Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем PAYLESS налични на Синсинати, Летище [CVG]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на PAYLESS на Синсинати, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Компактен

Dodge Neon

payless
A
5
4
3
Dodge Neon

от

$88.86 на ден

Икономичен

Hyundai Accent

payless
A
5
4
2
Hyundai Accent

от

$88.86 на ден

Стандартен

Dodge Stratus

payless
A
5
4
4
Dodge Stratus

от

$90.57 на ден

SUV

Toyota Rav4

payless
A
5
5
3
Toyota Rav4

от

$103.43 на ден

Стандартен

Dodge Avenger

budget
A
5
4
4
Dodge Avenger

от

$52.86 на ден

Стандартен

BMW 3 Series

enterprise
A
5
4
4
BMW 3 Series

от

$110.24 на ден

Миниван

Nissan Quest

dollar
A
7
5
2
Nissan Quest

от

$53.62 на ден

Миниван

Ford Transit Passengervan

budget
A
12
4
6
Ford Transit Passengervan

от

$505.77 на ден

Луксозен

Lincoln MKS

budget
A
5
4
5
Lincoln MKS

от

$68.22 на ден

Луксозен

Buick Lacrosse

thrifty
A
5
4
5
Buick Lacrosse

от

$206.42 на ден

Компактен

Nissan Versa

hertz
A
5
4
3
Nissan Versa

от

$70.01 на ден

Компактен

Kia Rio

dollar
A
5
5
3
Kia Rio

от

$79.17 на ден

Икономичен

Chevrolet Spark

hertz
A
5
4
2
Chevrolet Spark

от

$70.12 на ден

Икономичен

Ford Fiesta

dollar
A
5
4
2
Ford Fiesta

от

$79.18 на ден

В пълен размер

Chevrolet Impala

hertz
A
5
4
4
Chevrolet Impala

от

$71.34 на ден

В пълен размер

Infiniti Q50

alamo
A
5
4
4
Infiniti Q50

от

$110.24 на ден

SUV

Ford Ecosport

alamo
A
5
5
3
Ford Ecosport

от

$83.84 на ден

SUV

Audi Q3

hertz
A
5
3
2
Audi Q3

от

$748.66 на ден

Екзотичен

Ford Flex

alamo
A
6
5
4
Ford Flex

от

$112.83 на ден

Кабриолет

Ford Mustang Convertible

alamo
A
4
2
2
Ford Mustang Convertible

от

$117.10 на ден

Информация за PAYLESS на Синсинати, Летище KY

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на PAYLESS за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които PAYLESS предоставя на Синсинати, Летище [CVG].

Payless Car Rental

Име на фирмата:

Payless Car Rental

Адрес:

3256 Loomis Road, Erlanger, 41018, KY, Kentucky

Телефон:

859-746-0103

Пикап

Безплатен автобус

Бонуси

  • - Неограничен пробег

Най-добри фирми за коли под наем на Синсинати, Летище [CVG]

Като алтернатива на PAYLESS има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Синсинати, Летище [CVG]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

ALAMO ehi

ALAMO 509 reviews

8.6 / 10

NATIONAL ehi

NATIONAL 27 reviews

8.3 / 10

Enterprise

Enterprise 108 reviews

8.1 / 10

DOLLAR (US)

DOLLAR 8 reviews

8 / 10

Hertz Corporate

Hertz 152 reviews

7.8 / 10

THRIFTY (US)

THRIFTY 14 reviews

7.3 / 10

BUDGET ABG

BUDGET 220 reviews

7.1 / 10

AVIS ABG

AVIS 112 reviews

6.9 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Синсинати, Летище [CVG], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от HERTZ и DOLLAR. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Синсинати, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от BUDGET и ENTERPRISE на Синсинати, Летище KY. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за ALAMO кола под наем на Синсинати, Летище [CVG], разгледайте SUV-тата от PAYLESS5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Синсинати, Летище.

Ако търсите голяма кола на Синсинати, Летище, трябва да обмислите сделките от DOLLAR и BUDGET. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Синсинати, Летище, трябва да разгледате офертите от BUDGET. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и Кабриолет на Синсинати, Летище, за да задоволят всяка прищявка.

