Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем HERTZ налични на Фарнбъроу - Летище [FAB]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на HERTZ на Фарнбъроу - Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Kia Picanto

hertz
M
4
3
1
Kia Picanto

от

$18.61 на ден

Икономичен

Opel Corsa

hertz
M
5
3
2
Opel Corsa

от

$19.34 на ден

Компактен

Ford Focus

hertz
M
5
5
3
Ford Focus

от

$20.77 на ден

Стандартен

Skoda Octavia

hertz
M
5
4
4
Skoda Octavia

от

$26.24 на ден

Луксозен

Mercedes E Class

hertz
A
5
2
5
Mercedes E Class

от

$83.91 на ден

Информация за HERTZ на Фарнбъроу - Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на HERTZ за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които HERTZ предоставя на Фарнбъроу - Летище [FAB].

Hertz Car Hire

Име на фирмата:

Hertz Car Hire

Адрес:

County House Armstrong Rd, Farnborough, RG24 8NU

Телефон:

08433093003

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Посреща и поздравява

Бонуси

  • - Млад шофьор
  • - Такса летище
  • - Еднопосочен наем такса
  • - Пътна помощ
  • - Неограничен пробег на разположение не за всички автомобили

Обекти на HERTZ близо до летище FAB

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Фарнбъроу - Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

Близки места за коли под наем на летищата

В близост центъра на места за коли под наем

HERTZ Фарнбъроу - Летище Преглед на парк коли под наем

HERTZ на Фарнбъроу - Летище FAB предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Economy , Compact , Standard , Luxury ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за HERTZ Фарнбъроу - Летище, подгответе се да вземете и Opel Corsa или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите и Ford Focus или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от HERTZ Фарнбъроу - Летище, можете да вземете и Skoda Octavia .

Премиум клас коли под наем, осигурен от HERTZ Фарнбъроу - Летище се състои от следните модели коли: и Mercedes E Class .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от HERTZ Фарнбъроу - Летище според Вашата цел

HERTZ осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от HERTZ на Фарнбъроу - Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Фарнбъроу - Летище, най-подходящите автомобили от HERTZ са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от HERTZ на Фарнбъроу - Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от HERTZ на Фарнбъроу - Летище.
  • За млади шофьори HERTZ също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от HERTZ на Фарнбъроу - Летище.

Често задавани въпроси - HERTZ рент а кар на Фарнбъроу - Летище

Как да наема кола от HERTZ на Фарнбъроу - Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от HERTZ на летище FAB?

Най-евтината кола от HERTZ на Фарнбъроу - Летище е Kia Picanto. Съответната настояща цена е $18.61 на ден.

Кои са най-популярните коли под наем HERTZ на Фарнбъроу - Летище [FAB]?

Най-популярните коли под наем на Фарнбъроу - Летище от HERTZ в момента са . Най-ниската цена за този автомобил е $20.77 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Фарнбъроу - Летище?

Цените на бензин близо до летище FAB варират от $5.71 до $6.11.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при HERTZ с дебитна карта на Фарнбъроу - Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

HERTZ осигурява ли опция за детска седалка за кола на Фарнбъроу - Летище [FAB]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Фарнбъроу - Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на HERTZ кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!