Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем PAYLESS налични на Бостън, Летище [BOS]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на PAYLESS на Бостън, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Компактен

Dodge Neon

payless
A
5
4
3
Dodge Neon

от

$162.98 на ден

Икономичен

Hyundai Accent

payless
A
5
4
2
Hyundai Accent

от

$162.98 на ден

Стандартен

Dodge Stratus

payless
A
5
4
4
Dodge Stratus

от

$168.97 на ден

SUV

Mini Countryman

sixt
A
5
5
2
Mini Countryman

от

$35.68 на ден

SUV

Audi Q3

hertz
A
5
3
2
Audi Q3

от

$534.22 на ден

Стандартен

Dodge Avenger

budget
A
5
4
4
Dodge Avenger

от

$43.15 на ден

Стандартен

Toyota Prius Hybrid

hertz
A
5
5
4
Toyota Prius Hybrid

от

$81.53 на ден

Икономичен

Chevrolet Spark

thrifty
A
5
4
2
Chevrolet Spark

от

$43.77 на ден

Икономичен

Mitsubishi Mirage

alamo
A
5
4
2
Mitsubishi Mirage

от

$63.92 на ден

Компактен

Ford Focus

thrifty
A
5
5
3
Ford Focus

от

$46.42 на ден

Компактен

Mercedes GLA

sixt
A
5
5
3
Mercedes GLA

от

$159.84 на ден

В пълен размер

Toyota Camry

budget
A
5
4
4
Toyota Camry

от

$59.57 на ден

В пълен размер

Jaguar XF

hertz
A
5
4
4
Jaguar XF

от

$161.32 на ден

Луксозен

Dodge Challenger

national
A
4
2
2
Dodge Challenger

от

$68.53 на ден

Луксозен

Cadillac XTS

sixt
A
5
4
5
Cadillac XTS

от

$161.57 на ден

Екзотичен

Ford Flex

alamo
A
6
5
4
Ford Flex

от

$69.81 на ден

Миниван

Dodge Durango

enterprise
A
7
5
3
Dodge Durango

от

$76.78 на ден

Миниван

Chevrolet Silverado

sixt
A
2
4
4
Chevrolet Silverado

от

$248.67 на ден

Кабриолет

Ford Mustang Convertible

alamo
A
4
2
2
Ford Mustang Convertible

от

$151.63 на ден

Информация за PAYLESS на Бостън, Летище MA

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на PAYLESS за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които PAYLESS предоставя на Бостън, Летище [BOS].

Payless Car Rental

Име на фирмата:

Payless Car Rental

Адрес:

15 Transportation Way, Boston, 02128, MA, Massachusetts

Телефон:

617-561-0139

Бонуси

  • - Неограничен пробег

Най-добри фирми за коли под наем на Бостън, Летище [BOS]

Като алтернатива на PAYLESS има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Бостън, Летище [BOS]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

ALAMO ehi

ALAMO 511 reviews

8.6 / 10

BUDGET ABG

BUDGET 6 reviews

8.3 / 10

NATIONAL ehi

NATIONAL 28 reviews

8.3 / 10

Enterprise

Enterprise 109 reviews

8.1 / 10

Hertz Corporate

Hertz 152 reviews

7.8 / 10

EZ-RAC

EZ-RAC 17 reviews

7.2 / 10

THRIFTY (US)

THRIFTY 30 reviews

7.1 / 10

AVIS ABG

AVIS 112 reviews

6.9 / 10

Advantage Rent A Car

Advantage 192 reviews

6.5 / 10

DOLLAR (US)

DOLLAR 27 reviews

6.2 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Бостън, Летище [BOS], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от THRIFTY и ALAMO. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Бостън, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от BUDGET и HERTZ на Бостън, Летище MA. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за SIXT кола под наем на Бостън, Летище [BOS], разгледайте SUV-тата от PAYLESS5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Бостън, Летище.

Ако търсите голяма кола на Бостън, Летище, трябва да обмислите сделките от ENTERPRISE и SIXT. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Бостън, Летище, трябва да разгледате офертите от NATIONAL. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и Кабриолет на Бостън, Летище, за да задоволят всяка прищявка.

PAYLESS Бостън, Летище MA Преглед на парк коли под наем

PAYLESS на Бостън, Летище BOS предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Compact , Economy , Standard , Suv , Fullsize , Luxury , Exotic , Van , Convertible ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за PAYLESS Бостън, Летище, подгответе се да вземете Hyundai Accent, Chevrolet Spark, и Mitsubishi Mirage или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Dodge Neon, Ford Focus, и Mercedes GLA или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от PAYLESS Бостън, Летище, можете да вземете Dodge Stratus, Dodge Avenger, и Toyota Prius Hybrid .

PAYLESS клас коли под наем в пълен размер на Бостън, Летище включва следните модели на коли под наем: Toyota Camry, и Jaguar XF .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от PAYLESS Бостън, Летище, ще получите една от следните коли: Mini Countryman, и Audi Q3 .

Премиум клас коли под наем, осигурен от PAYLESS Бостън, Летище се състои от следните модели коли: Dodge Challenger, и Cadillac XTS .

След като изберете Кабриолет клас коли под наем от PAYLESS Бостън, Летище, наличните модели коли ще бъдат и Ford Mustang Convertible .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от PAYLESS Бостън, Летище според Вашата цел

PAYLESS осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от PAYLESS на Бостън, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Бостън, Летище, най-подходящите автомобили от PAYLESS са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от PAYLESS на Бостън, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от PAYLESS на Бостън, Летище.
  • За млади шофьори PAYLESS също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от PAYLESS на Бостън, Летище.

Често задавани въпроси - PAYLESS рент а кар на Бостън, Летище

Как да наема кола от PAYLESS на Бостън, Летище MA?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от PAYLESS на летище BOS?

Най-евтината кола от PAYLESS на Бостън, Летище е Dodge Neon. Съответната настояща цена е $162.98 на ден.

Кои са най-популярните коли под наем PAYLESS на Бостън, Летище [BOS]?

Най-популярните коли под наем на Бостън, Летище от PAYLESS в момента са HYUNDAI ACCENT. Най-ниската цена за този автомобил е $162.98 на ден.

Кой е най-често резервирания клас коли от PAYLESS на Бостън, Летище [BOS]?

Най-често резервираният клас коли от PAYLESS на летище BOS е Стандартен. Най-евтиният Стандартен автомобил от PAYLESS е DODGE STRATUS. Цената му започва от $168.97 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Бостън, Летище?

Цените на бензин близо до летище BOS варират от $2.49 до $2.95.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при PAYLESS с дебитна карта на Бостън, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

PAYLESS осигурява ли опция за детска седалка за кола на Бостън, Летище [BOS]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Бостън, Летище MA?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на PAYLESS кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!