Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем AVIS налични на Ню Орлиънс, Летище [MSY]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на AVIS на Ню Орлиънс, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Миниван

Ford Transit Passengervan

avis
A
12
4
6
Ford Transit Passengervan

от

$142.50 на ден

Стандартен

Chevrolet Cruze

avis
A
5
4
4
Chevrolet Cruze

от

$166.44 на ден

Икономичен

Chevrolet Spark

thrifty
A
5
4
2
Chevrolet Spark

от

$50.67 на ден

Икономичен

Toyota Yaris

ace
A
4
3
2
Toyota Yaris

от

$120.95 на ден

Компактен

Ford Focus

budget
A
5
5
3
Ford Focus

от

$59.00 на ден

Компактен

Kia Rio

dollar
A
5
5
3
Kia Rio

от

$85.14 на ден

Стандартен

Toyota Corolla

budget
A
5
4
4
Toyota Corolla

от

$61.67 на ден

Стандартен

Dodge Avenger

budget
A
5
4
4
Dodge Avenger

от

$116.72 на ден

SUV

Jeep Cherokee

green motion
A
5
5
4
Jeep Cherokee

от

$66.99 на ден

SUV

Lincoln Navigator

enterprise
A
7
5
3
Lincoln Navigator

от

$280.27 на ден

В пълен размер

Toyota Camry

budget
A
5
4
4
Toyota Camry

от

$69.50 на ден

В пълен размер

Chevrolet Malibu

dollar
A
5
4
4
Chevrolet Malibu

от

$85.31 на ден

Луксозен

Nissan Maxima

alamo
A
5
4
3
Nissan Maxima

от

$90.83 на ден

Луксозен

Cadillac XTS

enterprise
A
5
4
5
Cadillac XTS

от

$143.01 на ден

Кабриолет

Ford Mustang Convertible

alamo
A
4
2
2
Ford Mustang Convertible

от

$100.00 на ден

Миниван

Dodge Grand Caravan

alamo
A
7
5
3
Dodge Grand Caravan

от

$100.00 на ден

Миниван

Dodge Durango

enterprise
A
7
5
3
Dodge Durango

от

$185.28 на ден

Екзотичен

Ford Flex

alamo
A
6
5
4
Ford Flex

от

$171.17 на ден

Информация за AVIS на Ню Орлиънс, Летище LA

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на AVIS за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които AVIS предоставя на Ню Орлиънс, Летище [MSY].

AVIS Car Rental

Име на фирмата:

AVIS Car Rental

Адрес:

600 Rental Boulevard, Kenner, 70062, LA, Louisiana

Телефон:

(1) 504-464-9511

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Адрес: Виж адрес

Бонуси

  • - Безплатно допълнителен шофьор
  • - Млад шофьор
  • - Такса летище
  • - Неограничен пробег

Обекти на AVIS близо до летище MSY

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Ню Орлиънс, Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Ню Орлиънс, Летище [MSY]

Като алтернатива на AVIS има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Ню Орлиънс, Летище [MSY]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

ALAMO ehi

ALAMO 431 reviews

8.2 / 10

Enterprise

Enterprise 250 reviews

8.1 / 10

NATIONAL ehi

NATIONAL 46 reviews

7.7 / 10

DOLLAR (US)

DOLLAR 279 reviews

7.1 / 10

THRIFTY (US)

THRIFTY 347 reviews

6.8 / 10

BUDGET ABG

BUDGET 321 reviews

6.5 / 10

Hertz Corporate

Hertz 222 reviews

6 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Ню Орлиънс, Летище [MSY], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от THRIFTY и ACE. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Ню Орлиънс, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от BUDGET и DOLLAR на Ню Орлиънс, Летище LA. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

Ако търсите голяма кола на Ню Орлиънс, Летище, трябва да обмислите сделките от ALAMO и ENTERPRISE. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Ню Орлиънс, Летище, трябва да разгледате офертите от ALAMO. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и Кабриолет на Ню Орлиънс, Летище, за да задоволят всяка прищявка.

AVIS Ню Орлиънс, Летище LA Преглед на парк коли под наем

AVIS на Ню Орлиънс, Летище MSY предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Van , Standard , Economy , Compact , Suv , Fullsize , Luxury , Convertible , Exotic ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за AVIS Ню Орлиънс, Летище, подгответе се да вземете Chevrolet Spark, и Toyota Yaris или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Ford Focus, и Kia Rio или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от AVIS Ню Орлиънс, Летище, можете да вземете Chevrolet Cruze, Toyota Corolla, и Dodge Avenger .

AVIS клас коли под наем в пълен размер на Ню Орлиънс, Летище включва следните модели на коли под наем: Toyota Camry, и Chevrolet Malibu .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от AVIS Ню Орлиънс, Летище, ще получите една от следните коли: Jeep Cherokee, и Lincoln Navigator .

Премиум клас коли под наем, осигурен от AVIS Ню Орлиънс, Летище се състои от следните модели коли: Nissan Maxima, и Cadillac XTS .

След като изберете Кабриолет клас коли под наем от AVIS Ню Орлиънс, Летище, наличните модели коли ще бъдат и Ford Mustang Convertible .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от AVIS Ню Орлиънс, Летище според Вашата цел

AVIS осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от AVIS на Ню Орлиънс, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Ню Орлиънс, Летище, най-подходящите автомобили от AVIS са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от AVIS на Ню Орлиънс, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от AVIS на Ню Орлиънс, Летище.
  • За млади шофьори AVIS също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от AVIS на Ню Орлиънс, Летище.

Често задавани въпроси - AVIS рент а кар на Ню Орлиънс, Летище

Как да наема кола от AVIS на Ню Орлиънс, Летище LA?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от AVIS на летище MSY?

Най-евтината кола от AVIS на Ню Орлиънс, Летище е Ford Transit Passengervan. Съответната настояща цена е $142.50 на ден.

Кой е най-често резервирания клас коли от AVIS на Ню Орлиънс, Летище [MSY]?

Най-често резервираният клас коли от AVIS на летище MSY е Миниван. Най-евтиният Миниван автомобил от AVIS е FORD TRANSIT PASSENGERVAN. Цената му започва от $142.50 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Ню Орлиънс, Летище?

Цените на бензин близо до летище MSY варират от $1.99 до $2.50.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при AVIS с дебитна карта на Ню Орлиънс, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

AVIS осигурява ли опция за детска седалка за кола на Ню Орлиънс, Летище [MSY]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Ню Орлиънс, Летище LA?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на AVIS кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!