Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем HERTZ налични на Шарлот, Летище [CLT]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на HERTZ на Шарлот, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Chevrolet Spark

hertz
A
5
4
2
Chevrolet Spark

от

$92.88 на ден

Стандартен

Toyota Corolla

hertz
A
5
4
4
Toyota Corolla

от

$93.70 на ден

Стандартен

Chrysler 200

hertz
A
5
2
3
Chrysler 200

от

$114.61 на ден

SUV

Jeep Compass

hertz
A
5
5
3
Jeep Compass

от

$108.22 на ден

SUV

Audi Q3

hertz
A
5
3
2
Audi Q3

от

$415.90 на ден

В пълен размер

Jaguar XF

hertz
A
5
4
4
Jaguar XF

от

$156.55 на ден

Миниван

Dodge Grand Caravan

hertz
A
7
5
3
Dodge Grand Caravan

от

$162.52 на ден

В пълен размер

Toyota Camry

budget
A
5
4
4
Toyota Camry

от

$38.42 на ден

В пълен размер

Ford Fusion

alamo
A
5
4
4
Ford Fusion

от

$111.99 на ден

Стандартен

Dodge Avenger

budget
A
5
4
4
Dodge Avenger

от

$57.81 на ден

Стандартен

Nissan Altima

alamo
A
5
4
4
Nissan Altima

от

$80.05 на ден

SUV

Ford Ecosport

alamo
A
5
5
3
Ford Ecosport

от

$62.41 на ден

SUV

Cadillac Escalade

enterprise
A
7
5
3
Cadillac Escalade

от

$325.95 на ден

Икономичен

Ford Fiesta

dollar
A
5
4
2
Ford Fiesta

от

$70.06 на ден

Компактен

Nissan Versa

dollar
A
5
5
3
Nissan Versa

от

$73.71 на ден

Компактен

Ford Focus

budget
A
5
5
3
Ford Focus

от

$105.07 на ден

Луксозен

Nissan Maxima

alamo
A
5
4
3
Nissan Maxima

от

$109.00 на ден

Луксозен

Mercedes S Class

enterprise
A
5
4
5
Mercedes S Class

от

$326.15 на ден

Миниван

Chevrolet Silverado

alamo
A
2
4
4
Chevrolet Silverado

от

$111.55 на ден

Миниван

Dodge Durango

enterprise
A
7
5
3
Dodge Durango

от

$198.55 на ден

Кабриолет

Ford Mustang Convertible

alamo
A
4
2
2
Ford Mustang Convertible

от

$120.00 на ден

Екзотичен

Ford Flex

alamo
A
6
5
4
Ford Flex

от

$185.66 на ден

Информация за HERTZ на Шарлот, Летище NC

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на HERTZ за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които HERTZ предоставя на Шарлот, Летище [CLT].

Hertz Car Hire

Име на фирмата:

Hertz Car Hire

Адрес:

5489 Josh Birmingham Parkway, Charlotte, 28214, NC, North Carolina

Телефон:

7043590114

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Летище терминал пикап

Бонуси

  • - Такса летище
  • - Еднопосочен наем такса
  • - Неограничен пробег

Обекти на HERTZ близо до летище CLT

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Шарлот, Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Шарлот, Летище [CLT]

Като алтернатива на HERTZ има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Шарлот, Летище [CLT]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

ALAMO ehi

ALAMO 511 reviews

8.6 / 10

NATIONAL ehi

NATIONAL 28 reviews

8.3 / 10

Enterprise

Enterprise 108 reviews

8.1 / 10

DOLLAR (US)

DOLLAR 54 reviews

7.3 / 10

BUDGET ABG

BUDGET 220 reviews

7.1 / 10

AVIS ABG

AVIS 112 reviews

6.9 / 10

Payless Car Rental USA

Payless 131 reviews

6.8 / 10

Advantage Rent A Car

Advantage 192 reviews

6.5 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Шарлот, Летище [CLT], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от DOLLAR и BUDGET. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Шарлот, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от BUDGET и ALAMO на Шарлот, Летище NC. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за ALAMO кола под наем на Шарлот, Летище [CLT], разгледайте SUV-тата от HERTZ5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Шарлот, Летище.

Ако търсите голяма кола на Шарлот, Летище, трябва да обмислите сделките от ALAMO и ENTERPRISE. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Шарлот, Летище, трябва да разгледате офертите от ALAMO. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и Кабриолет на Шарлот, Летище, за да задоволят всяка прищявка.

HERTZ Шарлот, Летище NC Преглед на парк коли под наем

HERTZ на Шарлот, Летище CLT предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Standard , Suv , Fullsize , Van , Compact , Luxury , Convertible , Exotic ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за HERTZ Шарлот, Летище, подгответе се да вземете Chevrolet Spark, и Ford Fiesta или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Nissan Versa, и Ford Focus или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от HERTZ Шарлот, Летище, можете да вземете Toyota Corolla, Chrysler 200, Dodge Avenger, и Nissan Altima .

HERTZ клас коли под наем в пълен размер на Шарлот, Летище включва следните модели на коли под наем: Jaguar XF, Toyota Camry, и Ford Fusion .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от HERTZ Шарлот, Летище, ще получите една от следните коли: Jeep Compass, Audi Q3, Ford Ecosport, и Cadillac Escalade .

Премиум клас коли под наем, осигурен от HERTZ Шарлот, Летище се състои от следните модели коли: Nissan Maxima, и Mercedes S Class .

След като изберете Кабриолет клас коли под наем от HERTZ Шарлот, Летище, наличните модели коли ще бъдат и Ford Mustang Convertible .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от HERTZ Шарлот, Летище според Вашата цел

HERTZ осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от HERTZ на Шарлот, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Шарлот, Летище, най-подходящите автомобили от HERTZ са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от HERTZ на Шарлот, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от HERTZ на Шарлот, Летище.
  • За млади шофьори HERTZ също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от HERTZ на Шарлот, Летище.

Често задавани въпроси - HERTZ рент а кар на Шарлот, Летище

Как да наема кола от HERTZ на Шарлот, Летище NC?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от HERTZ на летище CLT?

Най-евтината кола от HERTZ на Шарлот, Летище е Chevrolet Spark. Съответната настояща цена е $92.88 на ден.

Кои са най-популярните коли под наем HERTZ на Шарлот, Летище [CLT]?

Най-популярните коли под наем на Шарлот, Летище от HERTZ в момента са CHEVROLET SPARK. Най-ниската цена за този автомобил е $92.88 на ден.

Кой е най-често резервирания клас коли от HERTZ на Шарлот, Летище [CLT]?

Най-често резервираният клас коли от HERTZ на летище CLT е В пълен размер. Най-евтиният В пълен размер автомобил от HERTZ е JAGUAR XF. Цената му започва от $156.55 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Шарлот, Летище?

Цените на бензин близо до летище CLT варират от $2.19 до $2.70.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при HERTZ с дебитна карта на Шарлот, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

HERTZ осигурява ли опция за детска седалка за кола на Шарлот, Летище [CLT]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Шарлот, Летище NC?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на HERTZ кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!