Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем BUDGET налични на Tucson []

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на BUDGET на Tucson. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Ford Fiesta

budget
A
5
3
2
Ford Fiesta

от

$25.77 на ден

Компактен

Ford Focus

budget
A
5
5
3
Ford Focus

от

$27.09 на ден

Стандартен

Hyundai Elantra

budget
A
5
4
4
Hyundai Elantra

от

$28.22 на ден

Стандартен

Chrysler 200

budget
A
5
4
4
Chrysler 200

от

$64.56 на ден

SUV

Ford Explorer

budget
A
5
5
4
Ford Explorer

от

$59.13 на ден

SUV

Ford Edge

budget
A
5
5
4
Ford Edge

от

$89.23 на ден

Със 7 седалки

Dodge Caravan

budget
A
7
5
3
Dodge Caravan

от

$60.45 на ден

В пълен размер

Ford Fusion

budget
A
5
4
4
Ford Fusion

от

$64.56 на ден

Миниван

Ford Transit

budget
A
12
4
6
Ford Transit

от

$84.20 на ден

Луксозен

Lincoln MKS

budget
A
5
4
5
Lincoln MKS

от

$192.69 на ден

Информация за BUDGET на Tucson AZ

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на BUDGET за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които BUDGET предоставя на Tucson [].

Budget Car Rental

Име на фирмата:

Budget Car Rental

Адрес:

2707 East Valencia, Tucson, 85706, AZ

Телефон:

520-806-4500

Пикап

Адрес: Виж адрес

Бонуси

  • - Млад шофьор
  • - ограничен пробег

Обекти на BUDGET близо до летище

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Tucson. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

Близки места за коли под наем на летищата

В близост центъра на места за коли под наем

BUDGET Tucson AZ Преглед на парк коли под наем

BUDGET на Tucson предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Compact , Standard , Suv , 7-seater , Fullsize , Van , Luxury ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за BUDGET Tucson, подгответе се да вземете и Ford Fiesta или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите и Ford Focus или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от BUDGET Tucson, можете да вземете Hyundai Elantra, и Chrysler 200 .

BUDGET клас коли под наем в пълен размер на Tucson включва следните модели на коли под наем: и Ford Fusion .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от BUDGET Tucson, ще получите една от следните коли: Ford Explorer, и Ford Edge .

Премиум клас коли под наем, осигурен от BUDGET Tucson се състои от следните модели коли: и Lincoln MKS .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от BUDGET Tucson, можете да наемете и Dodge Caravan .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от BUDGET Tucson според Вашата цел

BUDGET осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от BUDGET на Tucson за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Tucson, най-подходящите автомобили от BUDGET са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от BUDGET на Tucson за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от BUDGET на Tucson.
  • За млади шофьори BUDGET също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от BUDGET на Tucson.

Често задавани въпроси - BUDGET рент а кар на Tucson

Как да наема кола от BUDGET на Tucson AZ?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от BUDGET на летище ?

Най-евтината кола от BUDGET на Tucson е Ford Fiesta. Съответната настояща цена е $25.77 на ден.

Кои са най-популярните коли под наем BUDGET на Tucson []?

Най-популярните коли под наем на Tucson от BUDGET в момента са LINCOLN MKS. Най-ниската цена за този автомобил е $192.69 на ден.

Кой е най-често резервирания клас коли от BUDGET на Tucson []?

Най-често резервираният клас коли от BUDGET на летище е Стандартен. Най-евтиният Стандартен автомобил от BUDGET е HYUNDAI ELANTRA. Цената му започва от $28.22 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Tucson?

Цените на бензин близо до летище варират от $2.19 до $2.82.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при BUDGET с дебитна карта на Tucson?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

BUDGET осигурява ли опция за детска седалка за кола на Tucson []?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Tucson AZ?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на BUDGET кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!