Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем SIXT налични на Ordu Giresun Airport [OGU]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на SIXT на Ordu Giresun Airport. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Renault Clio

budget
A
5
5
2
Renault Clio

от

$79.56 на ден

Компактен

Renault Megane

budget
A
5
5
3
Renault Megane

от

$104.74 на ден

Информация за SIXT на Ordu Giresun Airport

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на SIXT за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които SIXT предоставя на Ordu Giresun Airport [OGU].

SIXT Rent A Car

Име на фирмата:

SIXT Rent A Car

Адрес:

Ordu-Giresun Airport, Alibey Island, Ordu, 52010

Телефон:

+90-5307925258

Най-добри фирми за коли под наем на Ordu Giresun Airport [OGU]

Като алтернатива на SIXT има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Ordu Giresun Airport [OGU]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

BUDGET EMEA Franchise

BUDGET 50 reviews

7.6 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Ordu Giresun Airport [OGU], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от BUDGET. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Ordu Giresun Airport.

SIXT Ordu Giresun Airport Преглед на парк коли под наем

SIXT на Ordu Giresun Airport OGU предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Compact ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за SIXT Ordu Giresun Airport, подгответе се да вземете и Renault Clio или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите и Renault Megane или да вземете подобрение на клас коли

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от SIXT Ordu Giresun Airport според Вашата цел

SIXT осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от SIXT на Ordu Giresun Airport за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Ordu Giresun Airport, най-подходящите автомобили от SIXT са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от SIXT на Ordu Giresun Airport за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от SIXT на Ordu Giresun Airport.
  • За млади шофьори SIXT също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от SIXT на Ordu Giresun Airport.

Често задавани въпроси - SIXT рент а кар на Ordu Giresun Airport

Как да наема кола от SIXT на Ordu Giresun Airport?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от SIXT на летище OGU?

Най-евтината кола от SIXT на Ordu Giresun Airport е Renault Clio. Съответната настояща цена е $79.56 на ден.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при SIXT с дебитна карта на Ordu Giresun Airport?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

SIXT осигурява ли опция за детска седалка за кола на Ordu Giresun Airport [OGU]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Ordu Giresun Airport?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на SIXT кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!