Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем CIRCULAR налични на Силвас, Летище [VAS]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на CIRCULAR на Силвас, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Hyundai i20

circular
A
5
3
2
Hyundai i20

от

$64.75 на ден

Компактен

Hyundai Era

circular
A
5
5
3
Hyundai Era

от

$68.94 на ден

Компактен

Citroen C4 Cactus

circular
A
5
5
3
Citroen C4 Cactus

от

$106.56 на ден

Стандартен

Seat Toledo

circular
A
5
4
4
Seat Toledo

от

$107.50 на ден

Икономичен

Ford Fiesta

essence
M
5
3
2
Ford Fiesta

от

$28.06 на ден

Икономичен

Nissan Micra

sixt
A
5
3
2
Nissan Micra

от

$34.95 на ден

Компактен

Renault Symbol

essence
M
5
3
3
Renault Symbol

от

$29.41 на ден

Компактен

Renault Megane

europcar
M
5
3
3
Renault Megane

от

$51.29 на ден

Стандартен

Renault Fluence

essence
M
5
5
5
Renault Fluence

от

$41.78 на ден

Стандартен

Opel Insignia

alamo
A
5
4
5
Opel Insignia

от

$64.69 на ден

Луксозен

Mercedes E Class

sixt
A
5
4
5
Mercedes E Class

от

$99.74 на ден

Луксозен

Audi A6

sixt
A
5
4
5
Audi A6

от

$103.91 на ден

Миниван

Renault Trafic

europcar
M
6
4
2
Renault Trafic

от

$116.89 на ден

Със 7 седалки

Hyundai H1

europcar
M
7
5
4
Hyundai H1

от

$130.37 на ден

Информация за CIRCULAR на Силвас, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на CIRCULAR за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които CIRCULAR предоставя на Силвас, Летище [VAS].

Circular Car Hire

Име на фирмата:

Circular Car Hire

Адрес:

Sivas Airport Arrivals Hall, Meet&Greet Service, Sivas

Бонуси

  • - Такса летище
  • - Пътна помощ
  • - Неограничен пробег

Обекти на CIRCULAR близо до летище VAS

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Силвас, Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Силвас, Летище [VAS]

Като алтернатива на CIRCULAR има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Силвас, Летище [VAS]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

SIXT Franchise

SIXT 6 reviews

7.6 / 10

EUROPCAR Franchise

EUROPCAR 14 reviews

7.1 / 10

Essence Car Rental

Essence 45 reviews

6.2 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Силвас, Летище [VAS], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от ESSENCE и SIXT. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Силвас, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от ESSENCE и ALAMO на Силвас, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

Ако търсите голяма кола на Силвас, Летище, трябва да обмислите сделките от EUROPCAR. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Силвас, Летище, трябва да разгледате офертите от SIXT. Те представляват достатъчно Луксозен, на Силвас, Летище, за да задоволят всяка прищявка.

CIRCULAR Силвас, Летище Преглед на парк коли под наем

CIRCULAR на Силвас, Летище VAS предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Compact , Standard , Luxury , Van , 7-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за CIRCULAR Силвас, Летище, подгответе се да вземете Hyundai i20, Ford Fiesta, и Nissan Micra или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Hyundai Era, Citroen C4 Cactus, Renault Symbol, и Renault Megane или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от CIRCULAR Силвас, Летище, можете да вземете Seat Toledo, Renault Fluence, и Opel Insignia .

Премиум клас коли под наем, осигурен от CIRCULAR Силвас, Летище се състои от следните модели коли: Mercedes E Class, и Audi A6 .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от CIRCULAR Силвас, Летище, можете да наемете и Hyundai H1 .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от CIRCULAR Силвас, Летище според Вашата цел

CIRCULAR осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от CIRCULAR на Силвас, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Силвас, Летище, най-подходящите автомобили от CIRCULAR са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от CIRCULAR на Силвас, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от CIRCULAR на Силвас, Летище.
  • За млади шофьори CIRCULAR също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от CIRCULAR на Силвас, Летище.

Често задавани въпроси - CIRCULAR рент а кар на Силвас, Летище

Как да наема кола от CIRCULAR на Силвас, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от CIRCULAR на летище VAS?

Най-евтината кола от CIRCULAR на Силвас, Летище е Hyundai i20. Съответната настояща цена е $64.75 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Силвас, Летище?

Цените на бензин близо до летище VAS варират от $4.04 до $5.17.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при CIRCULAR с дебитна карта на Силвас, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

CIRCULAR осигурява ли опция за детска седалка за кола на Силвас, Летище [VAS]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Силвас, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на CIRCULAR кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!