PAYLESS Синсинати, Летище KY Преглед на парк коли под наем

PAYLESS на Синсинати, Летище CVG предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Compact , Economy , Standard , Suv , Van , Luxury , Fullsize , Exotic , Convertible ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за PAYLESS Синсинати, Летище, подгответе се да вземете Hyundai Accent, Chevrolet Spark, и Ford Fiesta или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Dodge Neon, Nissan Versa, и Kia Rio или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от PAYLESS Синсинати, Летище, можете да вземете Dodge Stratus, Dodge Avenger, и BMW 3 Series .

PAYLESS клас коли под наем в пълен размер на Синсинати, Летище включва следните модели на коли под наем: Chevrolet Impala, и Infiniti Q50 .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от PAYLESS Синсинати, Летище, ще получите една от следните коли: Toyota Rav4, Ford Ecosport, и Audi Q3 .

Премиум клас коли под наем, осигурен от PAYLESS Синсинати, Летище се състои от следните модели коли: Lincoln MKS, и Buick Lacrosse .

След като изберете Кабриолет клас коли под наем от PAYLESS Синсинати, Летище, наличните модели коли ще бъдат и Ford Mustang Convertible .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от PAYLESS Синсинати, Летище според Вашата цел

PAYLESS осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от PAYLESS на Синсинати, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Синсинати, Летище, най-подходящите автомобили от PAYLESS са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от PAYLESS на Синсинати, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от PAYLESS на Синсинати, Летище.
  • За млади шофьори PAYLESS също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от PAYLESS на Синсинати, Летище.

Често задавани въпроси - PAYLESS рент а кар на Синсинати, Летище

Как да наема кола от PAYLESS на Синсинати, Летище KY?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от PAYLESS на летище CVG?

Най-евтината кола от PAYLESS на Синсинати, Летище е Dodge Neon. Съответната настояща цена е $88.86 на ден.

Кои са най-популярните коли под наем PAYLESS на Синсинати, Летище [CVG]?

Най-популярните коли под наем на Синсинати, Летище от PAYLESS в момента са HYUNDAI ACCENT. Най-ниската цена за този автомобил е $88.86 на ден.

Кой е най-често резервирания клас коли от PAYLESS на Синсинати, Летище [CVG]?

Най-често резервираният клас коли от PAYLESS на летище CVG е Стандартен. Най-евтиният Стандартен автомобил от PAYLESS е DODGE STRATUS. Цената му започва от $90.57 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Синсинати, Летище?

Цените на бензин близо до летище CVG варират от $2.35 до $2.89.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при PAYLESS с дебитна карта на Синсинати, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

PAYLESS осигурява ли опция за детска седалка за кола на Синсинати, Летище [CVG]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Синсинати, Летище KY?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на PAYLESS кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

Отзиви от PAYLESS коли под наем на Синсинати, Летище [CVG]

Ако не сте уверени в избора си на коли под наем или правите резервация в последния момент, уверете се, че сте проверили отзивите от нашите предишни клиенти заколи под наем PAYLESS на Синсинати, Летище.

William Mckinley

William Mckinley

Dec 12, 2018

Rating Rating Rating Rating
Sixt

The only drawback of the Payless car rental CVG was the middle seat belt appeared to be cut. I tried to install an auto seat in this spot since it’s the safest and unfortunately, I could not use it. In terms of the car, it was not very clean, there were some liquid spills. Despite this, it ran well. Overall, it was not a horrible experience but could have been better. So, I understand, before having a car rental deal with any company, we have to check all the information.

Thomas Gregory

Thomas Gregory

Dec 20, 2018

Rating Rating Rating Rating Rating
Sixt

This was the best Payless car rental CVG experience I’ve ever had with all the companies. The staff was very nice and extremely courteous. I decided to make a reservation online via 14CARS.com and got an absolutely same car at their location, plus there were no long lines. I was in and out of in less than 10 minutes. Highly recommend!

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!