Billiga priser från över 900 biluthyrningleverantörer

8-SEATER hyrbilar som finns tillgängliga på Invercargill Flygplats [IVC]

Kolla in våra fantastiska 8-SEATER Invercargill Flygplats biluthyrningserbjudanden och välj det lämpligaste erbjudandet för dig. Ta reda på hyrbilsmodeller, deras priser och leverantörer av 8-SEATER hyrbilar som finns på IVC flygplats.

Minibuss

Ford Ranger Double Cab

EUROPCAR
A
5
4
4
Ford Ranger Double Cab

från

$140.62 per dag

Kompakt

Toyota Corolla

THRIFTY
A
5
5
2
Toyota Corolla

från

$54.42 per dag

Ekonomi

Suzuki Swift

EUROPCAR
A
5
5
2
Suzuki Swift

från

$82.99 per dag

Liten stadsjeep

Kia Stonic

EUROPCAR
A
5
5
3
Kia Stonic

från

$85.26 per dag

Information om 8-SEATER bilmodeller på Invercargill Flygplats

8-SEATER IVC Flygplatsuthyrning

8-SEATER biluthyrningsklasser på Invercargill Flygplats erbjuder följande biluthyrningsmodeller: eller liknande 8-SEATER hyrbilar.

De bästa leverantörerna för att hyra bil 8-SEATER på Invercargill Flygplats

För att göra det bästa valet av 8-SEATER biluthyrning på Invercargill Flygplats [IVC] , var uppmärksam både på biluthyrningsmodellen och dess pris utan också på den biluthyrningsleverantör som erbjuder detta erbjudande.

Biluthyrningsföretag som erbjuder 8-SEATER fordon på Invercargill Flygplats har olika villkor för biluthyrning och betygsätter genomsnittliga poäng från våra tidigare kunder.

Det största utbudet av 8-SEATER hyrbilar på Invercargill Flygplats tillhandahålls av EUROPCAR CORPORATE.

Europcar Corporate

Europcar 13 reviews

7.9 / 10

Thrifty

Thrifty 30 reviews

7.9 / 10

FAQ - 8-SEATER hyra bil på Invercargill Flygplats

Hur man bokar 8-SEATER biluthyrning på Invercargill Flygplats ?

Börja skriva in den nödvändiga upphämtningsplatsen och returadressen i sökformuläret och välj den lämpligaste från rullgardinslistan. Välj önskat datum och tid för uthyrningen. På sidan med sökresultat kan du filtrera och sortera alla biluthyrningserbjudanden utifrån din önskade hyrbilsklass.

Vad är den billigaste 8-SEATER hyrbilen på IVC flygplats?

Den billigaste 8-SEATER bilen på Invercargill Flygplats är Ford Ranger Double Cab från EUROPCAR. Det aktuella priset är $140.62 per dag.

Hur mycket kommer jag att spendera på bränsle för 8-SEATER bil på Invercargill Flygplats?

Bensinpriserna nära IVC flygplats varierar från $4.89 till $5.82.

Vad behöver jag ha med mig när jag hämtar ut 8-SEATER hyrbilen på Invercargill Flygplats?

I allmänhet räcker det med att presentera:

  • Ett fullständigt körkort. Brittiska körkortsinnehavare måste också tillhandahålla fotokortet. Om ditt körkort inte är skrivet i det romerska alfabetet (det vill säga på arabiska, grekiska, kyrilliska eller kinesiska) måste du ta med dig ett internationellt körkort tillsammans med ditt nationella körkort.
  • Ett giltigt foto-ID (pass eller nationellt ID).
  • Ett giltigt kreditkort i huvudförarens namn. Den behövs för att förhandsauktorisera en biluthyrningsdeposition vid uthyrningsdisken.

Hur gammal måste jag vara för att hyra 8-SEATER på Invercargill Flygplats?

Du måste vanligtvis vara mellan 25 och 70 år gammal för att hyra en bilgrupp på flygplatsens flygplats. Åldersgränserna för biluthyrningsföretag i Invercargill Flygplats varierar dramatiskt.

Om du inte omfattas av dessa åldersgränser kan du alltid hitta biluthyrare som tillåter dig att hyra ett fordon på villkor att du betalar en tilläggsavgift för unga förare eller äldre förare. Om inte kan du köpa en tilläggsförsäkring.

Är det möjligt att hyra 8-SEATER bil för en enkel resa?

Ja, vissa leverantörer tillhandahåller 8-SEATER hyrbilar på Invercargill Flygplats. Var uppmärksam när du väljer leverantör. Om du letar efter envägsuthyrningar ska du vara beredd på att vissa restriktioner och tilläggsavgifter kan gälla. Glöm inte att kontakta företaget för att försäkra dig om att det finns tillgång till och att det kostar att hyra enkelbiljetter.

14CARS.com biluthyrningsapp för iOS och Android

Hitta en hyrbil nära mig, jämför priser och erbjudanden och hyr en bil som du kommer att älska. Det är snabbt och enkelt!