Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Цени на коли под наем в Сиатъл

Сравнете цените на колите под наем на различни класи коли под наем от най-надеждните доставчици в Сиатъл. Най-евтината оферта за коли под наем на всеки клас кола, налична в Сиатъл, е маркирана в червено.

Alamo от$49.03 от$90.89 от$72.58 от$64.77 от$60.45
AVIS Car Rental от$64.28 от$170.96 от$121.40 от$118.60
Thrifty Car Rental от$53.00 от$57.00 от$48.23 от$60.45 от$62.38 от$56.32 от$57.05
Budget Car Rental от$152.33 от$53.62 от$56.32 от$86.25 от$80.55 от$82.90 от$70.28

Най-добрите коли под наем фирми в Сиатъл

Агенциите за коли под наем в Сиатъл могат да се различават значително не само в разнообразието си от автомобили под наем и условията за коли под наем, но и в средните оценки, предоставени от наши предишни клиенти.

ALAMO ehi

ALAMO 418 reviews

8.2 / 10

Enterprise

Enterprise 244 reviews

8 / 10

NATIONAL ehi

NATIONAL 45 reviews

7.7 / 10

SIXT Corporate

SIXT 143 reviews

7.4 / 10

AVIS ABG

AVIS 68 reviews

7.3 / 10

THRIFTY (US)

THRIFTY 332 reviews

6.7 / 10

BUDGET ABG

BUDGET 311 reviews

6.5 / 10

Hertz Corporate

Hertz 212 reviews

5.9 / 10

Има огромно разнообразие на коли под наем в Сиатъл. Класите коли под наем, които могат да се наемат в Сиатъл, варират от Икономичен, Стандартен, В пълен размер, Луксозен, Кабриолет, Миниван, SUV да се Екзотичен, Със 7 седалки. Най-голямата колекция коли на Сиатъл се предоставя от Budget.

В Сиатъл, можете да намерите най-добрия доставчик за всяко от пътуванията си. ALAMO, AVIS, SIXT, BUDGET, THRIFTY, HERTZ, NATIONAL и INTERNATIONAL SUPPLIER, ENTERPRISE предлагат краткосрочни, ежечасни, ежедневни, дългосрочни, ежеседмични, ежемесечни и дори еднопосочни сделки за коли под наем. Ще намерите и коли под наем за шофьори под 21 и 25 години в Сиатъл.

Коли под наем в близост до места Сиатъл WA

За да намерите най-добрата сделка за кола под наем в Сиатъл, трябва да проверите колите ни под наем не само на обектите за вземане и връщане. Също така, погледнете офертите за коли под наем в другите най-близки места: летища, гари, пристаниваща и в центъра на града.

Сиатъл WA Преглед на парк за коли под наем

Поради големия брой доставчици на коли под наем в Сиатъл, паркът за коли е представляван от огромно разнообразие различни автомобили. Моля, използвайте таблицата по-долу, за да разберете по-добре кое превозно средство е най-доброто, за да Ви пасва, базирайки се на определени изисквания.

Клас коли под наем Най-добър за Възможни модели на коли под наем
Мини Относително кратки пътувания без прекомерни количества багаж Smart, Fiat 500, Hyundai i10, Citroen DS3, Opel Adam, или сходни.
Икономичен Пътници, за които са приоритет по-евтините коли под наем Ford Fiesta ya da benzer araçlar, Ford Fiesta, или сходни.
Компактен Хора, търсещи по-малки, спестяващи гориво автомобилиη Kia Rio ya da benzer araçlar, Ford Focus, или сходни.
Среден Тези, които имат нужда от страхотна комбинация от цена и удобство в автомобил под наем Nissan Sentra, или сходни.
Стандартен Удобно пътуване с група от до 5 пътника на достъпна цена Volkswagen Jetta ya da benzer araçlar, Chevrolet Cruze, или сходни.
В пълен размер Търсещите големи мощни коли с много свободно място Chevrolet Impala ya da benzer araçlar, Chevrolet Malibu, или сходни.
Със 7 седалки Групи хора, които имат нужда от повече пространство, отколкото има в обикновени коли с 5 седалки Dodge Caravan, Toyota Sienna, или сходни.
Миниван / 9-12 θέσεις Семейни пътувания или пътешествия с много пътници и товар Nissan Quest ya da benzer araçlar, Ford Transit Passengervan, или сходни.
Премиум Бизнес пътуване и коли под наем за важни поводи Buick Lacrosse, Lincoln MKS, или сходни.
SUV Пътници, на които им харесва да се чувствам като шефове на пътя и извън него Jeep Compass ya da benzer araçlar, Ford Escape, или сходни.
Луксозен / Екзотичен Търсещите върховно преживяване за шофирането въпреки етикета с цената Buick Lacrosse ya da benzer araçlar, BMW 5 Series ya da benzer araçlar, или сходни.
Кабриолет Пътуващи по време на топло, слънчево време и чувство на свобода Ford Mustang Convertible, или сходни.

Често задавани въпроси - Коли под наем в Сиатъл

Как да наема кола в Сиатъл WA?

Въведете нужния обект за вземане и обект за връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви критерий.

Колко струва да наема кола в Сиатъл?

Цените за наем на кола в Сиатъл варират от $48.23 на ден до $120.50 на ден, базирайки се на избрания модел, обект за вземане и опции за наем.

Кой обект има най-евтините коли под наем в Сиатъл?

Най-евтината сделка за коли под наем в Сиатъл може да се намери в Seattle - Downtown. Цените за коли под наем стартират от $48.23 на този обект.

Кои фирми за коли под наем оперират в Сиатъл?

В Сиатъл можете да наемете кола от известни доставчици кат Икономичен, Стандартен, В пълен размер, Луксозен, Кабриолет, Миниван, SUV, Екзотичен, и Със 7 седалки.

Коя е агенцията за коли под наем с най-висок рейтинг в Сиатъл?

Фирмата за коли под наем, която в момента има най-високия потребителски рейтинг, е ALAMO ehi with an average score of 8.2/1. Най-евтината кола от ALAMO ehi в Сиатъл е Ford Flex ya da benzer araçlar. Настоящата съответна цена е $81.93 на ден.

Мога ли да платя за своята рент-а-кар резервация с дебитна карта в Сиатъл?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче при вземането на колата, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем при резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем в Сиатъл WA?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на продавача си кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.