Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем HERTZ налични на Кардиф - Летище [CWL]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на HERTZ на Кардиф - Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Kia Picanto

hertz
M
4
3
2
Kia Picanto

от

$107.86 на ден

SUV

Nissan Qashqai

hertz
M
5
5
4
Nissan Qashqai

от

$158.37 на ден

Комби

Kia Ceed Estate

hertz
M
5
5
4
Kia Ceed Estate

от

$197.02 на ден

Мини

Toyota Aygo

alamo
M
4
3
2
Toyota Aygo

от

$86.08 на ден

Мини

Fiat 500

avis
M
4
3
1
Fiat 500

от

$193.75 на ден

Икономичен

Opel Corsa

alamo
M
5
3
2
Opel Corsa

от

$88.79 на ден

Компактен

Ford Focus

alamo
M
5
5
3
Ford Focus

от

$96.88 на ден

Компактен

Mercedes A Class

avis
A
5
5
3
Mercedes A Class

от

$273.44 на ден

SUV

Nissan X-Trail

alamo
M
5
5
4
Nissan X-Trail

от

$121.09 на ден

SUV

Nissan Pathfinder

national
M
5
5
4
Nissan Pathfinder

от

$245.57 на ден

Стандартен

Opel Insignia

alamo
M
5
5
4
Opel Insignia

от

$133.22 на ден

Със 7 седалки

Opel Zafira

alamo
M
7
5
1
Opel Zafira

от

$159.85 на ден

Със 7 седалки

Ford Galaxy

enterprise
A
7
5
2
Ford Galaxy

от

$226.56 на ден

В пълен размер

Mercedes C Class

alamo
M
5
4
4
Mercedes C Class

от

$185.69 на ден

Луксозен

Mercedes E Class

alamo
A
5
4
4
Mercedes E Class

от

$241.41 на ден

Със 9 седалки

Ford Transit Passengervan

alamo
M
9
5
4
Ford Transit Passengervan

от

$242.23 на ден

Информация за HERTZ на Кардиф - Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на HERTZ за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които HERTZ предоставя на Кардиф - Летище [CWL].

Hertz Car Hire

Име на фирмата:

Hertz Car Hire

Адрес:

Cardiff Airport, Cardiff, CF62 3BD

Телефон:

01446711722

Обекти на HERTZ близо до летище CWL

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Кардиф - Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

Близки места за коли под наем на летищата

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Кардиф - Летище [CWL]

Като алтернатива на HERTZ има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Кардиф - Летище [CWL]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Enterprise Corporate

Enterprise 151 reviews

8.7 / 10

Alamo EHI

Alamo 223 reviews

8.6 / 10

National

National 15 reviews

8.6 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 121 reviews

8 / 10

BUDGET EMEA Corporate

BUDGET 357 reviews

8 / 10

EUROPCAR Corporate

EUROPCAR 238 reviews

7.7 / 10

Easirent

Easirent 788 reviews

4.9 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Кардиф - Летище [CWL], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от ALAMO и AVIS. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Кардиф - Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от ALAMO на Кардиф - Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за ALAMO кола под наем на Кардиф - Летище [CWL], разгледайте SUV-тата от HERTZ5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Кардиф - Летище.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Кардиф - Летище, трябва да разгледате офертите от ALAMO. Те представляват достатъчно Луксозен, на Кардиф - Летище, за да задоволят всяка прищявка.

HERTZ Кардиф - Летище Преглед на парк коли под наем

HERTZ на Кардиф - Летище CWL предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Suv , Estate , Economy , Compact , Standard , 7-seater , Fullsize , Luxury , 9-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за HERTZ Кардиф - Летище, подгответе се да вземете и Opel Corsa или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Ford Focus, и Mercedes A Class или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от HERTZ Кардиф - Летище, можете да вземете и Opel Insignia .

HERTZ клас коли под наем в пълен размер на Кардиф - Летище включва следните модели на коли под наем: и Mercedes C Class .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от HERTZ Кардиф - Летище, ще получите една от следните коли: Nissan Qashqai, Nissan X-Trail, и Nissan Pathfinder .

Премиум клас коли под наем, осигурен от HERTZ Кардиф - Летище се състои от следните модели коли: и Mercedes E Class .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от HERTZ Кардиф - Летище, можете да наемете Opel Zafira, и Ford Galaxy .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от HERTZ Кардиф - Летище според Вашата цел

HERTZ осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от HERTZ на Кардиф - Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Кардиф - Летище, най-подходящите автомобили от HERTZ са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от HERTZ на Кардиф - Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от HERTZ на Кардиф - Летище.
  • За млади шофьори HERTZ също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от HERTZ на Кардиф - Летище.

Често задавани въпроси - HERTZ рент а кар на Кардиф - Летище

Как да наема кола от HERTZ на Кардиф - Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от HERTZ на летище CWL?

Най-евтината кола от HERTZ на Кардиф - Летище е Kia Picanto. Съответната настояща цена е $107.86 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Кардиф - Летище?

Цените на бензин близо до летище CWL варират от $5.60 до $6.20.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при HERTZ с дебитна карта на Кардиф - Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

HERTZ осигурява ли опция за детска седалка за кола на Кардиф - Летище [CWL]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Кардиф - Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на HERTZ кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!