Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем AVIS налични на Клиъуруотър, Летище [PIE]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на AVIS на Клиъуруотър, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Стандартен

Chevrolet Cruze

avis
A
5
4
4
Chevrolet Cruze

от

$66.80 на ден

В пълен размер

Chevrolet Malibu

avis
A
5
4
4
Chevrolet Malibu

от

$75.80 на ден

Миниван

Ford Transit Passengervan

avis
A
12
4
6
Ford Transit Passengervan

от

$137.20 на ден

SUV

Chevrolet Tahoe

avis
A
7
5
3
Chevrolet Tahoe

от

$137.20 на ден

Луксозен

Chrysler 300

avis
A
5
4
5
Chrysler 300

от

$172.75 на ден

Стандартен

Chrysler 200

alamo
A
5
4
4
Chrysler 200

от

$34.22 на ден

Стандартен

Volkswagen Jetta

budget
A
5
2
3
Volkswagen Jetta

от

$93.00 на ден

Икономичен

Mitsubishi Mirage

enterprise
A
5
4
2
Mitsubishi Mirage

от

$34.32 на ден

Компактен

Nissan Versa

enterprise
A
5
4
3
Nissan Versa

от

$35.07 на ден

SUV

Toyota Rav4

enterprise
A
5
5
3
Toyota Rav4

от

$39.11 на ден

SUV

Lincoln Navigator

alamo
A
7
5
3
Lincoln Navigator

от

$216.00 на ден

Луксозен

Cadillac XTS

enterprise
A
5
4
5
Cadillac XTS

от

$48.64 на ден

Луксозен

Lincoln MKS

budget
A
5
4
5
Lincoln MKS

от

$115.00 на ден

Миниван

Ford F-150

enterprise
A
4
4
3
Ford F-150

от

$51.59 на ден

Миниван

Nissan Frontier

alamo
A
4
4
3
Nissan Frontier

от

$172.00 на ден

Екзотичен

Ford Flex

alamo
A
6
5
4
Ford Flex

от

$78.62 на ден

В пълен размер

Ford Fusion

alamo
A
5
4
4
Ford Fusion

от

$81.00 на ден

В пълен размер

Toyota Camry

budget
A
5
4
4
Toyota Camry

от

$94.00 на ден

Кабриолет

Ford Mustang Convertible

alamo
A
4
2
2
Ford Mustang Convertible

от

$107.00 на ден

Информация за AVIS на Клиъуруотър, Летище FL

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на AVIS за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които AVIS предоставя на Клиъуруотър, Летище [PIE].

AVIS Car Rental

Име на фирмата:

AVIS Car Rental

Адрес:

14700 Terminal Boulevard, Clearwater, 33762, FL, Florida

Телефон:

(1) 727-530-1407

политика за горивото

В цената

Пикап

Летище терминал пикап

Бонуси

  • - Безплатно допълнителен шофьор
  • - Млад шофьор
  • - Такса летище
  • - Неограничен пробег

Обекти на AVIS близо до летище PIE

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Клиъуруотър, Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

Близки места за коли под наем на летищата

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Клиъуруотър, Летище [PIE]

Като алтернатива на AVIS има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Клиъуруотър, Летище [PIE]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

ALAMO ehi

ALAMO 509 reviews

8.6 / 10

Enterprise

Enterprise 108 reviews

8.1 / 10

BUDGET ABG

BUDGET 219 reviews

7.1 / 10

THRIFTY (US)

THRIFTY 9 reviews

3.5 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Клиъуруотър, Летище [PIE], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от ENTERPRISE. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Клиъуруотър, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от ALAMO и BUDGET на Клиъуруотър, Летище FL. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за ENTERPRISE кола под наем на Клиъуруотър, Летище [PIE], разгледайте SUV-тата от AVIS5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Клиъуруотър, Летище.

Ако търсите голяма кола на Клиъуруотър, Летище, трябва да обмислите сделките от ENTERPRISE и ALAMO. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Клиъуруотър, Летище, трябва да разгледате офертите от ENTERPRISE. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и Кабриолет на Клиъуруотър, Летище, за да задоволят всяка прищявка.

