Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем Миниван е наличен на Гърнси - Летище [GCI]

Разгледайте нашите страхотни сделки за коли под наем Миниван на Гърнси - Летище и изберете най-подходящата оферта. Ще откриете модели на коли под наем, техните цени, както и доставчици на коли под наем Миниван, които са налични на летище GCI .

Мини

Kia Picanto

europcar
M
4
5
2
Kia Picanto

от

$25.64 на ден

Икономичен

Opel Corsa

europcar
M
5
5
2
Opel Corsa

от

$29.71 на ден

Компактен

Dacia Sandero

europcar
M
5
5
3
Dacia Sandero

от

$29.71 на ден

Стандартен

Opel Crossland X

europcar
M
5
5
4
Opel Crossland X

от

$50.04 на ден

Комби

Opel Astra Estate

europcar
M
5
5
4
Opel Astra Estate

от

$66.30 на ден

Кабриолет

Volkswagen Golf Convertible

europcar
M
4
2
3
Volkswagen Golf Convertible

от

$74.43 на ден

Със 7 седалки

Volkswagen Caddy

europcar
M
7
5
1
Volkswagen Caddy

от

$82.56 на ден

Информация за класове на коли под наем Миниван на Гърнси - Летище

Вановете са големи автомобили за 10-12 пътници, познати като „превозвачи“ на хора. Тези просторни коли обикновено се избират за превозване на големи семейства или други големи групи от хора. Вановете са наистина добри за превоз на различни видове товар. Например, ван под наем може да бъде много добро решение, когато се премествате от дома си, ако нямате друга опция за транспорт.

Тези коли трябва да са приоритет за онези хора, на които е нужно допълнително място, което иначе не може да бъде осигурено от коли под наем от друг клас.

Коли под наем Миниван на летище GCI

Колите под наем Миниван на Гърнси - Летище биват следните модели: подобни автомобили под наем на Миниван.

Обекти на коли под наем Миниван близо до Гърнси - Летище

Не забравяйте да проверите сделките за коли под наем в обекти на място и извън летища, както и в близост до Гърнси - Летище. Цените и наличността на колите обикновено са различни. Уверете сте, че сте направили най-добрия избор.

Близки места за коли под наем на летищата

Най-добри доставчици на Миниван колид под наем на Гърнси - Летище

За да направите най-добрия избор на сделки за коли под наем на Миниван на Гърнси - Летище [GCI], обръщайте внимание не само на модела кола под наем и цената, а и на доставчика на кола на под наем, който предлага тази сделка. Агенциите за коли под наем, които предлагат автомобили на Миниван на Гърнси - Летище имат различни условия за даване под наем на коли и рейтинг от предишни клиенти.

Най-голямото разнообразие на сделки за коли под наем Миниван на Гърнси - Летище се предлага от HERTZ CORPORATE.

Hertz Corporate

Hertz 745 reviews

8.1 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 10 reviews

7.9 / 10

Често задавани въпроси - Коли под наем Миниван на Гърнси - Летище

Как да резервирате кола под наем Миниван на Гърнси - Летище?

Започнете като впишете точно място за вземане на колата и адрес за връщане във формуляра за търсене и изберете най-подходящото от падащия списък. Изберете дата и време за наемане. На страницата за резултати от търсене ще можете да филтрирате и да сортирате всички сделки за коли под наем, базирайки се на предпочитания от Вас клас коли под наем.

Коя е най-евтината кола под наем Миниван на летище GCI?

Най-евтината кола под наем Миниван на Гърнси - Летище е Kia Picanto от europcar. Настоящата приложима цена е $25.64 на ден.

Какъв е разходът на гориво на кола под наем Миниван на Гърнси - Летище?

Какво трябва да си нося, когато вземам кола под наем Миниван на Гърнси - Летище?

Обикновено е достатъчно да представите:

  • Шофьорска книжка. Притежателите на британска шофьорска книжка трябва да предоставят и фотокарта. Ако шофьорската Ви книжка не е с латинска азбука (напр. арабска, гръцка, кирилица или китайска), нужно е да носите и международно разрешение за шофиране заедно с местната си шофьорска книжка.
  • Валидна идентификационна карта със снимка (паспорт или лична карта).
  • Валидна кредитна карта на името на основния шофьор. Необходимо е за предварително оторизиране на депозита за кола под наем на обекта, от който се наема.

На колко години трябва да бъда, за да наема автомобил Миниван на Гърнси - Летище?

Обикновено трябва да сте между 25- и 70-годишна възраст, за да наемете кола Миниван на Гърнси - Летище. Ограниченията за възрастта на фирми за коли под наем на Гърнси - Летище се различават драстично.

Ако не спадате към тези възрастови ограничения, винаги можете да намерите доставчици на коли под наем, които да Ви разрешат да наемете автомобил при условие, че сте платили допълнителна такса за млад шофьор или за възрастен шофьор или че си купите допълнителна застраховка.

Възможно ли е да наема кола на Миниван за една посока?

Да, някои продавачи осигуряват кола под наем Миниван за една посока на Гърнси - Летище. Бъдете внимателни, когато избирате доставчик. Ако търсите коли под наем за една посока, подгответе се, че са приложими някои ограничения и допълнителни плащания. Не забравяйте да се свържете с фирмата, за да се уверете в действителната наличност и цената на кола под наем за една посока.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!