Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем BUDGET налични на Синсинати, Летище [CVG]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на BUDGET на Синсинати, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Стандартен

Dodge Avenger

budget
A
5
4
4
Dodge Avenger

от

$52.86 на ден

Луксозен

Lincoln MKS

budget
A
5
4
5
Lincoln MKS

от

$191.53 на ден

SUV

Ford Explorer

budget
A
5
5
4
Ford Explorer

от

$319.18 на ден

Стандартен

Chevrolet Cruze

avis
A
5
4
4
Chevrolet Cruze

от

$59.43 на ден

Стандартен

BMW 3 Series

enterprise
A
5
4
4
BMW 3 Series

от

$150.73 на ден

Икономичен

Hyundai Accent

payless
A
5
4
2
Hyundai Accent

от

$64.35 на ден

Икономичен

Mitsubishi Mirage

alamo
A
5
4
2
Mitsubishi Mirage

от

$78.00 на ден

Компактен

Dodge Neon

payless
A
5
4
3
Dodge Neon

от

$65.00 на ден

Компактен

Kia Rio

dollar
A
5
5
3
Kia Rio

от

$112.73 на ден

В пълен размер

Chevrolet Malibu

thrifty
A
5
4
4
Chevrolet Malibu

от

$88.50 на ден

В пълен размер

Infiniti Q50

alamo
A
5
4
4
Infiniti Q50

от

$155.52 на ден

SUV

Toyota Rav4

payless
A
5
5
3
Toyota Rav4

от

$88.51 на ден

SUV

Audi Q3

hertz
A
5
3
2
Audi Q3

от

$748.66 на ден

Луксозен

Nissan Maxima

alamo
A
5
4
3
Nissan Maxima

от

$109.00 на ден

Луксозен

Buick Lacrosse

thrifty
A
5
4
5
Buick Lacrosse

от

$186.75 на ден

Екзотичен

Ford Flex

alamo
A
6
5
4
Ford Flex

от

$112.83 на ден

Кабриолет

Ford Mustang Convertible

alamo
A
4
2
2
Ford Mustang Convertible

от

$117.10 на ден

Миниван

Dodge Grand Caravan

alamo
A
7
5
3
Dodge Grand Caravan

от

$120.00 на ден

Миниван

Ford F-150

enterprise
A
4
4
3
Ford F-150

от

$270.93 на ден

Информация за BUDGET на Синсинати, Летище KY

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на BUDGET за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които BUDGET предоставя на Синсинати, Летище [CVG].

Budget Car Rental

Име на фирмата:

Budget Car Rental

Адрес:

3256 Loomis Road, Erlanger, 41018, KY, Kentucky

Телефон:

859-767-3132

политика за горивото

В цената

Пикап

Безплатен автобус

Бонуси

  • - Безплатно допълнителен шофьор
  • - Млад шофьор
  • - Такса летище
  • - Неограничен пробег

Обекти на BUDGET близо до летище CVG

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Синсинати, Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Синсинати, Летище [CVG]

Като алтернатива на BUDGET има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Синсинати, Летище [CVG]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

ALAMO ehi

ALAMO 509 reviews

8.6 / 10

NATIONAL ehi

NATIONAL 27 reviews

8.3 / 10

Enterprise

Enterprise 108 reviews

8.1 / 10

DOLLAR (US)

DOLLAR 8 reviews

8 / 10

Hertz Corporate

Hertz 152 reviews

7.8 / 10

THRIFTY (US)

THRIFTY 14 reviews

7.3 / 10

AVIS ABG

AVIS 112 reviews

6.9 / 10

Payless Car Rental USA

Payless 131 reviews

6.8 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Синсинати, Летище [CVG], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от PAYLESS и ALAMO. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Синсинати, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от AVIS и ENTERPRISE на Синсинати, Летище KY. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за PAYLESS кола под наем на Синсинати, Летище [CVG], разгледайте SUV-тата от BUDGET5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Синсинати, Летище.

Ако търсите голяма кола на Синсинати, Летище, трябва да обмислите сделките от ALAMO и ENTERPRISE. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Синсинати, Летище, трябва да разгледате офертите от ALAMO. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и Кабриолет на Синсинати, Летище, за да задоволят всяка прищявка.

BUDGET Синсинати, Летище KY Преглед на парк коли под наем

BUDGET на Синсинати, Летище CVG предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Standard , Luxury , Suv , Economy , Compact , Fullsize , Exotic , Convertible , Van ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за BUDGET Синсинати, Летище, подгответе се да вземете Hyundai Accent, и Mitsubishi Mirage или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Dodge Neon, и Kia Rio или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от BUDGET Синсинати, Летище, можете да вземете Dodge Avenger, Chevrolet Cruze, и BMW 3 Series .

BUDGET клас коли под наем в пълен размер на Синсинати, Летище включва следните модели на коли под наем: Chevrolet Malibu, и Infiniti Q50 .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от BUDGET Синсинати, Летище, ще получите една от следните коли: Ford Explorer, Toyota Rav4, и Audi Q3 .

Премиум клас коли под наем, осигурен от BUDGET Синсинати, Летище се състои от следните модели коли: Lincoln MKS, Nissan Maxima, и Buick Lacrosse .

След като изберете Кабриолет клас коли под наем от BUDGET Синсинати, Летище, наличните модели коли ще бъдат и Ford Mustang Convertible .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от BUDGET Синсинати, Летище според Вашата цел

BUDGET осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от BUDGET на Синсинати, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Синсинати, Летище, най-подходящите автомобили от BUDGET са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от BUDGET на Синсинати, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от BUDGET на Синсинати, Летище.
  • За млади шофьори BUDGET също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от BUDGET на Синсинати, Летище.

Често задавани въпроси - BUDGET рент а кар на Синсинати, Летище

Как да наема кола от BUDGET на Синсинати, Летище KY?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от BUDGET на летище CVG?

Най-евтината кола от BUDGET на Синсинати, Летище е Dodge Avenger. Съответната настояща цена е $52.86 на ден.

Кои са най-популярните коли под наем BUDGET на Синсинати, Летище [CVG]?

Най-популярните коли под наем на Синсинати, Летище от BUDGET в момента са LINCOLN MKS. Най-ниската цена за този автомобил е $191.53 на ден.

Кой е най-често резервирания клас коли от BUDGET на Синсинати, Летище [CVG]?

Най-често резервираният клас коли от BUDGET на летище CVG е Стандартен. Най-евтиният Стандартен автомобил от BUDGET е DODGE AVENGER. Цената му започва от $52.86 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Синсинати, Летище?

Цените на бензин близо до летище CVG варират от $2.35 до $2.89.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при BUDGET с дебитна карта на Синсинати, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

BUDGET осигурява ли опция за детска седалка за кола на Синсинати, Летище [CVG]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Синсинати, Летище KY?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на BUDGET кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!