Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем SIXT налични на Сейнт Пол Минеаполис, Международно Летище [MSP]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на SIXT на Сейнт Пол Минеаполис, Международно Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

SUV

Mini Countryman

sixt
A
5
5
2
Mini Countryman

от

$37.86 на ден

SUV

Cadillac Escalade

sixt
A
7
5
3
Cadillac Escalade

от

$143.90 на ден

Миниван

Chevrolet Silverado

sixt
A
2
4
4
Chevrolet Silverado

от

$110.17 на ден

Луксозен

Mercedes CLA

sixt
A
5
4
3
Mercedes CLA

от

$110.30 на ден

В пълен размер

Mercedes C Class

sixt
A
5
4
4
Mercedes C Class

от

$115.19 на ден

Компактен

Mercedes GLA

sixt
A
5
5
3
Mercedes GLA

от

$120.63 на ден

Икономичен

Chevrolet Spark

thrifty
A
5
4
2
Chevrolet Spark

от

$28.47 на ден

Икономичен

Hyundai Accent

payless
A
5
4
2
Hyundai Accent

от

$119.28 на ден

Компактен

Nissan Versa

thrifty
A
5
4
3
Nissan Versa

от

$30.52 на ден

Компактен

Dodge Neon

payless
A
5
4
3
Dodge Neon

от

$119.42 на ден

Стандартен

Nissan Sentra

thrifty
A
5
4
4
Nissan Sentra

от

$34.77 на ден

Стандартен

BMW 3 Series

enterprise
A
5
4
4
BMW 3 Series

от

$134.78 на ден

В пълен размер

Ford Taurus

thrifty
A
5
4
4
Ford Taurus

от

$45.86 на ден

В пълен размер

Infiniti Q50

alamo
A
5
4
4
Infiniti Q50

от

$134.09 на ден

SUV

Buick Encore

thrifty
A
5
5
2
Buick Encore

от

$48.52 на ден

SUV

BMW X3

enterprise
A
5
5
4
BMW X3

от

$242.14 на ден

Луксозен

Chrysler 300

hertz
A
5
4
5
Chrysler 300

от

$75.35 на ден

Луксозен

Range Rover Velar

enterprise
A
5
5
3
Range Rover Velar

от

$217.09 на ден

Миниван

Dodge Grand Caravan

alamo
A
7
5
3
Dodge Grand Caravan

от

$85.71 на ден

Миниван

Chevrolet Express

enterprise
A
15
4
6
Chevrolet Express

от

$366.03 на ден

Кабриолет

Ford Mustang Convertible

alamo
A
4
2
2
Ford Mustang Convertible

от

$120.00 на ден

Екзотичен

Ford Flex

national
A
6
5
4
Ford Flex

от

$209.03 на ден

Информация за SIXT на Сейнт Пол Минеаполис, Международно Летище MN

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на SIXT за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които SIXT предоставя на Сейнт Пол Минеаполис, Международно Летище [MSP].

SIXT Rent A Car

Име на фирмата:

SIXT Rent A Car

Адрес:

4300 Glumack Dr, Saint Paul, 55111-3002, MI

Телефон:

+1-8887498227

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Летище терминал пикап

Бонуси

  • - Млад шофьор
  • - Такса летище
  • - Неограничен пробег

Най-добри фирми за коли под наем на Сейнт Пол Минеаполис, Международно Летище [MSP]

Като алтернатива на SIXT има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Сейнт Пол Минеаполис, Международно Летище [MSP]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

BUDGET ABG

BUDGET 6 reviews

8.8 / 10

NATIONAL ehi

NATIONAL 99 reviews

8.4 / 10

Enterprise

Enterprise 368 reviews

8.3 / 10

ALAMO ehi

ALAMO 7 reviews

7.7 / 10

DOLLAR (US)

DOLLAR 621 reviews

7.4 / 10

Hertz Corporate

Hertz 431 reviews

7.2 / 10

AVIS ABG

AVIS 262 reviews

7.1 / 10

THRIFTY (US)

THRIFTY 8 reviews

6.8 / 10

Payless Car Rental USA

Payless 129 reviews

6.6 / 10

ACE

ACE 88 reviews

5.1 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Сейнт Пол Минеаполис, Международно Летище [MSP], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от THRIFTY и PAYLESS. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Сейнт Пол Минеаполис, Международно Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от THRIFTY и ENTERPRISE на Сейнт Пол Минеаполис, Международно Летище MN. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за THRIFTY кола под наем на Сейнт Пол Минеаполис, Международно Летище [MSP], разгледайте SUV-тата от SIXT5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Сейнт Пол Минеаполис, Международно Летище.

