Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем HERTZ налични на Istanbul - Ataturk Airport - Domestic [IST]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на HERTZ на Istanbul - Ataturk Airport - Domestic. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Renault Clio

budget
M
5
3
2
Renault Clio

от

$19.47 на ден

Икономичен

Nissan Micra

garenta
A
5
5
2
Nissan Micra

от

$38.60 на ден

Компактен

Fiat Egea

budget
M
5
4
3
Fiat Egea

от

$20.37 на ден

Компактен

Mercedes A Class

alamo
A
5
5
3
Mercedes A Class

от

$70.18 на ден

Мини

Hyundai i10

global rent a car
M
4
5
2
Hyundai i10

от

$22.86 на ден

Миниван

Ford Tourneo

green motion
M
5
5
4
Ford Tourneo

от

$32.14 на ден

SUV

Nissan Qashqai

budget
A
5
5
3
Nissan Qashqai

от

$36.39 на ден

SUV

Volvo XC60

avis
A
5
5
4
Volvo XC60

от

$136.32 на ден

Стандартен

Ford Mondeo

garenta
M
5
4
4
Ford Mondeo

от

$38.44 на ден

Стандартен

Audi A3 Sedan

garenta
A
5
4
4
Audi A3 Sedan

от

$56.77 на ден

Луксозен

Mercedes C Class

budget
A
5
4
5
Mercedes C Class

от

$44.44 на ден

Луксозен

Mercedes E Class

budget
A
5
4
5
Mercedes E Class

от

$57.42 на ден

В пълен размер

Mercedes CLA

alamo
A
5
4
4
Mercedes CLA

от

$51.80 на ден

Със 9 седалки

Ford Transit

alamo
M
9
5
4
Ford Transit

от

$67.42 на ден

Комби

Peugeot 5008

budget
A
5
5
5
Peugeot 5008

от

$67.45 на ден

Със 7 седалки

Volkswagen Transporter

green motion
A
7
5
1
Volkswagen Transporter

от

$87.45 на ден

Информация за HERTZ на Istanbul - Ataturk Airport - Domestic

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на HERTZ за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които HERTZ предоставя на Istanbul - Ataturk Airport - Domestic [IST].

Hertz Car Hire

Име на фирмата:

Hertz Car Hire

Адрес:

Телефон:

Обекти на HERTZ близо до летище IST

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Istanbul - Ataturk Airport - Domestic. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

Близки места за коли под наем на летищата

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Istanbul - Ataturk Airport - Domestic [IST]

Като алтернатива на HERTZ има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Istanbul - Ataturk Airport - Domestic [IST]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Garenta

Garenta 16 reviews

8.1 / 10

Enterprise Franchise

Enterprise 75 reviews

7.6 / 10

BUDGET EMEA Franchise

BUDGET 211 reviews

7.2 / 10

ALAMO

ALAMO 100 reviews

7 / 10

Central Rent A Car

Central 9 reviews

7 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Istanbul - Ataturk Airport - Domestic [IST], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от BUDGET и GARENTA. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Istanbul - Ataturk Airport - Domestic.

Голям брой средни коли се предоставя от GARENTA и ALAMO на Istanbul - Ataturk Airport - Domestic. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за BUDGET кола под наем на Istanbul - Ataturk Airport - Domestic [IST], разгледайте SUV-тата от HERTZ5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Istanbul - Ataturk Airport - Domestic.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Istanbul - Ataturk Airport - Domestic, трябва да разгледате офертите от BUDGET. Те представляват достатъчно Луксозен, на Istanbul - Ataturk Airport - Domestic, за да задоволят всяка прищявка.

HERTZ Istanbul - Ataturk Airport - Domestic Преглед на парк коли под наем

HERTZ на Istanbul - Ataturk Airport - Domestic IST предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Compact , Mini , Van , Suv , Standard , Luxury , Fullsize , 9-seater , Estate , 7-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за HERTZ Istanbul - Ataturk Airport - Domestic, подгответе се да вземете Renault Clio, и Nissan Micra или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Fiat Egea, и Mercedes A Class или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от HERTZ Istanbul - Ataturk Airport - Domestic, можете да вземете Ford Mondeo, и Audi A3 Sedan .

HERTZ клас коли под наем в пълен размер на Istanbul - Ataturk Airport - Domestic включва следните модели на коли под наем: и Mercedes CLA .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от HERTZ Istanbul - Ataturk Airport - Domestic, ще получите една от следните коли: Nissan Qashqai, и Volvo XC60 .

Премиум клас коли под наем, осигурен от HERTZ Istanbul - Ataturk Airport - Domestic се състои от следните модели коли: Mercedes C Class, и Mercedes E Class .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от HERTZ Istanbul - Ataturk Airport - Domestic, можете да наемете и Volkswagen Transporter .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от HERTZ Istanbul - Ataturk Airport - Domestic според Вашата цел

HERTZ осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от HERTZ на Istanbul - Ataturk Airport - Domestic за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Istanbul - Ataturk Airport - Domestic, най-подходящите автомобили от HERTZ са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от HERTZ на Istanbul - Ataturk Airport - Domestic за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от HERTZ на Istanbul - Ataturk Airport - Domestic.
  • За млади шофьори HERTZ също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от HERTZ на Istanbul - Ataturk Airport - Domestic.

Често задавани въпроси - HERTZ рент а кар на Istanbul - Ataturk Airport - Domestic

Как да наема кола от HERTZ на Istanbul - Ataturk Airport - Domestic?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от HERTZ на летище IST?

Най-евтината кола от HERTZ на Istanbul - Ataturk Airport - Domestic е Renault Clio. Съответната настояща цена е $19.47 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Istanbul - Ataturk Airport - Domestic?

Цените на бензин близо до летище IST варират от $4.45 до $5.04.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при HERTZ с дебитна карта на Istanbul - Ataturk Airport - Domestic?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

HERTZ осигурява ли опция за детска седалка за кола на Istanbul - Ataturk Airport - Domestic [IST]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Istanbul - Ataturk Airport - Domestic?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на HERTZ кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!