Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем ALAMO налични на Niagara Falls International Airport [IAG]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на ALAMO на Niagara Falls International Airport. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Kia Rio

alamo
A
4
3
2
Kia Rio

от

$117.67 на ден

Компактен

Nissan Versa

alamo
A
5
4
3
Nissan Versa

от

$118.05 на ден

Стандартен

Hyundai Elantra

alamo
A
5
4
4
Hyundai Elantra

от

$119.55 на ден

SUV

Toyota Rav4

alamo
A
5
5
3
Toyota Rav4

от

$130.87 на ден

SUV

Chevrolet Tahoe

alamo
A
7
5
3
Chevrolet Tahoe

от

$185.74 на ден

Със 7 седалки

Dodge Grand Caravan

alamo
A
7
5
3
Dodge Grand Caravan

от

$141.62 на ден

Луксозен

Nissan Maxima

alamo
A
5
4
3
Nissan Maxima

от

$149.35 на ден

Информация за ALAMO на Niagara Falls International Airport

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на ALAMO за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които ALAMO предоставя на Niagara Falls International Airport [IAG].

Alamo

Име на фирмата:

Alamo

Адрес:

2035 NIAGARA FALLS BLVD, NIAGARA FALLS, 14304, NY, New York

Телефон:

7162608863

политика за горивото

В цената

Бонуси

  • - Млад шофьор

Обекти на ALAMO близо до летище IAG

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Niagara Falls International Airport. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

Близки места за коли под наем на летищата

Най-добри фирми за коли под наем на Niagara Falls International Airport [IAG]

Като алтернатива на ALAMO има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Niagara Falls International Airport [IAG]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Hertz Corporate

Hertz 112 reviews

7.6 / 10

ALAMO Niagara Falls International Airport Преглед на парк коли под наем

ALAMO на Niagara Falls International Airport IAG предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Compact , Standard , Suv , 7-seater , Luxury ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за ALAMO Niagara Falls International Airport, подгответе се да вземете и Kia Rio или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите и Nissan Versa или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от ALAMO Niagara Falls International Airport, можете да вземете и Hyundai Elantra .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от ALAMO Niagara Falls International Airport, ще получите една от следните коли: Toyota Rav4, и Chevrolet Tahoe .

Премиум клас коли под наем, осигурен от ALAMO Niagara Falls International Airport се състои от следните модели коли: и Nissan Maxima .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от ALAMO Niagara Falls International Airport, можете да наемете и Dodge Grand Caravan .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от ALAMO Niagara Falls International Airport според Вашата цел

ALAMO осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от ALAMO на Niagara Falls International Airport за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Niagara Falls International Airport, най-подходящите автомобили от ALAMO са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от ALAMO на Niagara Falls International Airport за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от ALAMO на Niagara Falls International Airport.
  • За млади шофьори ALAMO също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от ALAMO на Niagara Falls International Airport.

Често задавани въпроси - ALAMO рент а кар на Niagara Falls International Airport

Как да наема кола от ALAMO на Niagara Falls International Airport?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от ALAMO на летище IAG?

Най-евтината кола от ALAMO на Niagara Falls International Airport е Kia Rio. Съответната настояща цена е $117.67 на ден.

Кои са най-популярните коли под наем ALAMO на Niagara Falls International Airport [IAG]?

Най-популярните коли под наем на Niagara Falls International Airport от ALAMO в момента са . Най-ниската цена за този автомобил е $118.05 на ден.

Кой е най-често резервирания клас коли от ALAMO на Niagara Falls International Airport [IAG]?

Най-често резервираният клас коли от ALAMO на летище IAG е Икономичен. Най-евтиният Икономичен автомобил от ALAMO е KIA RIO. Цената му започва от $117.67 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Niagara Falls International Airport?

Цените на бензин близо до летище IAG варират от $2.30 до $2.95.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при ALAMO с дебитна карта на Niagara Falls International Airport?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

ALAMO осигурява ли опция за детска седалка за кола на Niagara Falls International Airport [IAG]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Niagara Falls International Airport?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на ALAMO кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!