Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем THRIFTY налични на Клиъуруотър, Летище [PIE]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на THRIFTY на Клиъуруотър, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Ford Fiesta

budget
A
5
4
2
Ford Fiesta

от

$45.14 на ден

Компактен

Ford Focus

budget
A
5
5
3
Ford Focus

от

$48.07 на ден

Стандартен

Toyota Corolla

budget
A
5
4
4
Toyota Corolla

от

$49.83 на ден

Стандартен

Chrysler 200

alamo
A
5
4
4
Chrysler 200

от

$152.08 на ден

В пълен размер

Toyota Camry

budget
A
5
4
4
Toyota Camry

от

$55.10 на ден

В пълен размер

Infiniti Q50

alamo
A
5
4
4
Infiniti Q50

от

$282.74 на ден

SUV

Ford Ecosport

enterprise
A
5
5
3
Ford Ecosport

от

$61.37 на ден

SUV

BMW X3

alamo
A
5
5
4
BMW X3

от

$314.11 на ден

Луксозен

Chevrolet Impala

budget
A
5
4
3
Chevrolet Impala

от

$61.55 на ден

Луксозен

Cadillac XTS

enterprise
A
5
4
5
Cadillac XTS

от

$221.09 на ден

Миниван

Chrysler Pacifica

budget
A
7
5
3
Chrysler Pacifica

от

$68.00 на ден

Миниван

Chevrolet Express

enterprise
A
15
4
6
Chevrolet Express

от

$396.72 на ден

Кабриолет

Ford Mustang Convertible

budget
A
4
2
2
Ford Mustang Convertible

от

$71.52 на ден

Информация за THRIFTY на Клиъуруотър, Летище FL

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на THRIFTY за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които THRIFTY предоставя на Клиъуруотър, Летище [PIE].

Thrifty Car Rental

Име на фирмата:

Thrifty Car Rental

Адрес:

LOCATED OFF - AIRPORT INSIDE HOLIDAY INN, 3535 ULMERTON ROAD, CLEARWATER, FL (FL), UNITED STATES, 33762

Телефон:

(727) 573-1507

Обекти на THRIFTY близо до летище PIE

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Клиъуруотър, Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

Близки места за коли под наем на летищата

Най-добри фирми за коли под наем на Клиъуруотър, Летище [PIE]

Като алтернатива на THRIFTY има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Клиъуруотър, Летище [PIE]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

ALAMO ehi

ALAMO 509 reviews

8.6 / 10

Enterprise

Enterprise 108 reviews

8.1 / 10

BUDGET ABG

BUDGET 219 reviews

7.1 / 10

AVIS ABG

AVIS 112 reviews

6.9 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Клиъуруотър, Летище [PIE], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от BUDGET. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Клиъуруотър, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от BUDGET и ALAMO на Клиъуруотър, Летище FL. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за ENTERPRISE кола под наем на Клиъуруотър, Летище [PIE], разгледайте SUV-тата от THRIFTY5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Клиъуруотър, Летище.

Ако търсите голяма кола на Клиъуруотър, Летище, трябва да обмислите сделките от BUDGET и ENTERPRISE. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Клиъуруотър, Летище, трябва да разгледате офертите от BUDGET. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и Кабриолет на Клиъуруотър, Летище, за да задоволят всяка прищявка.

THRIFTY Клиъуруотър, Летище FL Преглед на парк коли под наем

THRIFTY на Клиъуруотър, Летище PIE предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Compact , Standard , Fullsize , Suv , Luxury , Van , Convertible ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за THRIFTY Клиъуруотър, Летище, подгответе се да вземете и Ford Fiesta или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите и Ford Focus или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от THRIFTY Клиъуруотър, Летище, можете да вземете Toyota Corolla, и Chrysler 200 .

THRIFTY клас коли под наем в пълен размер на Клиъуруотър, Летище включва следните модели на коли под наем: Toyota Camry, и Infiniti Q50 .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от THRIFTY Клиъуруотър, Летище, ще получите една от следните коли: Ford Ecosport, и BMW X3 .

Премиум клас коли под наем, осигурен от THRIFTY Клиъуруотър, Летище се състои от следните модели коли: Chevrolet Impala, и Cadillac XTS .

След като изберете Кабриолет клас коли под наем от THRIFTY Клиъуруотър, Летище, наличните модели коли ще бъдат и Ford Mustang Convertible .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от THRIFTY Клиъуруотър, Летище според Вашата цел

THRIFTY осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от THRIFTY на Клиъуруотър, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Клиъуруотър, Летище, най-подходящите автомобили от THRIFTY са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от THRIFTY на Клиъуруотър, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от THRIFTY на Клиъуруотър, Летище.
  • За млади шофьори THRIFTY също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от THRIFTY на Клиъуруотър, Летище.

Често задавани въпроси - THRIFTY рент а кар на Клиъуруотър, Летище

Как да наема кола от THRIFTY на Клиъуруотър, Летище FL?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от THRIFTY на летище PIE?

Най-евтината кола от THRIFTY на Клиъуруотър, Летище е Ford Fiesta. Съответната настояща цена е $45.14 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Клиъуруотър, Летище?

Цените на бензин близо до летище PIE варират от $2.39 до $2.69.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при THRIFTY с дебитна карта на Клиъуруотър, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

THRIFTY осигурява ли опция за детска седалка за кола на Клиъуруотър, Летище [PIE]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Клиъуруотър, Летище FL?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на THRIFTY кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!