Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем AVIS налични на Лондон - Сити Еърпорт [LCY]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на AVIS на Лондон - Сити Еърпорт. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Volkswagen Polo

avis
M
5
5
2
Volkswagen Polo

от

$94.89 на ден

Компактен

Seat Arona

avis
M
5
5
3
Seat Arona

от

$118.60 на ден

Мини

Fiat 500

green motion
M
4
3
2
Fiat 500

от

$65.48 на ден

Икономичен

Opel Corsa

hertz
M
5
3
2
Opel Corsa

от

$72.75 на ден

Икономичен

Citroen C3 Aircross

budget
M
5
5
2
Citroen C3 Aircross

от

$118.60 на ден

Компактен

Opel Astra

europcar
M
5
5
3
Opel Astra

от

$99.70 на ден

Компактен

Ford Focus

europcar
A
5
3
3
Ford Focus

от

$179.40 на ден

Стандартен

Skoda Octavia

europcar
M
5
5
4
Skoda Octavia

от

$101.81 на ден

Стандартен

Kia Sportage

europcar
A
5
4
4
Kia Sportage

от

$256.56 на ден

SUV

Nissan Qashqai

europcar
M
5
5
4
Nissan Qashqai

от

$121.73 на ден

Комби

Ford Focus Estate

europcar
M
5
5
4
Ford Focus Estate

от

$155.93 на ден

Комби

Kia Ceed Estate

hertz
M
5
5
4
Kia Ceed Estate

от

$292.01 на ден

В пълен размер

Mercedes C Class

budget
A
5
4
4
Mercedes C Class

от

$216.82 на ден

Информация за AVIS на Лондон - Сити Еърпорт

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на AVIS за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които AVIS предоставя на Лондон - Сити Еърпорт [LCY].

AVIS Car Rental

Име на фирмата:

AVIS Car Rental

Адрес:

Terminal Building, London, E16 2PX

Телефон:

(44) 03445446030

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Летище терминал пикап

Бонуси

  • - Такса летище
  • - Пътна помощ
  • - Неограничен пробег

Обекти на AVIS близо до летище LCY

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Лондон - Сити Еърпорт. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

Близки места за коли под наем на летищата

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Лондон - Сити Еърпорт [LCY]

Като алтернатива на AVIS има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Лондон - Сити Еърпорт [LCY]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Hertz Corporate

Hertz 758 reviews

8.3 / 10

EUROPCAR Corporate

EUROPCAR 295 reviews

7.7 / 10

BUDGET EMEA Corporate

BUDGET 6 reviews

7 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Лондон - Сити Еърпорт [LCY], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от и HERTZ. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Лондон - Сити Еърпорт.

Голям брой средни коли се предоставя от EUROPCAR и BUDGET на Лондон - Сити Еърпорт. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за EUROPCAR кола под наем на Лондон - Сити Еърпорт [LCY], разгледайте SUV-тата от AVIS5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Лондон - Сити Еърпорт.

AVIS Лондон - Сити Еърпорт Преглед на парк коли под наем

AVIS на Лондон - Сити Еърпорт LCY предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Compact , Mini , Standard , Suv , Estate , Fullsize ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за AVIS Лондон - Сити Еърпорт, подгответе се да вземете Volkswagen Polo, Opel Corsa, и Citroen C3 Aircross или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Seat Arona, Opel Astra, и Ford Focus или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от AVIS Лондон - Сити Еърпорт, можете да вземете Skoda Octavia, и Kia Sportage .

AVIS клас коли под наем в пълен размер на Лондон - Сити Еърпорт включва следните модели на коли под наем: и Mercedes C Class .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от AVIS Лондон - Сити Еърпорт, ще получите една от следните коли: и Nissan Qashqai .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от AVIS Лондон - Сити Еърпорт според Вашата цел

AVIS осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от AVIS на Лондон - Сити Еърпорт за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Лондон - Сити Еърпорт, най-подходящите автомобили от AVIS са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от AVIS на Лондон - Сити Еърпорт за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от AVIS на Лондон - Сити Еърпорт.
  • За млади шофьори AVIS също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от AVIS на Лондон - Сити Еърпорт.

Често задавани въпроси - AVIS рент а кар на Лондон - Сити Еърпорт

Как да наема кола от AVIS на Лондон - Сити Еърпорт?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от AVIS на летище LCY?

Най-евтината кола от AVIS на Лондон - Сити Еърпорт е Volkswagen Polo. Съответната настояща цена е $94.89 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Лондон - Сити Еърпорт?

Цените на бензин близо до летище LCY варират от $5.03 до $6.09.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при AVIS с дебитна карта на Лондон - Сити Еърпорт?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

AVIS осигурява ли опция за детска седалка за кола на Лондон - Сити Еърпорт [LCY]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Лондон - Сити Еърпорт?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на AVIS кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!