Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

ECONOMY leiebiler tilgjengelig i Rio Grande - Lufthavn [RGA]

Se over våre store ECONOMY Rio Grande - Lufthavn leiebiltilbud og velg det mest egnede tilbudet. Finn ut våre leiemodeller, deres priser, og leverandører av ECONOMY leiebiler som er tilgjengelige i RGA Flyplass.

Økonomibil

Fiat Novo Uno

hertz
M
5
3
2
Fiat Novo Uno

fra

$33.67 per dag

Informasjon om ECONOMY bilutleie klasse i Rio Grande - Lufthavn

Økonomi leiebil klassen kan også bli referert til som "superminis" i Europa eller "subcompact" i Nord-Amerika. Økonomi biler er vanligvis lettere og mindre enn standard, men tilbyr mer rom og komfort enn mini.

Denne bilutleie klassen er en fantastisk kombinasjon av lavere leiepris og god drivstoffeffektivitet på grunn av sin moderate størrelse. Slike biler tillater vanligvis opptil 4 passasjerer å reise komfortabelt med ekstra rom for bagasje og personlige eiendeler.

Historisk er økonomi klassen en av de mest populære klassene ettersom det er en billig løsning for å reise med venner eller familie og håndtere personlige ærend.

ECONOMY RGA Flyplass Leiebil

ECONOMY Bilutleie klasse i Rio Grande - Lufthavn Airport presenteres av følgende Bilutleie modeller: Fiat Novo Uno, eller lignende ECONOMY leiebiler.

ECONOMY leiebil steder i nærheten av Rio Grande - Lufthavn flyplass

Ikke glem å sjekke bilutleie avtaler i on-site og off-Airport leiebil lokasjoner nærmest Rio Grande - Lufthavn. Prisene og tilgjengelighet av biler er vanligvis forskjellige. Sørg for at du gjør det beste valget.

Leiebilsteder på flyplasser i nærheten

Leiebilsteder i sentrum i nærheten

FAQ - ECONOMY lei en bil på Rio Grande - Lufthavn

Hvordan bestille ECONOMY leiebil i Rio Grande - Lufthavn?

Begynn å skrive inn nødvendig hentested og avsenderadresse i søkeskjemaet og velg den mest passende fra rullegardinlisten. Velg ønsket dato og klokkeslett for leie. På søkeresultatsiden vil du kunne filtrere og sortere alle leiebil avtaler basert på din foretrukne klasse.

Hva er den billigste ECONOMY leiebilen i RGA Flyplass?

Den billigste ECONOMY bilen i Rio Grande - Lufthavn flyplass er Fiat Novo Uno fra hertz. Den gjeldende relevante prisen er $33.67 per dag.

Hvor mye vil jeg bruke på drivstoff for ECONOMY leiebilen i Rio Grande - Lufthavn?

Bensin prisene i nærheten av RGA Flyplass varierer fra $3.00 til $4.35.

Mini 4.5 l/100km 51 US mpg
Økonomi 5.1 l/100km 46 US mpg
Kompakt 5.3 l/100km 44 US mpg
Mellomliggende 7.0 l/100km 33 US mpg
Standard 7.0 l/100km 33 US mpg
Full størrelse 7.4 l/100km 31 US mpg
7-seter 7.4 l/100km 31 US mpg
Premium 9.1 l/100km 25 US mpg
Minivan 7.8-11.6 l/100km 20-30 US mpg
SUV 8.6 l/100km 27 US mpg
Van 11.6 l/100km 20 US mpg
Eksotisk/sport 10.6 l/100km 22 US mpg
Kabriolet 5-9 l/100km 26-47 US mpg

Så, vil du bruke omtrent 4.95$ på å kjøre ECONOMY bil for 100 km. En 100 US Mil kjøretur i ECONOMY kjøretøyet vil koste deg ca 7.95$.

Hva trenger jeg å ha når jeg plukker opp ECONOMY leiebil i Rio Grande - Lufthavn?

Vanligvis er det nok å presentere:

  • Et førerkort. Sjåfører fra Storbritannia må også vise bildekortet. Hvis førerkortet ikke er i det latinske alfabetet (dvs. på arabisk, gresk, kyrillisk eller kinesisk), må du ta med en internasjonal kjøretillatelse sammen med din innenlandske lisens.
  • Gyldig legitimasjon med bilde (pass eller nasjonal ID).
  • Et gyldig kredittkort i navnet på hoved sjåføren. Det er nødvendig å forhåndsbestille et depositum for leiebil på leiekontoret.

Hvor gammel må jeg være for å leie ECONOMY kjøretøy i Rio Grande - Lufthavn?

Du må vanligvis være mellom 25 og 70 år for å leie ECONOMY bil i Rio Grande - Lufthavn. Aldersbegrensning av bilutleiefirmaer i Rio Grande - Lufthavn kan avvike dramatisk.

Hvis du faller utenfor disse alders begrensningene, kan du alltid finne en bilutleie leverandør som vil tillate deg å leie en bil på betingelse av at du betaler en ekstra tilleggsavgift eller kjøper ekstra forsikring.

Er det mulig å leie ECONOMY bil en vei?

Ja, noen leverandører gir en veis ECONOMY leiebiler i Rio Grande - Lufthavn. Vær oppmerksom når du velger en leverandør. Hvis du er ute etter enveis leie, være forberedt på at noen restriksjoner og ekstra betalinger kan være nødvendig. Ikke glem å kontakte selskapet for å være sikker på faktisk tilgjengelighet og kostnader med enveis leie.

14CARS.com leiebil app for iOS og Android

Finn bilutleie nær meg, sammenlikn priser og tilbud og lei bilen du vil elske. Det er raskt og enkelt!