Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем SIXT налични на Мъртъл Бийч, Летище [MYR]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на SIXT на Мъртъл Бийч, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Ford Fiesta

budget
A
5
4
2
Ford Fiesta

от

$47.43 на ден

Икономичен

Mitsubishi Mirage

alamo
A
5
4
2
Mitsubishi Mirage

от

$78.00 на ден

Компактен

Ford Focus

budget
A
5
5
3
Ford Focus

от

$48.00 на ден

Компактен

Kia Rio

dollar
A
5
5
3
Kia Rio

от

$141.80 на ден

Стандартен

Dodge Avenger

budget
A
5
4
4
Dodge Avenger

от

$52.86 на ден

Стандартен

BMW 3 Series

enterprise
A
5
4
4
BMW 3 Series

от

$181.00 на ден

В пълен размер

Toyota Camry

budget
A
5
4
4
Toyota Camry

от

$54.86 на ден

В пълен размер

Ford Taurus

thrifty
A
5
4
4
Ford Taurus

от

$189.18 на ден

SUV

Ford Ecosport

alamo
A
5
5
3
Ford Ecosport

от

$59.22 на ден

SUV

Jeep Wrangler

alamo
A
5
5
3
Jeep Wrangler

от

$327.70 на ден

Луксозен

Chevrolet Impala

budget
A
5
4
3
Chevrolet Impala

от

$65.14 на ден

Луксозен

Dodge Challenger

enterprise
A
4
2
2
Dodge Challenger

от

$184.21 на ден

Миниван

Chrysler Pacifica

budget
A
7
5
3
Chrysler Pacifica

от

$88.43 на ден

Миниван

Ford Ecoline 150 Commercial

enterprise
A
2
4
0
Ford Ecoline 150 Commercial

от

$251.41 на ден

Кабриолет

Ford Mustang Convertible

alamo
A
4
2
2
Ford Mustang Convertible

от

$120.00 на ден

Екзотичен

Ford Flex

alamo
A
6
5
4
Ford Flex

от

$141.21 на ден

Информация за SIXT на Мъртъл Бийч, Летище SC

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на SIXT за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които SIXT предоставя на Мъртъл Бийч, Летище [MYR].

SIXT Rent A Car

Име на фирмата:

SIXT Rent A Car

Адрес:

Телефон:

Обекти на SIXT близо до летище MYR

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Мъртъл Бийч, Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Мъртъл Бийч, Летище [MYR]

Като алтернатива на SIXT има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Мъртъл Бийч, Летище [MYR]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

ALAMO ehi

ALAMO 510 reviews

8.6 / 10

NATIONAL ehi

NATIONAL 28 reviews

8.3 / 10

Enterprise

Enterprise 108 reviews

8.1 / 10

Hertz Corporate

Hertz 152 reviews

7.8 / 10

THRIFTY (US)

THRIFTY 2124 reviews

7.3 / 10

DOLLAR (US)

DOLLAR 2491 reviews

7.3 / 10

BUDGET ABG

BUDGET 220 reviews

7.1 / 10

AVIS ABG

AVIS 112 reviews

6.9 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Мъртъл Бийч, Летище [MYR], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от BUDGET и ALAMO. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Мъртъл Бийч, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от BUDGET и ENTERPRISE на Мъртъл Бийч, Летище SC. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за ALAMO кола под наем на Мъртъл Бийч, Летище [MYR], разгледайте SUV-тата от SIXT5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Мъртъл Бийч, Летище.

Ако търсите голяма кола на Мъртъл Бийч, Летище, трябва да обмислите сделките от BUDGET и ENTERPRISE. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Мъртъл Бийч, Летище, трябва да разгледате офертите от BUDGET. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и Кабриолет на Мъртъл Бийч, Летище, за да задоволят всяка прищявка.

SIXT Мъртъл Бийч, Летище SC Преглед на парк коли под наем

SIXT на Мъртъл Бийч, Летище MYR предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Compact , Standard , Fullsize , Suv , Luxury , Van , Convertible , Exotic ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за SIXT Мъртъл Бийч, Летище, подгответе се да вземете Ford Fiesta, и Mitsubishi Mirage или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Ford Focus, и Kia Rio или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от SIXT Мъртъл Бийч, Летище, можете да вземете Dodge Avenger, и BMW 3 Series .

SIXT клас коли под наем в пълен размер на Мъртъл Бийч, Летище включва следните модели на коли под наем: Toyota Camry, и Ford Taurus .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от SIXT Мъртъл Бийч, Летище, ще получите една от следните коли: Ford Ecosport, и Jeep Wrangler .

Премиум клас коли под наем, осигурен от SIXT Мъртъл Бийч, Летище се състои от следните модели коли: Chevrolet Impala, и Dodge Challenger .

След като изберете Кабриолет клас коли под наем от SIXT Мъртъл Бийч, Летище, наличните модели коли ще бъдат и Ford Mustang Convertible .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от SIXT Мъртъл Бийч, Летище според Вашата цел

SIXT осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от SIXT на Мъртъл Бийч, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Мъртъл Бийч, Летище, най-подходящите автомобили от SIXT са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от SIXT на Мъртъл Бийч, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от SIXT на Мъртъл Бийч, Летище.
  • За млади шофьори SIXT също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от SIXT на Мъртъл Бийч, Летище.

Често задавани въпроси - SIXT рент а кар на Мъртъл Бийч, Летище

Как да наема кола от SIXT на Мъртъл Бийч, Летище SC?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от SIXT на летище MYR?

Най-евтината кола от SIXT на Мъртъл Бийч, Летище е Ford Fiesta. Съответната настояща цена е $47.43 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Мъртъл Бийч, Летище?

Цените на бензин близо до летище MYR варират от $1.89 до $2.77.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при SIXT с дебитна карта на Мъртъл Бийч, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

SIXT осигурява ли опция за детска седалка за кола на Мъртъл Бийч, Летище [MYR]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Мъртъл Бийч, Летище SC?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на SIXT кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!