Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем SIXT налични на Белфаст - Летище - Интърнешнъл [BFS]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на SIXT на Белфаст - Летище - Интърнешнъл. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Peugeot 107

budget
M
4
3
2
Peugeot 107

от

$106.33 на ден

Мини

Kia Picanto

hertz
M
4
3
2
Kia Picanto

от

$118.37 на ден

Икономичен

Opel Corsa

budget
M
4
3
2
Opel Corsa

от

$106.78 на ден

Икономичен

Ford Fiesta

budget
A
4
3
2
Ford Fiesta

от

$151.77 на ден

Компактен

Ford Focus

budget
M
5
5
3
Ford Focus

от

$124.06 на ден

Компактен

Mercedes GLA

avis
A
5
5
3
Mercedes GLA

от

$248.54 на ден

Стандартен

Peugeot 3008

avis
M
5
5
4
Peugeot 3008

от

$149.29 на ден

SUV

Nissan Qashqai

hertz
M
5
5
4
Nissan Qashqai

от

$165.11 на ден

В пълен размер

Mercedes C Class

hertz
A
5
4
4
Mercedes C Class

от

$220.41 на ден

Луксозен

Mercedes E Class

hertz
A
5
4
4
Mercedes E Class

от

$243.18 на ден

Информация за SIXT на Белфаст - Летище - Интърнешнъл

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на SIXT за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които SIXT предоставя на Белфаст - Летище - Интърнешнъл [BFS].

SIXT Rent A Car

Име на фирмата:

SIXT Rent A Car

Адрес:

181 Airport Road, Belfast, BT29 4DW

Телефон:

+44-2894-453588

Обекти на SIXT близо до летище BFS

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Белфаст - Летище - Интърнешнъл. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

Близки места за коли под наем на летищата

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Белфаст - Летище - Интърнешнъл [BFS]

Като алтернатива на SIXT има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Белфаст - Летище - Интърнешнъл [BFS]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Enterprise Corporate

Enterprise 150 reviews

8.7 / 10

Alamo EHI

Alamo 221 reviews

8.6 / 10

National

National 15 reviews

8.6 / 10

EUROPCAR Corporate

EUROPCAR 8 reviews

8.4 / 10

Firefly Corporate

Firefly 52 reviews

8.3 / 10

Hertz Corporate

Hertz 40 reviews

8 / 10

BUDGET Direct

BUDGET 119 reviews

7.2 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 17 reviews

6.3 / 10

Easirent

Easirent 31 reviews

3.6 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Белфаст - Летище - Интърнешнъл [BFS], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от BUDGET и HERTZ. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Белфаст - Летище - Интърнешнъл.

Голям брой средни коли се предоставя от AVIS и HERTZ на Белфаст - Летище - Интърнешнъл. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за HERTZ кола под наем на Белфаст - Летище - Интърнешнъл [BFS], разгледайте SUV-тата от SIXT5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Белфаст - Летище - Интърнешнъл.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Белфаст - Летище - Интърнешнъл, трябва да разгледате офертите от HERTZ. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и Кабриолет на Белфаст - Летище - Интърнешнъл, за да задоволят всяка прищявка.

SIXT Белфаст - Летище - Интърнешнъл Преглед на парк коли под наем

SIXT на Белфаст - Летище - Интърнешнъл BFS предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Economy , Compact , Standard , Suv , Fullsize , Luxury ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за SIXT Белфаст - Летище - Интърнешнъл, подгответе се да вземете Opel Corsa, и Ford Fiesta или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Ford Focus, и Mercedes GLA или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от SIXT Белфаст - Летище - Интърнешнъл, можете да вземете и Peugeot 3008 .

SIXT клас коли под наем в пълен размер на Белфаст - Летище - Интърнешнъл включва следните модели на коли под наем: и Mercedes C Class .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от SIXT Белфаст - Летище - Интърнешнъл, ще получите една от следните коли: и Nissan Qashqai .

Премиум клас коли под наем, осигурен от SIXT Белфаст - Летище - Интърнешнъл се състои от следните модели коли: и Mercedes E Class .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от SIXT Белфаст - Летище - Интърнешнъл според Вашата цел

SIXT осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от SIXT на Белфаст - Летище - Интърнешнъл за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Белфаст - Летище - Интърнешнъл, най-подходящите автомобили от SIXT са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от SIXT на Белфаст - Летище - Интърнешнъл за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от SIXT на Белфаст - Летище - Интърнешнъл.
  • За млади шофьори SIXT също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от SIXT на Белфаст - Летище - Интърнешнъл.

Често задавани въпроси - SIXT рент а кар на Белфаст - Летище - Интърнешнъл

Как да наема кола от SIXT на Белфаст - Летище - Интърнешнъл?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от SIXT на летище BFS?

Най-евтината кола от SIXT на Белфаст - Летище - Интърнешнъл е Peugeot 107. Съответната настояща цена е $106.33 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Белфаст - Летище - Интърнешнъл?

Цените на бензин близо до летище BFS варират от $5.93 до $6.49.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при SIXT с дебитна карта на Белфаст - Летище - Интърнешнъл?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

SIXT осигурява ли опция за детска седалка за кола на Белфаст - Летище - Интърнешнъл [BFS]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Белфаст - Летище - Интърнешнъл?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на SIXT кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!