROI?

Най-евтината кола от AVIS на Roi Et - Airport е Toyota Yaris. Съответната настояща цена е $25.44 на ден.

Кои са най-популярните коли под наем AVIS на Roi Et - Airport [ROI]?

Най-популярните коли под наем на Roi Et - Airport от AVIS в момента са . Най-ниската цена за този автомобил е $26.13 на ден.

Кой е най-често резервирания клас коли от AVIS на Roi Et - Airport [ROI]?

Най-често резервираният клас коли от AVIS на летище ROI е . Най-евтиният автомобил от AVIS е . Цената му започва от $25.44 на ден.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при AVIS с дебитна карта на Roi Et - Airport?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

AVIS осигурява ли опция за детска седалка за кола на Roi Et - Airport [ROI]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Roi Et - Airport?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на AVIS кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!