AVIS Клиъуруотър, Летище FL Преглед на парк коли под наем

AVIS на Клиъуруотър, Летище PIE предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Standard , Fullsize , Van , Suv , Luxury , Economy , Compact , Exotic , Convertible ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за AVIS Клиъуруотър, Летище, подгответе се да вземете и Mitsubishi Mirage или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите и Nissan Versa или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от AVIS Клиъуруотър, Летище, можете да вземете Chevrolet Cruze, Chrysler 200, и Volkswagen Jetta .

AVIS клас коли под наем в пълен размер на Клиъуруотър, Летище включва следните модели на коли под наем: Chevrolet Malibu, Ford Fusion, и Toyota Camry .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от AVIS Клиъуруотър, Летище, ще получите една от следните коли: Chevrolet Tahoe, Toyota Rav4, и Lincoln Navigator .

Премиум клас коли под наем, осигурен от AVIS Клиъуруотър, Летище се състои от следните модели коли: Chrysler 300, Cadillac XTS, и Lincoln MKS .

След като изберете Кабриолет клас коли под наем от AVIS Клиъуруотър, Летище, наличните модели коли ще бъдат и Ford Mustang Convertible .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от AVIS Клиъуруотър, Летище според Вашата цел

AVIS осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от AVIS на Клиъуруотър, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Клиъуруотър, Летище, най-подходящите автомобили от AVIS са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от AVIS на Клиъуруотър, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от AVIS на Клиъуруотър, Летище.
  • За млади шофьори AVIS също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от AVIS на Клиъуруотър, Летище.

Често задавани въпроси - AVIS рент а кар на Клиъуруотър, Летище

Как да наема кола от AVIS на Клиъуруотър, Летище FL?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от AVIS на летище PIE?

Най-евтината кола от AVIS на Клиъуруотър, Летище е Chevrolet Cruze. Съответната настояща цена е $66.80 на ден.

Кои са най-популярните коли под наем AVIS на Клиъуруотър, Летище [PIE]?

Най-популярните коли под наем на Клиъуруотър, Летище от AVIS в момента са CHEVROLET CRUZE. Най-ниската цена за този автомобил е $66.80 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Клиъуруотър, Летище?

Цените на бензин близо до летище PIE варират от $2.39 до $2.69.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при AVIS с дебитна карта на Клиъуруотър, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

AVIS осигурява ли опция за детска седалка за кола на Клиъуруотър, Летище [PIE]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Клиъуруотър, Летище FL?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на AVIS кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

Отзиви от AVIS коли под наем на Клиъуруотър, Летище [PIE]

Ако не сте уверени в избора си на коли под наем или правите резервация в последния момент, уверете се, че сте проверили отзивите от нашите предишни клиенти заколи под наем AVIS на Клиъуруотър, Летище.

Donald Jackman

Donald Jackman

Nov 10, 2018

Rating Rating Rating Rating Rating
Sixt

Great customer service at the Avis PIE airport! I have been renting there for more than 3 years, mostly for my business trips and must say that their service is amazing. Every time I rented there, their car rental staff did everything possible in order to make my experience unbelievable. Yet, it’s a wise idea to reserve a car in advance. As for me, I prefer using 14CARS.com service, as I’ve never had issues with my online reservations. So, without any hesitation, I recommend them!

Robin Anderson

Robin Anderson

Dec 22, 2018

Rating Rating Rating Rating
Sixt

When I got to the Avis car rental Clearwater airport location, I saw their reps were working with a high level of speed. And that is the main reason why there were no long lines. Avis staff offered me an upgrade at the same price. Wonderful service!

Jeremy Harrison

Jeremy Harrison

Nov 19, 2018

Rating Rating Rating Rating Rating
Sixt

I liked my last car rental experience with Avis at PIE airport. All the employees were friendly and so funny. On 14CARS.com I reserved Toyota Sequoia and was looking forward to picking it up. In fact, the car appeared to be exactly what I wanted. The drop-off was very easy, just needed to wait several minutes.

Dorothy Huston

Dorothy Huston

Dec 01, 2018

Rating Rating Rating Rating Rating
Sixt

Recently, I’ve rented a car at the Avis car rental Clearwater airport location and yes, I was absolutely happy with the experience I got. Everything - the prices, service, and their car appeared to be of the highest standards. Furthermore, I was always asked if there was anything that I didn’t like. Would certainly recommend them!

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!