Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем THRIFTY налични на Anchorage (ak) []

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на THRIFTY на Anchorage (ak). Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Компактен

Ford Focus

thrifty
A
5
4
3
Ford Focus

от

$16.51 на ден

Икономичен

Ford Fiesta

thrifty
A
5
4
2
Ford Fiesta

от

$16.51 на ден

Стандартен

Chevrolet Cruze

thrifty
A
5
4
4
Chevrolet Cruze

от

$20.55 на ден

Стандартен

Toyota Corolla

thrifty
A
5
4
4
Toyota Corolla

от

$38.93 на ден

Със 7 седалки

Dodge Caravan

thrifty
A
7
5
3
Dodge Caravan

от

$31.34 на ден

SUV

Jeep Patriot

thrifty
A
5
5
3
Jeep Patriot

от

$50.73 на ден

В пълен размер

Chevrolet Impala

thrifty
A
5
4
4
Chevrolet Impala

от

$61.35 на ден

Икономичен

Chevrolet Spark

dollar
A
5
4
2
Chevrolet Spark

от

$16.51 на ден

Компактен

Hyundai Accent

dollar
A
5
5
3
Hyundai Accent

от

$16.51 на ден

Стандартен

Hyundai Elantra

enterprise
A
5
4
4
Hyundai Elantra

от

$28.56 на ден

Стандартен

Nissan Altima

enterprise
A
5
2
3
Nissan Altima

от

$33.09 на ден

Миниван

Chevrolet Silverado Ext Cab

enterprise
A
4
4
0
Chevrolet Silverado Ext Cab

от

$46.68 на ден

SUV

Toyota Rav4

enterprise
A
5
5
3
Toyota Rav4

от

$46.68 на ден

SUV

Toyota Sequoia

avis
A
7
5
3
Toyota Sequoia

от

$164.02 на ден

Със 7 седалки

Dodge Grand Caravan

enterprise
A
7
5
3
Dodge Grand Caravan

от

$46.68 на ден

В пълен размер

Ford Fusion

avis
A
5
4
4
Ford Fusion

от

$81.70 на ден

Информация за THRIFTY на Anchorage (ak) AK

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на THRIFTY за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които THRIFTY предоставя на Anchorage (ak) [].

Thrifty Car Rental

Име на фирмата:

Thrifty Car Rental

Адрес:

3730 SPENARD ROAD, ANCHORAGE, AK (AK), UNITED STATES, 99517

Пикап

Адрес: Виж адрес

Бонуси

  • - Неограничен пробег

Обекти на THRIFTY близо до летище

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Anchorage (ak). Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

Близки места за коли под наем на летищата

Най-добри фирми за коли под наем на Anchorage (ak) []

Като алтернатива на THRIFTY има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Anchorage (ak) []. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Enterprise

Enterprise 108 reviews

8.1 / 10

DOLLAR (US)

DOLLAR 2490 reviews

7.3 / 10

AVIS ABG

AVIS 112 reviews

6.9 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Anchorage (ak) [], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от DOLLAR. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Anchorage (ak).

Голям брой средни коли се предоставя от ENTERPRISE и AVIS на Anchorage (ak) AK. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за ENTERPRISE кола под наем на Anchorage (ak) [], разгледайте SUV-тата от THRIFTY5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Anchorage (ak).

Ако търсите голяма кола на Anchorage (ak), трябва да обмислите сделките от ENTERPRISE. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

THRIFTY Anchorage (ak) AK Преглед на парк коли под наем

THRIFTY на Anchorage (ak) предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Compact , Economy , Standard , 7-seater , Suv , Fullsize , Van ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за THRIFTY Anchorage (ak), подгответе се да вземете Ford Fiesta, и Chevrolet Spark или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Ford Focus, и Hyundai Accent или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от THRIFTY Anchorage (ak), можете да вземете Chevrolet Cruze, Toyota Corolla, Hyundai Elantra, и Nissan Altima .

THRIFTY клас коли под наем в пълен размер на Anchorage (ak) включва следните модели на коли под наем: Chevrolet Impala, и Ford Fusion .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от THRIFTY Anchorage (ak), ще получите една от следните коли: Jeep Patriot, Toyota Rav4, и Toyota Sequoia .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от THRIFTY Anchorage (ak), можете да наемете Dodge Caravan, и Dodge Grand Caravan .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от THRIFTY Anchorage (ak) според Вашата цел

THRIFTY осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от THRIFTY на Anchorage (ak) за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Anchorage (ak), най-подходящите автомобили от THRIFTY са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от THRIFTY на Anchorage (ak) за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от THRIFTY на Anchorage (ak).
  • За млади шофьори THRIFTY също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от THRIFTY на Anchorage (ak).

Често задавани въпроси - THRIFTY рент а кар на Anchorage (ak)

Как да наема кола от THRIFTY на Anchorage (ak) AK?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от THRIFTY на летище ?

Най-евтината кола от THRIFTY на Anchorage (ak) е Ford Focus. Съответната настояща цена е $16.51 на ден.

Кои са най-популярните коли под наем THRIFTY на Anchorage (ak) []?

Най-популярните коли под наем на Anchorage (ak) от THRIFTY в момента са . Най-ниската цена за този автомобил е $16.51 на ден.

Кой е най-често резервирания клас коли от THRIFTY на Anchorage (ak) []?

Най-често резервираният клас коли от THRIFTY на летище е Икономичен. Най-евтиният Икономичен автомобил от THRIFTY е FORD FIESTA. Цената му започва от $16.51 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Anchorage (ak)?

Цените на бензин близо до летище варират от $2.84 до $3.40.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при THRIFTY с дебитна карта на Anchorage (ak)?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

THRIFTY осигурява ли опция за детска седалка за кола на Anchorage (ak) []?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Anchorage (ak) AK?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на THRIFTY кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!