Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем AVIS налични на Талахаси, Летище [TLH]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на AVIS на Талахаси, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

SUV

Chevrolet Equinox

avis
A
5
5
4
Chevrolet Equinox

от

$61.06 на ден

SUV

Ford Explorer

avis
A
5
5
4
Ford Explorer

от

$207.63 на ден

Луксозен

Lincoln MKS

avis
A
5
4
5
Lincoln MKS

от

$98.25 на ден

Кабриолет

Ford Mustang Convertible

avis
A
4
2
2
Ford Mustang Convertible

от

$128.12 на ден

Със 7 седалки

Chrysler Town and Country

avis
A
7
5
3
Chrysler Town and Country

от

$264.27 на ден

Миниван

Ford Econoline

avis
A
12
4
6
Ford Econoline

от

$307.45 на ден

Икономичен

Chevrolet Spark

dollar
A
5
4
2
Chevrolet Spark

от

$37.28 на ден

Икономичен

Mitsubishi Mirage

enterprise
A
5
4
2
Mitsubishi Mirage

от

$59.84 на ден

Компактен

Hyundai Accent

dollar
A
5
5
3
Hyundai Accent

от

$38.31 на ден

Компактен

Nissan Versa

alamo
A
5
4
3
Nissan Versa

от

$57.66 на ден

Стандартен

Toyota Corolla

thrifty
A
5
4
4
Toyota Corolla

от

$39.33 на ден

Стандартен

Ford Fusion

national
A
5
2
3
Ford Fusion

от

$74.35 на ден

SUV

Jeep Patriot

thrifty
A
5
5
3
Jeep Patriot

от

$40.36 на ден

SUV

Ford Expedition EL

budget
A
7
5
3
Ford Expedition EL

от

$323.66 на ден

В пълен размер

Chevrolet Impala

thrifty
A
5
4
4
Chevrolet Impala

от

$45.98 на ден

Луксозен

Chrysler 300

dollar
A
5
4
5
Chrysler 300

от

$54.93 на ден

Луксозен

Cadillac CTS

alamo
A
5
4
5
Cadillac CTS

от

$91.56 на ден

Кабриолет

Chevrolet Camaro Convertible

thrifty
A
4
2
2
Chevrolet Camaro Convertible

от

$92.05 на ден

Със 7 седалки

Dodge Grand Caravan

alamo
A
7
5
3
Dodge Grand Caravan

от

$94.29 на ден

Миниван

Ford Transit

budget
A
12
4
6
Ford Transit

от

$319.39 на ден

Информация за AVIS на Талахаси, Летище FL

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на AVIS за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които AVIS предоставя на Талахаси, Летище [TLH].

AVIS Car Rental

Име на фирмата:

AVIS Car Rental

Адрес:

3300 Capital Circle Southwest, Suite 19, Tallahassee, 32310, FL, Florida

Телефон:

(1) 850-576-4133

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Летище терминал пикап

Бонуси

  • - Такса летище
  • - Неограничен пробег

Обекти на AVIS близо до летище TLH

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Талахаси, Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Талахаси, Летище [TLH]

Като алтернатива на AVIS има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Талахаси, Летище [TLH]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

ALAMO ehi

ALAMO 769 reviews

8.5 / 10

NATIONAL ehi

NATIONAL 59 reviews

8.4 / 10

Enterprise

Enterprise 172 reviews

8.1 / 10

THRIFTY (US)

THRIFTY 738 reviews

7.5 / 10

Hertz Corporate

Hertz 109 reviews

7.5 / 10

DOLLAR (US)

DOLLAR 848 reviews

7.5 / 10

BUDGET ABG

BUDGET 298 reviews

7.2 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Талахаси, Летище [TLH], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от DOLLAR и ENTERPRISE. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Талахаси, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от THRIFTY и NATIONAL на Талахаси, Летище FL. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за THRIFTY кола под наем на Талахаси, Летище [TLH], разгледайте SUV-тата от AVIS5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Талахаси, Летище.

Ако търсите голяма кола на Талахаси, Летище, трябва да обмислите сделките от BUDGET. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Талахаси, Летище, трябва да разгледате офертите от DOLLAR. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и Кабриолет на Талахаси, Летище, за да задоволят всяка прищявка.

AVIS Талахаси, Летище FL Преглед на парк коли под наем

AVIS на Талахаси, Летище TLH предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Suv , Luxury , Convertible , 7-seater , Van , Economy , Compact , Standard , Fullsize ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за AVIS Талахаси, Летище, подгответе се да вземете Chevrolet Spark, и Mitsubishi Mirage или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Hyundai Accent, и Nissan Versa или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от AVIS Талахаси, Летище, можете да вземете Toyota Corolla, и Ford Fusion .

AVIS клас коли под наем в пълен размер на Талахаси, Летище включва следните модели на коли под наем: и Chevrolet Impala .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от AVIS Талахаси, Летище, ще получите една от следните коли: Chevrolet Equinox, Ford Explorer, Jeep Patriot, и Ford Expedition EL .

Премиум клас коли под наем, осигурен от AVIS Талахаси, Летище се състои от следните модели коли: Lincoln MKS, Chrysler 300, и Cadillac CTS .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от AVIS Талахаси, Летище, можете да наемете Chrysler Town and Country, и Dodge Grand Caravan .

След като изберете Кабриолет клас коли под наем от AVIS Талахаси, Летище, наличните модели коли ще бъдат Ford Mustang Convertible, и Chevrolet Camaro Convertible .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от AVIS Талахаси, Летище според Вашата цел

AVIS осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от AVIS на Талахаси, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Талахаси, Летище, най-подходящите автомобили от AVIS са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от AVIS на Талахаси, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от AVIS на Талахаси, Летище.
  • За млади шофьори AVIS също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от AVIS на Талахаси, Летище.

Често задавани въпроси - AVIS рент а кар на Талахаси, Летище

Как да наема кола от AVIS на Талахаси, Летище FL?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от AVIS на летище TLH?

Най-евтината кола от AVIS на Талахаси, Летище е Chevrolet Equinox. Съответната настояща цена е $61.06 на ден.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при AVIS с дебитна карта на Талахаси, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

AVIS осигурява ли опция за детска седалка за кола на Талахаси, Летище [TLH]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Талахаси, Летище FL?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на AVIS кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!