Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем THRIFTY налични на Хилтън Хед, Летище [HHH]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на THRIFTY на Хилтън Хед, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

В пълен размер

Toyota Camry

budget
A
5
4
4
Toyota Camry

от

$38.69 на ден

Икономичен

Mitsubishi Mirage

alamo
A
5
4
2
Mitsubishi Mirage

от

$71.16 на ден

Компактен

Nissan Versa

alamo
A
5
4
3
Nissan Versa

от

$71.92 на ден

Стандартен

Toyota Corolla

alamo
A
5
4
4
Toyota Corolla

от

$72.22 на ден

Стандартен

Nissan Altima

alamo
A
5
4
4
Nissan Altima

от

$80.05 на ден

SUV

Ford Escape

budget
A
5
5
3
Ford Escape

от

$89.53 на ден

Миниван

Chrysler Pacifica

avis
A
7
5
3
Chrysler Pacifica

от

$155.19 на ден

Информация за THRIFTY на Хилтън Хед, Летище SC

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на THRIFTY за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които THRIFTY предоставя на Хилтън Хед, Летище [HHH].

Thrifty Car Rental

Име на фирмата:

Thrifty Car Rental

Адрес:

120 BEACH CITY RD, HILTON HEAD ISLAND, SC (SC), UNITED STATES, 29928

Обекти на THRIFTY близо до летище HHH

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Хилтън Хед, Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

Близки места за коли под наем на летищата

Най-добри фирми за коли под наем на Хилтън Хед, Летище [HHH]

Като алтернатива на THRIFTY има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Хилтън Хед, Летище [HHH]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

ALAMO ehi

ALAMO 754 reviews

8.5 / 10

NATIONAL ehi

NATIONAL 56 reviews

8.4 / 10

Enterprise

Enterprise 168 reviews

8.1 / 10

Hertz Corporate

Hertz 109 reviews

7.5 / 10

DOLLAR (US)

DOLLAR 879 reviews

7.5 / 10

AVIS ABG

AVIS 141 reviews

7.4 / 10

BUDGET ABG

BUDGET 287 reviews

7.1 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Хилтън Хед, Летище [HHH], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от ALAMO. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Хилтън Хед, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от BUDGET и ALAMO на Хилтън Хед, Летище SC. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за BUDGET кола под наем на Хилтън Хед, Летище [HHH], разгледайте SUV-тата от THRIFTY5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Хилтън Хед, Летище.

Ако търсите голяма кола на Хилтън Хед, Летище, трябва да обмислите сделките от AVIS. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

THRIFTY Хилтън Хед, Летище SC Преглед на парк коли под наем

THRIFTY на Хилтън Хед, Летище HHH предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Fullsize , Economy , Compact , Standard , Suv , Van ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за THRIFTY Хилтън Хед, Летище, подгответе се да вземете и Mitsubishi Mirage или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите и Nissan Versa или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от THRIFTY Хилтън Хед, Летище, можете да вземете Toyota Corolla, и Nissan Altima .

THRIFTY клас коли под наем в пълен размер на Хилтън Хед, Летище включва следните модели на коли под наем: и Toyota Camry .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от THRIFTY Хилтън Хед, Летище, ще получите една от следните коли: и Ford Escape .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от THRIFTY Хилтън Хед, Летище според Вашата цел

THRIFTY осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от THRIFTY на Хилтън Хед, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Хилтън Хед, Летище, най-подходящите автомобили от THRIFTY са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от THRIFTY на Хилтън Хед, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от THRIFTY на Хилтън Хед, Летище.
  • За млади шофьори THRIFTY също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от THRIFTY на Хилтън Хед, Летище.

Често задавани въпроси - THRIFTY рент а кар на Хилтън Хед, Летище

Как да наема кола от THRIFTY на Хилтън Хед, Летище SC?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от THRIFTY на летище HHH?

Най-евтината кола от THRIFTY на Хилтън Хед, Летище е Toyota Camry. Съответната настояща цена е $38.69 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Хилтън Хед, Летище?

Цените на бензин близо до летище HHH варират от $1.89 до $2.61.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при THRIFTY с дебитна карта на Хилтън Хед, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

THRIFTY осигурява ли опция за детска седалка за кола на Хилтън Хед, Летище [HHH]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Хилтън Хед, Летище SC?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на THRIFTY кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!