Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем HERTZ налични на Milwaukee []

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на HERTZ на Milwaukee. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Chevrolet Spark

hertz
A
5
4
2
Chevrolet Spark

от

$30.83 на ден

Компактен

Nissan Versa

hertz
A
5
4
3
Nissan Versa

от

$30.83 на ден

Стандартен

Volkswagen Jetta

hertz
A
5
4
4
Volkswagen Jetta

от

$36.19 на ден

SUV

Jeep Compass

hertz
A
5
5
3
Jeep Compass

от

$45.65 на ден

Луксозен

Chrysler 300

hertz
A
5
4
5
Chrysler 300

от

$75.46 на ден

В пълен размер

Chevrolet Impala

hertz
A
5
4
4
Chevrolet Impala

от

$480.59 на ден

Икономичен

Toyota Yaris

ace
A
5
3
2
Toyota Yaris

от

$27.00 на ден

Икономичен

Ford Fiesta

budget
A
5
3
2
Ford Fiesta

от

$28.13 на ден

Компактен

Ford Focus

budget
A
5
5
3
Ford Focus

от

$28.13 на ден

Стандартен

Toyota Corolla

ace
A
5
4
4
Toyota Corolla

от

$28.69 на ден

Стандартен

Dodge Avenger

budget
A
5
4
4
Dodge Avenger

от

$35.11 на ден

В пълен размер

Ford Fusion

budget
A
5
4
4
Ford Fusion

от

$33.00 на ден

SUV

Ford Escape

budget
A
5
5
3
Ford Escape

от

$41.60 на ден

SUV

Ford Expedition EL

ace
A
7
5
3
Ford Expedition EL

от

$101.27 на ден

Луксозен

Nissan Maxima

ace
A
5
4
3
Nissan Maxima

от

$57.89 на ден

Луксозен

Lincoln MKS

budget
A
5
4
5
Lincoln MKS

от

$68.70 на ден

Със 7 седалки

Dodge Grand Caravan

ace
A
7
5
3
Dodge Grand Caravan

от

$84.39 на ден

Миниван

Ford Transit

budget
A
12
4
6
Ford Transit

от

$114.95 на ден

Миниван

Chevrolet Express

ace
A
15
4
4
Chevrolet Express

от

$310.72 на ден

Информация за HERTZ на Milwaukee WI

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на HERTZ за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които HERTZ предоставя на Milwaukee [].

Hertz Car Hire

Име на фирмата:

Hertz Car Hire

Адрес:

804 North 4th St., Milwaukee, 532030000, WI

Телефон:

4142728787

Бонуси

  • - Млад шофьор
  • - Неограничен пробег

Обекти на HERTZ близо до летище

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Milwaukee. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

Близки места за коли под наем на летищата

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Milwaukee []

Като алтернатива на HERTZ има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Milwaukee []. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

ACE

ACE 34 reviews

4.2 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Milwaukee [], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от ACE и BUDGET. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Milwaukee.

Голям брой средни коли се предоставя от ACE и BUDGET на Milwaukee WI. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за BUDGET кола под наем на Milwaukee [], разгледайте SUV-тата от HERTZ5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Milwaukee.

Ако търсите голяма кола на Milwaukee, трябва да обмислите сделките от BUDGET и ACE. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Milwaukee, трябва да разгледате офертите от ACE. Те представляват достатъчно Луксозен, на Milwaukee, за да задоволят всяка прищявка.

HERTZ Milwaukee WI Преглед на парк коли под наем

HERTZ на Milwaukee предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Compact , Standard , Suv , Luxury , Fullsize , 7-seater , Van ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за HERTZ Milwaukee, подгответе се да вземете Chevrolet Spark, Toyota Yaris, и Ford Fiesta или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Nissan Versa, и Ford Focus или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от HERTZ Milwaukee, можете да вземете Volkswagen Jetta, Toyota Corolla, и Dodge Avenger .

HERTZ клас коли под наем в пълен размер на Milwaukee включва следните модели на коли под наем: Chevrolet Impala, и Ford Fusion .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от HERTZ Milwaukee, ще получите една от следните коли: Jeep Compass, Ford Escape, и Ford Expedition EL .

Премиум клас коли под наем, осигурен от HERTZ Milwaukee се състои от следните модели коли: Chrysler 300, Nissan Maxima, и Lincoln MKS .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от HERTZ Milwaukee, можете да наемете и Dodge Grand Caravan .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от HERTZ Milwaukee според Вашата цел

HERTZ осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от HERTZ на Milwaukee за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Milwaukee, най-подходящите автомобили от HERTZ са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от HERTZ на Milwaukee за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от HERTZ на Milwaukee.
  • За млади шофьори HERTZ също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от HERTZ на Milwaukee.

Често задавани въпроси - HERTZ рент а кар на Milwaukee

Как да наема кола от HERTZ на Milwaukee WI?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от HERTZ на летище ?

Най-евтината кола от HERTZ на Milwaukee е Chevrolet Spark. Съответната настояща цена е $30.83 на ден.

Кои са най-популярните коли под наем HERTZ на Milwaukee []?

Най-популярните коли под наем на Milwaukee от HERTZ в момента са CHEVROLET SPARK. Най-ниската цена за този автомобил е $30.83 на ден.

Кой е най-често резервирания клас коли от HERTZ на Milwaukee []?

Най-често резервираният клас коли от HERTZ на летище е . Най-евтиният автомобил от HERTZ е . Цената му започва от $30.83 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Milwaukee?

Цените на бензин близо до летище варират от $2.39 до $2.92.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при HERTZ с дебитна карта на Milwaukee?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

HERTZ осигурява ли опция за детска седалка за кола на Milwaukee []?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Milwaukee WI?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на HERTZ кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!