Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем AVIS налични на Екзитър - Летище [EXT]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на AVIS на Екзитър - Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Volkswagen Polo

avis
M
5
5
2
Volkswagen Polo

от

$76.98 на ден

Компактен

Seat Arona

avis
M
5
5
3
Seat Arona

от

$114.67 на ден

Компактен

Volkswagen Golf

avis
M
5
5
3
Volkswagen Golf

от

$137.58 на ден

Мини

Fiat 500

europcar
M
4
3
2
Fiat 500

от

$55.74 на ден

Икономичен

Opel Corsa

europcar
M
5
3
2
Opel Corsa

от

$56.43 на ден

Икономичен

Citroen C3 Aircross

budget
M
5
5
2
Citroen C3 Aircross

от

$114.68 на ден

Компактен

Fiat Tipo

europcar
M
5
3
3
Fiat Tipo

от

$73.07 на ден

Компактен

Citroen C4

budget
A
5
5
3
Citroen C4

от

$136.90 на ден

Комби

Ford Focus Estate

europcar
M
5
5
4
Ford Focus Estate

от

$89.31 на ден

Комби

Mercedes C Class Estate

europcar
A
5
5
5
Mercedes C Class Estate

от

$160.59 на ден

Стандартен

Skoda Octavia

europcar
M
5
5
4
Skoda Octavia

от

$100.90 на ден

Стандартен

Volkswagen Passat

budget
M
5
4
4
Volkswagen Passat

от

$143.31 на ден

SUV

Nissan Qashqai

europcar
M
5
5
4
Nissan Qashqai

от

$107.60 на ден

В пълен размер

Mercedes C Class

budget
A
5
4
4
Mercedes C Class

от

$156.48 на ден

Със 7 седалки

Peugeot 5008

budget
M
7
5
1
Peugeot 5008

от

$230.91 на ден

Информация за AVIS на Екзитър - Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на AVIS за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които AVIS предоставя на Екзитър - Летище [EXT].

AVIS Car Rental

Име на фирмата:

AVIS Car Rental

Адрес:

Arrivals Hall, Exeter, EX5 2BD

Телефон:

(44) 03445446015

Обекти на AVIS близо до летище EXT

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Екзитър - Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Екзитър - Летище [EXT]

Като алтернатива на AVIS има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Екзитър - Летище [EXT]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

National

National 16 reviews

9 / 10

Enterprise Corporate

Enterprise 153 reviews

8.7 / 10

Easirent

Easirent 8 reviews

8.6 / 10

Alamo EHI

Alamo 244 reviews

8.5 / 10

Hertz Corporate

Hertz 762 reviews

8.1 / 10

Firefly Corporate

Firefly 437 reviews

8.1 / 10

BUDGET EMEA Corporate

BUDGET 396 reviews

8 / 10

EUROPCAR Corporate

EUROPCAR 308 reviews

7.6 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Екзитър - Летище [EXT], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от EUROPCAR и BUDGET. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Екзитър - Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от EUROPCAR и BUDGET на Екзитър - Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за EUROPCAR кола под наем на Екзитър - Летище [EXT], разгледайте SUV-тата от AVIS5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Екзитър - Летище.

AVIS Екзитър - Летище Преглед на парк коли под наем

AVIS на Екзитър - Летище EXT предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Compact , Mini , Estate , Standard , Suv , Fullsize , 7-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за AVIS Екзитър - Летище, подгответе се да вземете Volkswagen Polo, Opel Corsa, и Citroen C3 Aircross или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Seat Arona, Volkswagen Golf, Fiat Tipo, и Citroen C4 или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от AVIS Екзитър - Летище, можете да вземете Skoda Octavia, и Volkswagen Passat .

AVIS клас коли под наем в пълен размер на Екзитър - Летище включва следните модели на коли под наем: и Mercedes C Class .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от AVIS Екзитър - Летище, ще получите една от следните коли: и Nissan Qashqai .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от AVIS Екзитър - Летище, можете да наемете и Peugeot 5008 .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от AVIS Екзитър - Летище според Вашата цел

AVIS осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от AVIS на Екзитър - Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Екзитър - Летище, най-подходящите автомобили от AVIS са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от AVIS на Екзитър - Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от AVIS на Екзитър - Летище.
  • За млади шофьори AVIS също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от AVIS на Екзитър - Летище.

Често задавани въпроси - AVIS рент а кар на Екзитър - Летище

Как да наема кола от AVIS на Екзитър - Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от AVIS на летище EXT?

Най-евтината кола от AVIS на Екзитър - Летище е Volkswagen Polo. Съответната настояща цена е $76.98 на ден.

Кой е най-често резервирания клас коли от AVIS на Екзитър - Летище [EXT]?

Най-често резервираният клас коли от AVIS на летище EXT е Икономичен. Най-евтиният Икономичен автомобил от AVIS е VOLKSWAGEN POLO. Цената му започва от $76.98 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Екзитър - Летище?

Цените на бензин близо до летище EXT варират от $5.57 до $6.22.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при AVIS с дебитна карта на Екзитър - Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

AVIS осигурява ли опция за детска седалка за кола на Екзитър - Летище [EXT]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Екзитър - Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на AVIS кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!