Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Цени на коли под наем в Ливърпул

Сравнете цените на колите под наем на различни класи коли под наем от най-надеждните доставчици в Ливърпул. Най-евтината оферта за коли под наем на всеки клас кола, налична в Ливърпул, е маркирана в червено.

AVIS Car Rental от$28.43 от$35.54 от$44.86
Budget Car Rental от$26.99 от$33.78 от$42.60 от$67.89
SIXT Rent A Car от$32.09 от$49.16 от$56.30 от$70.32 от$34.38 от$87.91 от$77.97
Europcar от$50.50 от$65.54

Най-добрите коли под наем фирми в Ливърпул

Агенциите за коли под наем в Ливърпул могат да се различават значително не само в разнообразието си от автомобили под наем и условията за коли под наем, но и в средните оценки, предоставени от наши предишни клиенти.

Enterprise Corporate

Enterprise 194 reviews

8.7 / 10

Hertz Corporate

Hertz 48 reviews

8.3 / 10

National

National 16 reviews

8.1 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 183 reviews

8 / 10

Firefly Corporate

Firefly 34 reviews

7.9 / 10

EUROPCAR Corporate

EUROPCAR 369 reviews

7.8 / 10

BUDGET EMEA Corporate

BUDGET 10 reviews

7.5 / 10

Alamo EHI

Alamo 6 reviews

7.5 / 10

Easirent

Easirent 45 reviews

4.8 / 10

Има огромно разнообразие на коли под наем в Ливърпул. Класите коли под наем, които могат да се наемат в Ливърпул, варират от . Най-голямата колекция коли на Ливърпул се предоставя от Green motion.

Коли под наем в близост до места Ливърпул

За да намерите най-добрата сделка за кола под наем в Ливърпул, трябва да проверите колите ни под наем не само на обектите за вземане и връщане. Също така, погледнете офертите за коли под наем в другите най-близки места: летища, гари, пристаниваща и в центъра на града.

Ливърпул Преглед на парк за коли под наем

Поради големия брой доставчици на коли под наем в Ливърпул, паркът за коли е представляван от огромно разнообразие различни автомобили. Моля, използвайте таблицата по-долу, за да разберете по-добре кое превозно средство е най-доброто, за да Ви пасва, базирайки се на определени изисквания.

Клас коли под наем Най-добър за Възможни модели на коли под наем
Мини Относително кратки пътувания без прекомерни количества багаж Fiat 500, Chevrolet Spark, или сходни.
Икономичен Пътници, за които са приоритет по-евтините коли под наем Opel Corsa, Hyundai i20, или сходни.
Компактен Хора, търсещи по-малки, спестяващи гориво автомобилиη Ford Focus, Peugeot 308, или сходни.
Среден Тези, които имат нужда от страхотна комбинация от цена и удобство в автомобил под наем Nissan Sentra, или сходни.
Стандартен Удобно пътуване с група от до 5 пътника на достъпна цена Volkswagen Jetta, Kia Sportage, или сходни.
В пълен размер Търсещите големи мощни коли с много свободно място Mercedes C Class, или сходни.
Със 7 седалки Групи хора, които имат нужда от повече пространство, отколкото има в обикновени коли с 5 седалки Ford Galaxy, Volkswagen Touran, или сходни.
Миниван / 9-12 θέσεις Семейни пътувания или пътешествия с много пътници и товар Volkswagen Caddy Combo Van, BMW 2 Series Gran Tourer, или сходни.
Премиум Бизнес пътуване и коли под наем за важни поводи Buick Lacrosse, Lincoln MKS, или сходни.
SUV Пътници, на които им харесва да се чувствам като шефове на пътя и извън него Peugeot 2008, Mitsubishi L200, или сходни.
Луксозен / Екзотичен Търсещите върховно преживяване за шофирането въпреки етикета с цената Mercedes E Class, или сходни.
Кабриолет Пътуващи по време на топло, слънчево време и чувство на свобода Ford Mustang Convertible, Chrysler 200 Convertible, или сходни.

Често задавани въпроси - Коли под наем в Ливърпул

Как да наема кола в Ливърпул?

Въведете нужния обект за вземане и обект за връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви критерий.

Колко струва да наема кола в Ливърпул?

Цените за наем на кола в Ливърпул варират от $13.19 на ден до $105.74 на ден, базирайки се на избрания модел, обект за вземане и опции за наем.

Кой обект има най-евтините коли под наем в Ливърпул?

Най-евтината сделка за коли под наем в Ливърпул може да се намери в Liverpool - Downtown. Цените за коли под наем стартират от $13.19 на този обект.

Коя е агенцията за коли под наем с най-висок рейтинг в Ливърпул?

Фирмата за коли под наем, която в момента има най-високия потребителски рейтинг, е Enterprise Corporate with an average score of 8.7/1.

Мога ли да платя за своята рент-а-кар резервация с дебитна карта в Ливърпул?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче при вземането на колата, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем при резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем в Ливърпул?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на продавача си кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.