Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Цени на коли под наем в Албукерке

Сравнете цените на колите под наем на различни класи коли под наем от най-надеждните доставчици в Албукерке. Най-евтината оферта за коли под наем на всеки клас кола, налична в Албукерке, е маркирана в червено.

Икономичен

Икономичен

Стандартен

Стандартен

В пълен размер

В пълен размер

Луксозен

Луксозен

Миниван

Миниван

SUV

SUV

Компактен

Компактен

Alamo от$53.57 от$61.43 от$68.57 от$83.57 от$58.90 от$55.50
AVIS Car Rental от$68.57 от$64.86 от$80.28 от$88.71
Thrifty Car Rental от$51.24 от$84.13 от$132.53 от$63.97 от$61.69
Budget Car Rental от$56.71 от$34.94 от$121.21 от$107.18 от$97.47

Най-добрите коли под наем фирми в Албукерке

Агенциите за коли под наем в Албукерке могат да се различават значително не само в разнообразието си от автомобили под наем и условията за коли под наем, но и в средните оценки, предоставени от наши предишни клиенти.

Enterprise

Enterprise 115 reviews

8.3 / 10

Hertz Corporate

Hertz 163 reviews

7.8 / 10

AVIS ABG

AVIS 147 reviews

7.4 / 10

Има огромно разнообразие на коли под наем в Албукерке. Класите коли под наем, които могат да се наемат в Албукерке, варират от Икономичен, Стандартен, В пълен размер, Луксозен, Кабриолет, Миниван, SUV да се Екзотичен, Със 7 седалки. Най-голямата колекция коли на Албукерке се предоставя от Alamo.

В Албукерке, можете да намерите най-добрия доставчик за всяко от пътуванията си. AVIS, BUDGET, HERTZ, ENTERPRISE и предлагат краткосрочни, ежечасни, ежедневни, дългосрочни, ежеседмични, ежемесечни и дори еднопосочни сделки за коли под наем. Ще намерите и коли под наем за шофьори под 21 и 25 години в Албукерке.

Коли под наем в близост до места Албукерке NM

За да намерите най-добрата сделка за кола под наем в Албукерке, трябва да проверите колите ни под наем не само на обектите за вземане и връщане. Също така, погледнете офертите за коли под наем в другите най-близки места: летища, гари, пристаниваща и в центъра на града.

Албукерке NM Преглед на парк за коли под наем

Поради големия брой доставчици на коли под наем в Албукерке, паркът за коли е представляван от огромно разнообразие различни автомобили. Моля, използвайте таблицата по-долу, за да разберете по-добре кое превозно средство е най-доброто, за да Ви пасва, базирайки се на определени изисквания.

Клас коли под наем Най-добър за Възможни модели на коли под наем
Мини Относително кратки пътувания без прекомерни количества багаж Smart, Fiat 500, Hyundai i10, Citroen DS3, Opel Adam, или сходни.
Икономичен Пътници, за които са приоритет по-евтините коли под наем Chevrolet Spark, Hyundai Accent, или сходни.
Компактен Хора, търсещи по-малки, спестяващи гориво автомобилиη Nissan Versa, Dodge Neon, или сходни.
Среден Тези, които имат нужда от страхотна комбинация от цена и удобство в автомобил под наем Nissan Sentra, или сходни.
Стандартен Удобно пътуване с група от до 5 пътника на достъпна цена Kia Optima, Dodge Stratus, или сходни.
В пълен размер Търсещите големи мощни коли с много свободно място Ford Fusion ya da benzer araçlar, Ford Taurus, или сходни.
Със 7 седалки Групи хора, които имат нужда от повече пространство, отколкото има в обикновени коли с 5 седалки Dodge Caravan, Toyota Sienna, или сходни.
Миниван / 9-12 θέσεις Семейни пътувания или пътешествия с много пътници и товар Dodge Grand Caravan, Ford Transit Passengervan, или сходни.
Премиум Бизнес пътуване и коли под наем за важни поводи Buick Lacrosse, Lincoln MKS, или сходни.
SUV Пътници, на които им харесва да се чувствам като шефове на пътя и извън него Ford Ecosport, Nissan Armada, или сходни.
Луксозен / Екзотичен Търсещите върховно преживяване за шофирането въпреки етикета с цената Nissan Maxima, Cadillac XTS, или сходни.
Кабриолет Пътуващи по време на топло, слънчево време и чувство на свобода Ford Mustang Convertible ya da benzer araçlar, Mini Cooper Convertible ya da benzer araçlar, или сходни.

Често задавани въпроси - Коли под наем в Албукерке

Как да наема кола в Албукерке NM?

Въведете нужния обект за вземане и обект за връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви критерий.

Колко струва да наема кола в Албукерке?

Цените за наем на кола в Албукерке варират от $34.94 на ден до $120.04 на ден, базирайки се на избрания модел, обект за вземане и опции за наем.

Кой обект има най-евтините коли под наем в Албукерке?

Най-евтината сделка за коли под наем в Албукерке може да се намери в Albuquerque. Цените за коли под наем стартират от $34.94 на този обект.

Кои фирми за коли под наем оперират в Албукерке?

В Албукерке можете да наемете кола от известни доставчици кат Икономичен, Стандартен, В пълен размер, Луксозен, Кабриолет, Миниван, SUV, Екзотичен, и Със 7 седалки.

Коя е агенцията за коли под наем с най-висок рейтинг в Албукерке?

Фирмата за коли под наем, която в момента има най-високия потребителски рейтинг, е Enterprise with an average score of 8.3/1. Най-евтината кола от Enterprise в Албукерке е Nissan Maxima. Настоящата съответна цена е $63.87 на ден.

Каква е цената на бензина в Албукерке?

Цените на бензина в Албукерке варират от $2.20 до $2.89.

Мога ли да платя за своята рент-а-кар резервация с дебитна карта в Албукерке?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче при вземането на колата, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем при резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем в Албукерке NM?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на продавача си кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.