Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем AVIS налични на Нюкий - Летище - Корнуол [NQY]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на AVIS на Нюкий - Летище - Корнуол. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Hyundai i10

avis
M
4
3
1
Hyundai i10

от

$43.99 на ден

Икономичен

Ford Fiesta

avis
M
5
3
2
Ford Fiesta

от

$44.95 на ден

Компактен

Kia Ceed

avis
M
5
3
3
Kia Ceed

от

$51.73 на ден

Компактен

Volkswagen Golf

avis
M
5
5
3
Volkswagen Golf

от

$57.50 на ден

Стандартен

Citroen C4 Picasso

avis
M
5
5
4
Citroen C4 Picasso

от

$74.40 на ден

В пълен размер

Mercedes C Class

avis
A
5
4
4
Mercedes C Class

от

$102.04 на ден

Комби

Volkswagen Passat Estate

avis
M
5
5
5
Volkswagen Passat Estate

от

$127.49 на ден

Луксозен

Mercedes E Class

avis
A
5
4
4
Mercedes E Class

от

$159.89 на ден

Мини

Fiat 500

europcar
M
4
3
2
Fiat 500

от

$22.47 на ден

Икономичен

Opel Corsa

europcar
M
5
3
2
Opel Corsa

от

$23.08 на ден

Икономичен

Citroen C3 Aircross

budget
M
5
5
2
Citroen C3 Aircross

от

$51.73 на ден

Компактен

Fiat 500L

europcar
M
5
3
3
Fiat 500L

от

$23.70 на ден

Компактен

Peugeot 308

budget
M
5
5
3
Peugeot 308

от

$55.59 на ден

Комби

Opel Astra Estate

europcar
M
5
5
4
Opel Astra Estate

от

$30.77 на ден

Комби

Kia Ceed Estate

hertz
M
5
5
4
Kia Ceed Estate

от

$113.20 на ден

Стандартен

Opel Insignia

europcar
M
5
4
4
Opel Insignia

от

$34.54 на ден

Стандартен

Skoda Octavia

budget
A
5
4
4
Skoda Octavia

от

$97.36 на ден

Със 7 седалки

Volkswagen Sharan

europcar
M
7
5
2
Volkswagen Sharan

от

$58.80 на ден

Информация за AVIS на Нюкий - Летище - Корнуол

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на AVIS за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които AVIS предоставя на Нюкий - Летище - Корнуол [NQY].

AVIS Car Rental

Име на фирмата:

AVIS Car Rental

Адрес:

Saint Mawgan, Newquay, TR8 4RQ

Телефон:

(44) 03445446109

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Летище терминал пикап

Бонуси

  • - Такса летище
  • - Пътна помощ
  • - Неограничен пробег

Обекти на AVIS близо до летище NQY

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Нюкий - Летище - Корнуол. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Нюкий - Летище - Корнуол [NQY]

Като алтернатива на AVIS има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Нюкий - Летище - Корнуол [NQY]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

BUDGET EMEA Corporate

BUDGET 376 reviews

7.9 / 10

EUROPCAR Corporate

EUROPCAR 9 reviews

7.8 / 10

Hertz Corporate

Hertz 7 reviews

7.3 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Нюкий - Летище - Корнуол [NQY], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от EUROPCAR и BUDGET. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Нюкий - Летище - Корнуол.

Голям брой средни коли се предоставя от EUROPCAR и BUDGET на Нюкий - Летище - Корнуол. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

AVIS Нюкий - Летище - Корнуол Преглед на парк коли под наем

AVIS на Нюкий - Летище - Корнуол NQY предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Economy , Compact , Standard , Fullsize , Estate , Luxury , 7-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за AVIS Нюкий - Летище - Корнуол, подгответе се да вземете Ford Fiesta, Opel Corsa, и Citroen C3 Aircross или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Kia Ceed, Volkswagen Golf, Fiat 500L, и Peugeot 308 или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от AVIS Нюкий - Летище - Корнуол, можете да вземете Citroen C4 Picasso, Opel Insignia, и Skoda Octavia .

AVIS клас коли под наем в пълен размер на Нюкий - Летище - Корнуол включва следните модели на коли под наем: и Mercedes C Class .

Премиум клас коли под наем, осигурен от AVIS Нюкий - Летище - Корнуол се състои от следните модели коли: и Mercedes E Class .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от AVIS Нюкий - Летище - Корнуол, можете да наемете и Volkswagen Sharan .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от AVIS Нюкий - Летище - Корнуол според Вашата цел

AVIS осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от AVIS на Нюкий - Летище - Корнуол за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Нюкий - Летище - Корнуол, най-подходящите автомобили от AVIS са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от AVIS на Нюкий - Летище - Корнуол за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от AVIS на Нюкий - Летище - Корнуол.
  • За млади шофьори AVIS също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от AVIS на Нюкий - Летище - Корнуол.

Често задавани въпроси - AVIS рент а кар на Нюкий - Летище - Корнуол

Как да наема кола от AVIS на Нюкий - Летище - Корнуол?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от AVIS на летище NQY?

Най-евтината кола от AVIS на Нюкий - Летище - Корнуол е Hyundai i10. Съответната настояща цена е $43.99 на ден.

Кои са най-популярните коли под наем AVIS на Нюкий - Летище - Корнуол [NQY]?

Най-популярните коли под наем на Нюкий - Летище - Корнуол от AVIS в момента са FORD FIESTA. Най-ниската цена за този автомобил е $44.95 на ден.

Кой е най-често резервирания клас коли от AVIS на Нюкий - Летище - Корнуол [NQY]?

Най-често резервираният клас коли от AVIS на летище NQY е Икономичен. Най-евтиният Икономичен автомобил от AVIS е FORD FIESTA. Цената му започва от $44.95 на ден.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при AVIS с дебитна карта на Нюкий - Летище - Корнуол?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

AVIS осигурява ли опция за детска седалка за кола на Нюкий - Летище - Корнуол [NQY]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Нюкий - Летище - Корнуол?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на AVIS кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!