Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Цени на коли под наем в Детройт

Сравнете цените на колите под наем на различни класи коли под наем от най-надеждните доставчици в Детройт. Най-евтината оферта за коли под наем на всеки клас кола, налична в Детройт, е маркирана в червено.

Икономичен

Икономичен

Компактен

Компактен

Стандартен

Стандартен

В пълен размер

В пълен размер

Миниван

Миниван

SUV

SUV

Alamo от$55.71 от$80.05 от$69.29 от$88.57 от$115.00 от$77.41
AVIS Car Rental от$70.25
Thrifty Car Rental от$37.34 от$37.89 от$42.23 от$44.40 от$63.04 от$163.41 от$60.21
Budget Car Rental от$54.29 от$54.86 от$253.27 от$171.62 от$76.57

Най-добрите коли под наем фирми в Детройт

Агенциите за коли под наем в Детройт могат да се различават значително не само в разнообразието си от автомобили под наем и условията за коли под наем, но и в средните оценки, предоставени от наши предишни клиенти.

Enterprise

Enterprise 126 reviews

8 / 10

Има огромно разнообразие на коли под наем в Детройт. Класите коли под наем, които могат да се наемат в Детройт, варират от Икономичен, Стандартен, В пълен размер, Миниван, SUV да се Със 7 седалки. Най-голямата колекция коли на Детройт се предоставя от Thrifty.

В Детройт, можете да намерите най-добрия доставчик за всяко от пътуванията си. HERTZ, ENTERPRISE предлагат краткосрочни, ежечасни, ежедневни, дългосрочни, ежеседмични, ежемесечни и дори еднопосочни сделки за коли под наем. Ще намерите и коли под наем за шофьори под 21 и 25 години в Детройт.

Коли под наем в близост до места Детройт MI

За да намерите най-добрата сделка за кола под наем в Детройт, трябва да проверите колите ни под наем не само на обектите за вземане и връщане. Също така, погледнете офертите за коли под наем в другите най-близки места: летища, гари, пристаниваща и в центъра на града.

Детройт MI Преглед на парк за коли под наем

Поради големия брой доставчици на коли под наем в Детройт, паркът за коли е представляван от огромно разнообразие различни автомобили. Моля, използвайте таблицата по-долу, за да разберете по-добре кое превозно средство е най-доброто, за да Ви пасва, базирайки се на определени изисквания.

Клас коли под наем Най-добър за Възможни модели на коли под наем
Мини Относително кратки пътувания без прекомерни количества багаж Smart, Fiat 500, Hyundai i10, Citroen DS3, Opel Adam, или сходни.
Икономичен Пътници, за които са приоритет по-евтините коли под наем Chevrolet Spark, Ford Fiesta أو ما شابه, или сходни.
Компактен Хора, търсещи по-малки, спестяващи гориво автомобилиη Nissan Versa, Ford Focus أو ما شابه, или сходни.
Среден Тези, които имат нужда от страхотна комбинация от цена и удобство в автомобил под наем Nissan Sentra, или сходни.
Стандартен Удобно пътуване с група от до 5 пътника на достъпна цена Nissan Sentra, BMW 3 Series, или сходни.
В пълен размер Търсещите големи мощни коли с много свободно място Chevrolet Malibu, Infiniti Q50, или сходни.
Със 7 седалки Групи хора, които имат нужда от повече пространство, отколкото има в обикновени коли с 5 седалки Dodge Caravan, Toyota Sienna, или сходни.
Миниван / 9-12 θέσεις Семейни пътувания или пътешествия с много пътници и товар Toyota Sienna, Dodge Grand Caravan أو ما شابه, или сходни.
Премиум Бизнес пътуване и коли под наем за важни поводи Buick Lacrosse, Lincoln MKS, или сходни.
SUV Пътници, на които им харесва да се чувствам като шефове на пътя и извън него Buick Encore, Audi Q3, или сходни.
Луксозен / Екзотичен Търсещите върховно преживяване за шофирането въпреки етикета с цената Chevrolet Impala, Cadillac XTS أو ما شابه, или сходни.
Кабриолет Пътуващи по време на топло, слънчево време и чувство на свобода Ford Mustang Convertible, или сходни.

Често задавани въпроси - Коли под наем в Детройт

Как да наема кола в Детройт MI?

Въведете нужния обект за вземане и обект за връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви критерий.

Колко струва да наема кола в Детройт?

Цените за наем на кола в Детройт варират от $37.34 на ден до $275.28 на ден, базирайки се на избрания модел, обект за вземане и опции за наем.

Кой обект има най-евтините коли под наем в Детройт?

Най-евтината сделка за коли под наем в Детройт може да се намери в Detroit. Цените за коли под наем стартират от $37.34 на този обект.

Кои фирми за коли под наем оперират в Детройт?

В Детройт можете да наемете кола от известни доставчици кат Икономичен, Стандартен, В пълен размер, Миниван, SUV, и Със 7 седалки.

Коя е агенцията за коли под наем с най-висок рейтинг в Детройт?

Фирмата за коли под наем, която в момента има най-високия потребителски рейтинг, е Enterprise with an average score of 8/1. Най-евтината кола от Enterprise в Детройт е BMW 3 Series. Настоящата съответна цена е $283.68 на ден.

Каква е цената на бензина в Детройт?

Цените на бензина в Детройт варират от $2.49 до $2.98.

Мога ли да платя за своята рент-а-кар резервация с дебитна карта в Детройт?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче при вземането на колата, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем при резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем в Детройт MI?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на продавача си кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.