Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

VAN leiebiler tilgjengelig i Kununurra Lufthavn [KNX]

Se over våre store VAN Kununurra Lufthavn leiebiltilbud og velg det mest egnede tilbudet. Finn ut våre leiemodeller, deres priser, og leverandører av VAN leiebiler som er tilgjengelige i KNX Flyplass.

Økonomibil

Nissan Micra

avis
M
5
3
2
Nissan Micra

fra

$28.99 per dag

Kompaktbil

Hyundai i20

budget
A
5
3
2
Hyundai i20

fra

$32.25 per dag

Standardbil

Nissan Pulsar

budget
A
5
3
4
Nissan Pulsar

fra

$33.93 per dag

Standardbil

Mitsubishi Lancer

thrifty
A
5
4
4
Mitsubishi Lancer

fra

$91.09 per dag

Full størrelsebil

Toyota Camry

budget
A
5
4
5
Toyota Camry

fra

$35.61 per dag

Stasjonsvogner

Holden Commodore Estate

budget
A
5
5
5
Holden Commodore Estate

fra

$41.49 per dag

SUV

Nissan X-Trail

budget
A
5
5
5
Nissan X-Trail

fra

$48.99 per dag

SUV

Mitsubishi Outlander

thrifty
A
5
5
5
Mitsubishi Outlander

fra

$93.14 per dag

Informasjon om VAN bilutleie klasse i Kununurra Lufthavn

Vans er store 10-12 passasjerbiler som også er kjent som folkebærere. Disse romslige bilene er vanligvis valgt for overføring av store familier eller andre store grupper av mennesker. Vans er også veldig bra for å frakte ulike typer last i tilfelle det skulle være nødvendig. En leiebil kan for eksempel være en god løsning når du flytter hvis det ikke er noen annen transportmulighet.

Disse bilene bør være en prioritet for dem som krever overdrevne mengder plass som ellers ikke kan oppnås med biler fra andre utleie klasser.

VAN KNX Flyplass Leiebil

VAN Bilutleie klasse i Kununurra Lufthavn Airport presenteres av følgende Bilutleie modeller: eller lignende VAN leiebiler.

FAQ - VAN lei en bil på Kununurra Lufthavn

Hvordan bestille VAN leiebil i Kununurra Lufthavn?

Begynn å skrive inn nødvendig hentested og avsenderadresse i søkeskjemaet og velg den mest passende fra rullegardinlisten. Velg ønsket dato og klokkeslett for leie. På søkeresultatsiden vil du kunne filtrere og sortere alle leiebil avtaler basert på din foretrukne klasse.

Hva er den billigste VAN leiebilen i KNX Flyplass?

Den billigste VAN bilen i Kununurra Lufthavn flyplass er Nissan Micra fra avis. Den gjeldende relevante prisen er $28.99 per dag.

Hvor mye vil jeg bruke på drivstoff for VAN leiebilen i Kununurra Lufthavn?

Hva trenger jeg å ha når jeg plukker opp VAN leiebil i Kununurra Lufthavn?

Vanligvis er det nok å presentere:

  • Et førerkort. Sjåfører fra Storbritannia må også vise bildekortet. Hvis førerkortet ikke er i det latinske alfabetet (dvs. på arabisk, gresk, kyrillisk eller kinesisk), må du ta med en internasjonal kjøretillatelse sammen med din innenlandske lisens.
  • Gyldig legitimasjon med bilde (pass eller nasjonal ID).
  • Et gyldig kredittkort i navnet på hoved sjåføren. Det er nødvendig å forhåndsbestille et depositum for leiebil på leiekontoret.

Hvor gammel må jeg være for å leie VAN kjøretøy i Kununurra Lufthavn?

Du må vanligvis være mellom 25 og 70 år for å leie VAN bil i Kununurra Lufthavn. Aldersbegrensning av bilutleiefirmaer i Kununurra Lufthavn kan avvike dramatisk.

Hvis du faller utenfor disse alders begrensningene, kan du alltid finne en bilutleie leverandør som vil tillate deg å leie en bil på betingelse av at du betaler en ekstra tilleggsavgift eller kjøper ekstra forsikring.

Er det mulig å leie VAN bil en vei?

Ja, noen leverandører gir en veis VAN leiebiler i Kununurra Lufthavn. Vær oppmerksom når du velger en leverandør. Hvis du er ute etter enveis leie, være forberedt på at noen restriksjoner og ekstra betalinger kan være nødvendig. Ikke glem å kontakte selskapet for å være sikker på faktisk tilgjengelighet og kostnader med enveis leie.

14CARS.com leiebil app for iOS og Android

Finn bilutleie nær meg, sammenlikn priser og tilbud og lei bilen du vil elske. Det er raskt og enkelt!