Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем HERTZ налични на Detroit (michigan) []

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на HERTZ на Detroit (michigan). Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Mitsubishi Mirage

enterprise
A
5
4
2
Mitsubishi Mirage

от

$30.16 на ден

Компактен

Nissan Versa

enterprise
A
5
4
3
Nissan Versa

от

$30.17 на ден

Стандартен

Hyundai Elantra

enterprise
A
5
4
4
Hyundai Elantra

от

$30.63 на ден

Стандартен

Ford Fusion

enterprise
A
5
2
3
Ford Fusion

от

$37.89 на ден

SUV

Toyota Rav4

enterprise
A
5
5
3
Toyota Rav4

от

$37.01 на ден

SUV

Chevrolet Tahoe

enterprise
A
5
5
3
Chevrolet Tahoe

от

$98.12 на ден

Миниван

Chevrolet Silverado Ext Cab

enterprise
A
4
4
0
Chevrolet Silverado Ext Cab

от

$44.53 на ден

Със 7 седалки

Dodge Grand Caravan

enterprise
A
7
5
3
Dodge Grand Caravan

от

$54.88 на ден

Информация за HERTZ на Detroit (michigan) MI

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на HERTZ за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които HERTZ предоставя на Detroit (michigan) [].

Hertz Car Hire

Име на фирмата:

Hertz Car Hire

Адрес:

400 Renaissance Dr, Detroit, 48243, MI

Телефон:

3135673414

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Обекти на HERTZ близо до летище

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Detroit (michigan). Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

Близки места за коли под наем на летищата

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Detroit (michigan) []

Като алтернатива на HERTZ има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Detroit (michigan) []. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Enterprise

Enterprise 126 reviews

8 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Detroit (michigan) [], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от ENTERPRISE. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Detroit (michigan).

Голям брой средни коли се предоставя от ENTERPRISE на Detroit (michigan) MI. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за ENTERPRISE кола под наем на Detroit (michigan) [], разгледайте SUV-тата от HERTZ5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Detroit (michigan).

Ако търсите голяма кола на Detroit (michigan), трябва да обмислите сделките от ENTERPRISE. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

HERTZ Detroit (michigan) MI Преглед на парк коли под наем

HERTZ на Detroit (michigan) предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Compact , Standard , Suv , Van , 7-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за HERTZ Detroit (michigan), подгответе се да вземете и Mitsubishi Mirage или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите и Nissan Versa или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от HERTZ Detroit (michigan), можете да вземете Hyundai Elantra, и Ford Fusion .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от HERTZ Detroit (michigan), ще получите една от следните коли: Toyota Rav4, и Chevrolet Tahoe .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от HERTZ Detroit (michigan), можете да наемете и Dodge Grand Caravan .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от HERTZ Detroit (michigan) според Вашата цел

HERTZ осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от HERTZ на Detroit (michigan) за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Detroit (michigan), най-подходящите автомобили от HERTZ са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от HERTZ на Detroit (michigan) за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от HERTZ на Detroit (michigan).
  • За млади шофьори HERTZ също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от HERTZ на Detroit (michigan).

Често задавани въпроси - HERTZ рент а кар на Detroit (michigan)

Как да наема кола от HERTZ на Detroit (michigan) MI?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от HERTZ на летище ?

Най-евтината кола от HERTZ на Detroit (michigan) е Mitsubishi Mirage. Съответната настояща цена е $30.16 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Detroit (michigan)?

Цените на бензин близо до летище варират от $2.49 до $2.98.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при HERTZ с дебитна карта на Detroit (michigan)?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

HERTZ осигурява ли опция за детска седалка за кола на Detroit (michigan) []?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Detroit (michigan) MI?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на HERTZ кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!