Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем Икономичен е наличен на Edremit - Balikesir Koca Seyit Airport [EDO]

Разгледайте нашите страхотни сделки за коли под наем Икономичен на Edremit - Balikesir Koca Seyit Airport и изберете най-подходящата оферта. Ще откриете модели на коли под наем, техните цени, както и доставчици на коли под наем Икономичен, които са налични на летище EDO .

Икономичен

Renault Clio

europcar
M
5
3
2
Renault Clio

от

$47.53 на ден

Компактен

Ford Focus

europcar
M
5
5
3
Ford Focus

от

$62.47 на ден

Компактен

Renault Megane

europcar
M
5
3
3
Renault Megane

от

$68.24 на ден

Стандартен

Renault Fluence

europcar
M
5
4
4
Renault Fluence

от

$74.18 на ден

Информация за класове на коли под наем Икономичен на Edremit - Balikesir Koca Seyit Airport

Икономичният клас коли над наем могат да бъдат наречени „суперминита“ в Европа или „подкомпактни“ в Северна Америка. Обикновено икономичните коли са по-леки и малки от стандартните, но предлагат повече място и комфорт от мини колите.

Този клас коли под наем е страхотна комбинация от по-ниска цена за наем и добър разход за гориво поради средния си размер. Такива коли обикновено позволяват четирима пътници да пътуват удобно с допълнително място за багаж и лични принадлежности.

В исторически план, икономичният клас коли са сред най-популярните, тъй като тези коли са евтино решение за пътуване с приятели или семейство и страхотна възможност да се справите с личните си задължения.

Коли под наем Икономичен на летище EDO

Колите под наем Икономичен на Edremit - Balikesir Koca Seyit Airport биват следните модели: Renault Clio, подобни автомобили под наем на Икономичен.

Обекти на коли под наем Икономичен близо до Edremit - Balikesir Koca Seyit Airport

Не забравяйте да проверите сделките за коли под наем в обекти на място и извън летища, както и в близост до Edremit - Balikesir Koca Seyit Airport. Цените и наличността на колите обикновено са различни. Уверете сте, че сте направили най-добрия избор.

Близки места за коли под наем на летищата

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри доставчици на Икономичен колид под наем на Edremit - Balikesir Koca Seyit Airport

За да направите най-добрия избор на сделки за коли под наем на Икономичен на Edremit - Balikesir Koca Seyit Airport [EDO], обръщайте внимание не само на модела кола под наем и цената, а и на доставчика на кола на под наем, който предлага тази сделка. Агенциите за коли под наем, които предлагат автомобили на Икономичен на Edremit - Balikesir Koca Seyit Airport имат различни условия за даване под наем на коли и рейтинг от предишни клиенти.

Най-голямото разнообразие на сделки за коли под наем Икономичен на Edremit - Balikesir Koca Seyit Airport се предлага от EUROPCAR FRANCHISE.

EUROPCAR Franchise

EUROPCAR 17 reviews

7.1 / 10

Често задавани въпроси - Коли под наем Икономичен на Edremit - Balikesir Koca Seyit Airport

Как да резервирате кола под наем Икономичен на Edremit - Balikesir Koca Seyit Airport?

Започнете като впишете точно място за вземане на колата и адрес за връщане във формуляра за търсене и изберете най-подходящото от падащия списък. Изберете дата и време за наемане. На страницата за резултати от търсене ще можете да филтрирате и да сортирате всички сделки за коли под наем, базирайки се на предпочитания от Вас клас коли под наем.

Коя е най-евтината кола под наем Икономичен на летище EDO?

Най-евтината кола под наем Икономичен на Edremit - Balikesir Koca Seyit Airport е Renault Clio от europcar. Настоящата приложима цена е $47.53 на ден.

Кой е най-надеждният доставчик на коли под наем Икономичен на Edremit - Balikesir Koca Seyit Airport [EDO]?

Най-довереният доставчик на коли под наем Икономичен на EDO е EUROPCAR Franchise със среден рейтинг резултат 7.1 от 10.

Най-евтиният автомобил Икономичен от europcar на Edremit - Balikesir Koca Seyit Airport е RENAULT CLIO. Цената му започва от $47.53 на ден.

Какъв е разходът на гориво на кола под наем Икономичен на Edremit - Balikesir Koca Seyit Airport?

Какво трябва да си нося, когато вземам кола под наем Икономичен на Edremit - Balikesir Koca Seyit Airport?

Обикновено е достатъчно да представите:

  • Шофьорска книжка. Притежателите на британска шофьорска книжка трябва да предоставят и фотокарта. Ако шофьорската Ви книжка не е с латинска азбука (напр. арабска, гръцка, кирилица или китайска), нужно е да носите и международно разрешение за шофиране заедно с местната си шофьорска книжка.
  • Валидна идентификационна карта със снимка (паспорт или лична карта).
  • Валидна кредитна карта на името на основния шофьор. Необходимо е за предварително оторизиране на депозита за кола под наем на обекта, от който се наема.

На колко години трябва да бъда, за да наема автомобил Икономичен на Edremit - Balikesir Koca Seyit Airport?

Обикновено трябва да сте между 25- и 70-годишна възраст, за да наемете кола Икономичен на Edremit - Balikesir Koca Seyit Airport. Ограниченията за възрастта на фирми за коли под наем на Edremit - Balikesir Koca Seyit Airport се различават драстично.

Ако не спадате към тези възрастови ограничения, винаги можете да намерите доставчици на коли под наем, които да Ви разрешат да наемете автомобил при условие, че сте платили допълнителна такса за млад шофьор или за възрастен шофьор или че си купите допълнителна застраховка.

Възможно ли е да наема кола на Икономичен за една посока?

Да, някои продавачи осигуряват кола под наем Икономичен за една посока на Edremit - Balikesir Koca Seyit Airport. Бъдете внимателни, когато избирате доставчик. Ако търсите коли под наем за една посока, подгответе се, че са приложими някои ограничения и допълнителни плащания. Не забравяйте да се свържете с фирмата, за да се уверете в действителната наличност и цената на кола под наем за една посока.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!