Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем AVIS налични на Канзас Сити, Летище [MCI]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на AVIS на Канзас Сити, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Компактен

Ford Focus

avis
A
5
5
3
Ford Focus

от

$82.00 на ден

В пълен размер

Toyota Camry

avis
A
5
4
4
Toyota Camry

от

$89.86 на ден

SUV

Ford Escape

avis
A
5
5
3
Ford Escape

от

$115.14 на ден

SUV

Ford Explorer

avis
A
5
5
4
Ford Explorer

от

$299.37 на ден

Миниван

Chrysler Pacifica

avis
A
7
5
3
Chrysler Pacifica

от

$115.86 на ден

Икономичен

Ford Fiesta

dollar
A
5
4
2
Ford Fiesta

от

$41.83 на ден

Икономичен

Hyundai Accent

payless
A
5
4
2
Hyundai Accent

от

$101.47 на ден

Компактен

Kia Rio

dollar
A
5
5
3
Kia Rio

от

$45.99 на ден

Компактен

Dodge Neon

payless
A
5
4
3
Dodge Neon

от

$100.51 на ден

Стандартен

Hyundai Elantra

dollar
A
5
4
4
Hyundai Elantra

от

$48.16 на ден

Стандартен

Dodge Stratus

payless
A
5
4
4
Dodge Stratus

от

$96.19 на ден

В пълен размер

Chevrolet Malibu

dollar
A
5
4
4
Chevrolet Malibu

от

$53.23 на ден

В пълен размер

Ford Taurus

payless
A
5
4
4
Ford Taurus

от

$96.19 на ден

SUV

Jeep Compass

dollar
A
5
5
3
Jeep Compass

от

$64.85 на ден

SUV

Ford Expedition

enterprise
A
7
5
3
Ford Expedition

от

$323.36 на ден

Луксозен

Chevrolet Impala

dollar
A
5
4
3
Chevrolet Impala

от

$65.12 на ден

Луксозен

Lincoln MKS

budget
A
5
4
5
Lincoln MKS

от

$189.51 на ден

Кабриолет

Ford Mustang Convertible

alamo
A
4
2
2
Ford Mustang Convertible

от

$92.86 на ден

Миниван

Nissan Frontier

alamo
A
4
4
3
Nissan Frontier

от

$122.14 на ден

Миниван

Chevrolet Express

enterprise
A
15
4
6
Chevrolet Express

от

$330.63 на ден

Екзотичен

Ford Flex

alamo
A
6
5
4
Ford Flex

от

$285.89 на ден

Информация за AVIS на Канзас Сити, Летище MO

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на AVIS за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които AVIS предоставя на Канзас Сити, Летище [MCI].

AVIS Car Rental

Име на фирмата:

AVIS Car Rental

Адрес:

1 Nassau Circle, Kansas City, 64153, MO, Missouri

Телефон:

(1) 816-464-6200

политика за горивото

В цената

Пикап

Безплатен автобус

Бонуси

  • - Безплатно допълнителен шофьор
  • - Млад шофьор
  • - Такса летище
  • - Неограничен пробег

Обекти на AVIS близо до летище MCI

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Канзас Сити, Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Канзас Сити, Летище [MCI]

Като алтернатива на AVIS има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Канзас Сити, Летище [MCI]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

ALAMO ehi

ALAMO 10 reviews

9.2 / 10

NATIONAL ehi

NATIONAL 58 reviews

8.4 / 10

Enterprise

Enterprise 168 reviews

8.1 / 10

DOLLAR (US)

DOLLAR 875 reviews

7.6 / 10

Hertz Corporate

Hertz 109 reviews

7.5 / 10

BUDGET ABG

BUDGET 295 reviews

7.1 / 10

Payless Car Rental USA

Payless 159 reviews

7.1 / 10

THRIFTY (US)

THRIFTY 7 reviews

6.8 / 10

ACE

ACE 39 reviews

4.6 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Канзас Сити, Летище [MCI], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от DOLLAR и PAYLESS. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Канзас Сити, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от DOLLAR и PAYLESS на Канзас Сити, Летище MO. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за DOLLAR кола под наем на Канзас Сити, Летище [MCI], разгледайте SUV-тата от AVIS5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Канзас Сити, Летище.

Ако търсите голяма кола на Канзас Сити, Летище, трябва да обмислите сделките от ALAMO и ENTERPRISE. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Канзас Сити, Летище, трябва да разгледате офертите от DOLLAR. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и Кабриолет на Канзас Сити, Летище, за да задоволят всяка прищявка.

AVIS Канзас Сити, Летище MO Преглед на парк коли под наем

AVIS на Канзас Сити, Летище MCI предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Compact , Fullsize , Suv , Van , Economy , Standard , Luxury , Convertible , Exotic ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за AVIS Канзас Сити, Летище, подгответе се да вземете Ford Fiesta, и Hyundai Accent или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Ford Focus, Kia Rio, и Dodge Neon или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от AVIS Канзас Сити, Летище, можете да вземете Hyundai Elantra, и Dodge Stratus .

AVIS клас коли под наем в пълен размер на Канзас Сити, Летище включва следните модели на коли под наем: Toyota Camry, Chevrolet Malibu, и Ford Taurus .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от AVIS Канзас Сити, Летище, ще получите една от следните коли: Ford Escape, Ford Explorer, Jeep Compass, и Ford Expedition .

Премиум клас коли под наем, осигурен от AVIS Канзас Сити, Летище се състои от следните модели коли: Chevrolet Impala, и Lincoln MKS .

След като изберете Кабриолет клас коли под наем от AVIS Канзас Сити, Летище, наличните модели коли ще бъдат и Ford Mustang Convertible .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от AVIS Канзас Сити, Летище според Вашата цел

AVIS осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от AVIS на Канзас Сити, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Канзас Сити, Летище, най-подходящите автомобили от AVIS са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от AVIS на Канзас Сити, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от AVIS на Канзас Сити, Летище.
  • За млади шофьори AVIS също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от AVIS на Канзас Сити, Летище.

Често задавани въпроси - AVIS рент а кар на Канзас Сити, Летище

Как да наема кола от AVIS на Канзас Сити, Летище MO?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от AVIS на летище MCI?

Най-евтината кола от AVIS на Канзас Сити, Летище е Ford Focus. Съответната настояща цена е $82.00 на ден.

Кой е най-често резервирания клас коли от AVIS на Канзас Сити, Летище [MCI]?

Най-често резервираният клас коли от AVIS на летище MCI е Миниван. Най-евтиният Миниван автомобил от AVIS е CHRYSLER PACIFICA. Цената му започва от $115.86 на ден.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при AVIS с дебитна карта на Канзас Сити, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

AVIS осигурява ли опция за детска седалка за кола на Канзас Сити, Летище [MCI]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Канзас Сити, Летище MO?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на AVIS кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!