Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем SIXT налични на Индианаполис, Летище [IND]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на SIXT на Индианаполис, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Kia Rio

sixt
A
5
4
2
Kia Rio

от

$126.23 на ден

Компактен

Toyota Yaris Sedan

sixt
A
5
4
3
Toyota Yaris Sedan

от

$127.18 на ден

Стандартен

Hyundai Elantra

sixt
A
5
4
4
Hyundai Elantra

от

$128.08 на ден

В пълен размер

Chrysler 300

sixt
A
5
4
4
Chrysler 300

от

$129.74 на ден

SUV

Volkswagen Tiguan

sixt
A
5
5
3
Volkswagen Tiguan

от

$169.28 на ден

SUV

GMC Yukon

sixt
A
7
5
3
GMC Yukon

от

$264.42 на ден

Миниван

Chrysler Pacifica

sixt
A
7
5
3
Chrysler Pacifica

от

$263.86 на ден

Луксозен

Chevrolet Impala

budget
A
5
4
3
Chevrolet Impala

от

$171.38 на ден

Икономичен

Hyundai Accent

payless
A
5
4
2
Hyundai Accent

от

$203.30 на ден

Компактен

Dodge Neon

payless
A
5
4
3
Dodge Neon

от

$203.30 на ден

Стандартен

Toyota Corolla

payless
A
5
4
4
Toyota Corolla

от

$209.82 на ден

В пълен размер

Ford Taurus

payless
A
5
4
4
Ford Taurus

от

$216.33 на ден

SUV

Toyota Rav4

payless
A
5
5
3
Toyota Rav4

от

$232.49 на ден

SUV

Chevrolet Tahoe

budget
A
7
5
3
Chevrolet Tahoe

от

$685.83 на ден

Миниван

Ford Transit Passengervan

budget
A
12
4
6
Ford Transit Passengervan

от

$464.42 на ден

Информация за SIXT на Индианаполис, Летище IN

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на SIXT за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които SIXT предоставя на Индианаполис, Летище [IND].

SIXT Rent A Car

Име на фирмата:

SIXT Rent A Car

Адрес:

7800 Col H Weir Cook Mem Dr, Indianapolis, Indianapolis, 46241-8010, IN, Indiana

Телефон:

+1-3178533922

Пикап

Летище терминал пикап

Най-добри фирми за коли под наем на Индианаполис, Летище [IND]

Като алтернатива на SIXT има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Индианаполис, Летище [IND]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

DOLLAR (US)

DOLLAR 7 reviews

8.5 / 10

ALAMO ehi

ALAMO 770 reviews

8.5 / 10

NATIONAL ehi

NATIONAL 58 reviews

8.4 / 10

Enterprise

Enterprise 168 reviews

8.1 / 10

AVIS ABG

AVIS 144 reviews

7.5 / 10

THRIFTY (US)

THRIFTY 770 reviews

7.5 / 10

Hertz Corporate

Hertz 109 reviews

7.5 / 10

BUDGET ABG

BUDGET 295 reviews

7.1 / 10

Payless Car Rental USA

Payless 159 reviews

7.1 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Индианаполис, Летище [IND], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от PAYLESS. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Индианаполис, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от PAYLESS на Индианаполис, Летище IN. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за PAYLESS кола под наем на Индианаполис, Летище [IND], разгледайте SUV-тата от SIXT5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Индианаполис, Летище.

Ако търсите голяма кола на Индианаполис, Летище, трябва да обмислите сделките от BUDGET. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Индианаполис, Летище, трябва да разгледате офертите от BUDGET. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и Кабриолет на Индианаполис, Летище, за да задоволят всяка прищявка.

SIXT Индианаполис, Летище IN Преглед на парк коли под наем

SIXT на Индианаполис, Летище IND предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Compact , Standard , Fullsize , Suv , Van , Luxury ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за SIXT Индианаполис, Летище, подгответе се да вземете Kia Rio, и Hyundai Accent или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Toyota Yaris Sedan, и Dodge Neon или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от SIXT Индианаполис, Летище, можете да вземете Hyundai Elantra, и Toyota Corolla .

SIXT клас коли под наем в пълен размер на Индианаполис, Летище включва следните модели на коли под наем: Chrysler 300, и Ford Taurus .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от SIXT Индианаполис, Летище, ще получите една от следните коли: Volkswagen Tiguan, GMC Yukon, Toyota Rav4, и Chevrolet Tahoe .

Премиум клас коли под наем, осигурен от SIXT Индианаполис, Летище се състои от следните модели коли: и Chevrolet Impala .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от SIXT Индианаполис, Летище според Вашата цел

SIXT осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от SIXT на Индианаполис, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Индианаполис, Летище, най-подходящите автомобили от SIXT са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от SIXT на Индианаполис, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от SIXT на Индианаполис, Летище.
  • За млади шофьори SIXT също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от SIXT на Индианаполис, Летище.

Често задавани въпроси - SIXT рент а кар на Индианаполис, Летище

Как да наема кола от SIXT на Индианаполис, Летище IN?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от SIXT на летище IND?

Най-евтината кола от SIXT на Индианаполис, Летище е Kia Rio. Съответната настояща цена е $126.23 на ден.

Кой е най-често резервирания клас коли от SIXT на Индианаполис, Летище [IND]?

Най-често резервираният клас коли от SIXT на летище IND е Икономичен. Най-евтиният Икономичен автомобил от SIXT е KIA RIO. Цената му започва от $126.23 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Индианаполис, Летище?

Цените на бензин близо до летище IND варират от $2.40 до $2.89.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при SIXT с дебитна карта на Индианаполис, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

SIXT осигурява ли опция за детска седалка за кола на Индианаполис, Летище [IND]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Индианаполис, Летище IN?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на SIXT кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!