Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Цени на коли под наем за под 25-годишни на Провидънс, Летище [PVD]

Проверете нашата таблица, за да научите цените на колите под наем за млади шофьори на Провидънс, Летище, класите на коли под наем, които са налични за шофьори под 25 годишни, и доставчиците, които предоставят на младите шофьори коли под наем на летище PVD.

За да направим селекцията Ви по-лесна, ние маркирахме най-евтината сделка за всеки клас коли под наем в червено.

Икономичен

Икономичен

Стандартен

Стандартен

Луксозен

Луксозен

Миниван

Миниван

SUV

SUV

Компактен

Компактен

В пълен размер

В пълен размер

Alamo от$55.71 от$77.86 от$102.66 от$80.00 от$69.29
AVIS Car Rental от$69.33
Budget Car Rental от$54.29 от$73.14 от$74.29 от$76.57 от$48.00 от$54.86
Hertz Car Hire от$49.53 от$58.57 от$92.86 от$81.85 от$75.92

Обекти за коли под наем за под 25-годишни близо до Провидънс, Летище

За да се направи най-добрата селекция от сделки за коли под наем, прегледайте и офертите за коли под наем за млади шофьорина обекти за коли под наем вътре в и извън летищата, най-близко до Провидънс, Летище RI. Наличността на коли, цените и таксите за шофьори под 25 години обичайно са различни при различните обекти за вземане.

Близки места за коли под наем на летищата

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем за под 25-годишни на Провидънс, Летище [PVD]

Агенции за коли под наем, които оперират на Провидънс, Летище и предоставят коли под наем за шофьори под 25 години, имат различни условия за коли под наем и средни рейтинги от предишните ни клиенти. За да имате безгрижно пътуване, имайте напредвид и двата критерия, когато избирате доставчик.

ALAMO ehi

ALAMO 771 reviews

8.5 / 10

NATIONAL ehi

NATIONAL 59 reviews

8.4 / 10

Enterprise

Enterprise 172 reviews

8.1 / 10

AVIS ABG

AVIS 144 reviews

7.5 / 10

THRIFTY (US)

THRIFTY 758 reviews

7.5 / 10

Hertz Corporate

Hertz 109 reviews

7.5 / 10

DOLLAR (US)

DOLLAR 864 reviews

7.5 / 10

BUDGET ABG

BUDGET 298 reviews

7.2 / 10

Payless Car Rental USA

Payless 158 reviews

7.1 / 10

Минималното възрастово изискване, за да наемете кола на Провидънс, Летище, е 25 години. Все пак бихте могли да си наемете кола на Провидънс, Летище, дори ако сте по-млади от 25 години. Обърнете особено внимание на възрастови ограничения за доставчици на коли под наем и ще намерите сделки за шофьори на възраст от 21 до 24 години.

В повечето случаи шофьорите под 25 години трябва да платят допълнителна такса за млад шофьор. Но тази такса обикновено е по-ниска за 21-24-годишни шофьори, отколкото за шофьори на възраст от 18 до 20 години.

Например, указано е, че минималната възраст за наем на кола, е 18 години в щатите Мичиган и Ню Йорк. Така че, ако сте 18, 19 или 20-годишен шофьор и искате да наемете кола в Съединените щати, обърнете внимание на сделките за коли под наем от Alamo, Avis, Budget, EZ, Hertz, National, Thrifty и други агенции за коли под наем.

На служителите на правителството на Съединените щати им е позволено да наемат кола в Съединените щати на 18-годишна възраст. Не забравяйте да покажете оригиналната си заповед, когато вземате колата си. Няма да Ви е необходимо да закупувате допълнителна такса за млад шофьор, ако сте по правителствена заповед.

Ако сте на 19-годишна възраст или по-голям, проверете колите под наем от Fox на повечето локации из Съединените щати.

Често задавани въпроси - Рент а кар за под 25-годишни на Провидънс, Летище

Как да наемете кола на Провидънс, Летище RI, ако сте под 25-годишни?

Въведете необходимия обект за вземане и за връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наемането Ви. След като получите резултатите от търсенето, прочетете внимателно условия за коли под наем и особено възрастовите ограничения на доставчика на коли под наем, от който ще резервирате автомобил.

Можете да намерите някои доставчици на коли под наем, чиято минимална възраст за наемане на кола започва от 23 години. Ще можете да спестите много пари, тъй като няма да бъдете таксувани в допълнителна такса за млад шофьор при вземане.

Кои са най-евтините коли под наем за под 25-годишни на летище PVD?

Най-евтината кола за шофьор под 25 години на Провидънс, Летище е Ford Fiesta. Настоящата съответна цена е $36.31 на ден.

Кои са най-популярните коли под наем за под 25-годишни на Провидънс, Летище [PVD]?

Най-популярната кола под наем за млад шофьор на Провидънс, Летище в момента е FORD MUSTANG CONVERTIBLE. Най-ниската цена за този автомобил е $99.33 на ден.

Кой е най-често резервираният клас коли за шофьори под 25 години на Провидънс, Летище [PVD]?

Най-често резервираният клас коли за под 25-годишен шофьор на летище PVD е Луксозен. Най-евтиният автомобил Луксозен за под 25-годишни е CHEVROLET IMPALA. Цената му започва от $57.84 на ден.

Кой е най-надеждният доставчик на коли под наем за 25-годишни на Провидънс, Летище [PVD]?

Най-надеждният доставчик на коли под наем за под 25-годишни на PVD е ALAMO ehi със среден рейтинг 8.5 от 10.

Най-евтиният автомобил за под 25-годишни от ALAMO ehi на Провидънс, Летище е CHEVROLET IMPALA, който може да се резервира за $57.84 на ден.

Каква е цената на бензина близо до Провидънс, Летище?

Цените на бензина близо до летище PVD Airport варират от $2.34 до $3.00.

Мога ли да платя за рент-а-кар резервацията си за 25-годишен с дебитна карта на Провидънс, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията си. Обаче, когато вземате колата си, ще имате нужда от кредитна карта, издадена на името на главния шофьор, за да покриете депозита за кола под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще бъде възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето време това е платена опция, която се таксува на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел кола под наем по време на резервацията си?

Да, оферти, които включват определени модели коли, се отбелязват със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата с резултати за търсене.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за моята кола под наем за под 25-годишен на Провидънс, Летище RI?

Така че, ако няма да купите застраховка с пълно покритие, ние Ви препоръчваме да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Можете да закупите този тип застраховка по време на онлайн резервацията си на кола под наем на 14CARS.com.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!