Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем THRIFTY налични на Аугуста, Летище [AGS]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на THRIFTY на Аугуста, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

SUV

Buick Encore

thrifty
A
5
5
2
Buick Encore

от

$113.93 на ден

Миниван

Nissan Frontier

thrifty
A
4
4
3
Nissan Frontier

от

$113.93 на ден

Стандартен

Nissan Sentra

thrifty
A
5
4
4
Nissan Sentra

от

$115.05 на ден

В пълен размер

Ford Taurus

thrifty
A
5
4
4
Ford Taurus

от

$128.62 на ден

Луксозен

Buick Lacrosse

thrifty
A
5
4
5
Buick Lacrosse

от

$131.14 на ден

Икономичен

Mitsubishi Mirage

alamo
A
5
4
2
Mitsubishi Mirage

от

$71.00 на ден

Икономичен

Ford Fiesta

budget
A
5
4
2
Ford Fiesta

от

$83.00 на ден

Компактен

Nissan Versa

hertz
A
5
4
3
Nissan Versa

от

$74.81 на ден

Стандартен

Chrysler 200

hertz
A
5
2
3
Chrysler 200

от

$78.91 на ден

Стандартен

Chevrolet Cruze

avis
A
5
4
4
Chevrolet Cruze

от

$127.78 на ден

В пълен размер

Ford Fusion

alamo
A
5
4
4
Ford Fusion

от

$88.00 на ден

SUV

Jeep Compass

hertz
A
5
5
3
Jeep Compass

от

$97.81 на ден

SUV

Chevrolet Tahoe

alamo
A
7
5
3
Chevrolet Tahoe

от

$166.00 на ден

Миниван

Dodge Grand Caravan

alamo
A
7
5
3
Dodge Grand Caravan

от

$109.00 на ден

Миниван

Ford Transit Passengervan

avis
A
12
4
6
Ford Transit Passengervan

от

$265.10 на ден

Луксозен

Cadillac CTS

alamo
A
5
4
5
Cadillac CTS

от

$113.00 на ден

Луксозен

Chrysler 300

avis
A
5
4
5
Chrysler 300

от

$188.16 на ден

Информация за THRIFTY на Аугуста, Летище GA

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на THRIFTY за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които THRIFTY предоставя на Аугуста, Летище [AGS].

Thrifty Car Rental

Име на фирмата:

Thrifty Car Rental

Адрес:

1515 AVIATION WAY, AUGUSTA, GA (GA), UNITED STATES, 30906

Най-добри фирми за коли под наем на Аугуста, Летище [AGS]

Като алтернатива на THRIFTY има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Аугуста, Летище [AGS]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Enterprise

Enterprise 135 reviews

8.6 / 10

ALAMO ehi

ALAMO 671 reviews

8.5 / 10

NATIONAL ehi

NATIONAL 43 reviews

8.4 / 10

Hertz Corporate

Hertz 198 reviews

8.1 / 10

AVIS ABG

AVIS 214 reviews

7.3 / 10

BUDGET ABG

BUDGET 314 reviews

7.2 / 10

Payless Car Rental USA

Payless 163 reviews

6.6 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Аугуста, Летище [AGS], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от ALAMO и BUDGET. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Аугуста, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от HERTZ и AVIS на Аугуста, Летище GA. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за HERTZ кола под наем на Аугуста, Летище [AGS], разгледайте SUV-тата от THRIFTY5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Аугуста, Летище.

Ако търсите голяма кола на Аугуста, Летище, трябва да обмислите сделките от ALAMO и AVIS. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Аугуста, Летище, трябва да разгледате офертите от ALAMO. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и Кабриолет на Аугуста, Летище, за да задоволят всяка прищявка.

THRIFTY Аугуста, Летище GA Преглед на парк коли под наем

THRIFTY на Аугуста, Летище AGS предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Suv , Van , Standard , Fullsize , Luxury , Economy , Compact ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за THRIFTY Аугуста, Летище, подгответе се да вземете Mitsubishi Mirage, и Ford Fiesta или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите и Nissan Versa или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от THRIFTY Аугуста, Летище, можете да вземете Nissan Sentra, Chrysler 200, и Chevrolet Cruze .

THRIFTY клас коли под наем в пълен размер на Аугуста, Летище включва следните модели на коли под наем: Ford Taurus, и Ford Fusion .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от THRIFTY Аугуста, Летище, ще получите една от следните коли: Buick Encore, Jeep Compass, и Chevrolet Tahoe .

Премиум клас коли под наем, осигурен от THRIFTY Аугуста, Летище се състои от следните модели коли: Buick Lacrosse, Cadillac CTS, и Chrysler 300 .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от THRIFTY Аугуста, Летище според Вашата цел

THRIFTY осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от THRIFTY на Аугуста, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Аугуста, Летище, най-подходящите автомобили от THRIFTY са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от THRIFTY на Аугуста, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от THRIFTY на Аугуста, Летище.
  • За млади шофьори THRIFTY също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от THRIFTY на Аугуста, Летище.

Често задавани въпроси - THRIFTY рент а кар на Аугуста, Летище

Как да наема кола от THRIFTY на Аугуста, Летище GA?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от THRIFTY на летище AGS?

Най-евтината кола от THRIFTY на Аугуста, Летище е Buick Encore. Съответната настояща цена е $113.93 на ден.

Кой е най-често резервирания клас коли от THRIFTY на Аугуста, Летище [AGS]?

Най-често резервираният клас коли от THRIFTY на летище AGS е Стандартен. Най-евтиният Стандартен автомобил от THRIFTY е NISSAN SENTRA. Цената му започва от $115.05 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Аугуста, Летище?

Цените на бензин близо до летище AGS варират от $1.95 до $2.50.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при THRIFTY с дебитна карта на Аугуста, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

THRIFTY осигурява ли опция за детска седалка за кола на Аугуста, Летище [AGS]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Аугуста, Летище GA?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на THRIFTY кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!