Ако търсите голяма кола на Сейнт Пол Минеаполис, Международно Летище, трябва да обмислите сделките от ALAMO и ENTERPRISE. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Сейнт Пол Минеаполис, Международно Летище, трябва да разгледате офертите от HERTZ. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и Кабриолет на Сейнт Пол Минеаполис, Международно Летище, за да задоволят всяка прищявка.

SIXT Сейнт Пол Минеаполис, Международно Летище MN Преглед на парк коли под наем

SIXT на Сейнт Пол Минеаполис, Международно Летище MSP предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Suv , Van , Luxury , Fullsize , Compact , Economy , Standard , Convertible , Exotic ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за SIXT Сейнт Пол Минеаполис, Международно Летище, подгответе се да вземете Chevrolet Spark, и Hyundai Accent или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Mercedes GLA, Nissan Versa, и Dodge Neon или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от SIXT Сейнт Пол Минеаполис, Международно Летище, можете да вземете Nissan Sentra, и BMW 3 Series .

SIXT клас коли под наем в пълен размер на Сейнт Пол Минеаполис, Международно Летище включва следните модели на коли под наем: Mercedes C Class, Ford Taurus, и Infiniti Q50 .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от SIXT Сейнт Пол Минеаполис, Международно Летище, ще получите една от следните коли: Mini Countryman, Cadillac Escalade, Buick Encore, и BMW X3 .

Премиум клас коли под наем, осигурен от SIXT Сейнт Пол Минеаполис, Международно Летище се състои от следните модели коли: Mercedes CLA, Chrysler 300, и Range Rover Velar .

След като изберете Кабриолет клас коли под наем от SIXT Сейнт Пол Минеаполис, Международно Летище, наличните модели коли ще бъдат и Ford Mustang Convertible .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от SIXT Сейнт Пол Минеаполис, Международно Летище според Вашата цел

SIXT осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от SIXT на Сейнт Пол Минеаполис, Международно Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Сейнт Пол Минеаполис, Международно Летище, най-подходящите автомобили от SIXT са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от SIXT на Сейнт Пол Минеаполис, Международно Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от SIXT на Сейнт Пол Минеаполис, Международно Летище.
  • За млади шофьори SIXT също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от SIXT на Сейнт Пол Минеаполис, Международно Летище.

Често задавани въпроси - SIXT рент а кар на Сейнт Пол Минеаполис, Международно Летище

Как да наема кола от SIXT на Сейнт Пол Минеаполис, Международно Летище MN?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от SIXT на летище MSP?

Най-евтината кола от SIXT на Сейнт Пол Минеаполис, Международно Летище е Mini Countryman. Съответната настояща цена е $37.86 на ден.

Кои са най-популярните коли под наем SIXT на Сейнт Пол Минеаполис, Международно Летище [MSP]?

Най-популярните коли под наем на Сейнт Пол Минеаполис, Международно Летище от SIXT в момента са MERCEDES C CLASS. Най-ниската цена за този автомобил е $115.19 на ден.

Кой е най-често резервирания клас коли от SIXT на Сейнт Пол Минеаполис, Международно Летище [MSP]?

Най-често резервираният клас коли от SIXT на летище MSP е . Най-евтиният автомобил от SIXT е . Цената му започва от $120.63 на ден.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при SIXT с дебитна карта на Сейнт Пол Минеаполис, Международно Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

SIXT осигурява ли опция за детска седалка за кола на Сейнт Пол Минеаполис, Международно Летище [MSP]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Сейнт Пол Минеаполис, Международно Летище MN?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на SIXT кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!