Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

SUV leiebiler tilgjengelig i Sao Luiz - Lufthavn [SLZ]

Se over våre store SUV Sao Luiz - Lufthavn leiebiltilbud og velg det mest egnede tilbudet. Finn ut våre leiemodeller, deres priser, og leverandører av SUV leiebiler som er tilgjengelige i SLZ Flyplass.

SUV

Jeep Compass

movida
A
7
5
4
Jeep Compass

fra

$35.43 per dag

Økonomibil

Fiat Novo Uno

movida
M
5
3
2
Fiat Novo Uno

fra

$18.67 per dag

Kompaktbil

Hyundai HB20

movida
A
5
5
3
Hyundai HB20

fra

$21.01 per dag

Minibuss

Fiat Fiorino

movida
M
3
4
0
Fiat Fiorino

fra

$24.60 per dag

Standardbil

Chevrolet Cruze

movida
A
5
4
4
Chevrolet Cruze

fra

$34.34 per dag

Informasjon om SUV bilutleie klasse i Sao Luiz - Lufthavn

Et sport nyttekjøretøy, bedre kjent av forkortelsen SUV er en stor bil med hevet bakkeklaring og god plass som vanligvis er ledsaget med 4-hjuls drift. Biler fra denne utleie klassen er flotte for aktiv turisme og familieferier utendørs.

Den tilgjengelige 4-hjuls mekanismen sammen med optimalisert overføring og en kraftig motor gjør SUV stand for komfortabel off-road reiser. Det er også rikelig med bagasjerom og innvendig plass til å passe en stor mengde bagasje eller utstyr som ellers ikke ville passe i et mindre kjøretøy.

Å kjøre en 4x4 SUV er også veldig behagelig og vil definitivt få deg til å føle at du er den virkelige sjefen på veien.

SUV SLZ Flyplass Leiebil

SUV Bilutleie klasse i Sao Luiz - Lufthavn Airport presenteres av følgende Bilutleie modeller: Jeep Compass, eller lignende SUV leiebiler.

SUV leiebil steder i nærheten av Sao Luiz - Lufthavn flyplass

Ikke glem å sjekke bilutleie avtaler i on-site og off-Airport leiebil lokasjoner nærmest Sao Luiz - Lufthavn. Prisene og tilgjengelighet av biler er vanligvis forskjellige. Sørg for at du gjør det beste valget.

Leiebilsteder i sentrum i nærheten

De beste leverandørene av SUV Sao Luiz - Lufthavn Bilutleie

For å gjøre det beste valget av SUV leiebilavtale i Sao Luiz - Lufthavn flyplass [SLZ], ta hensyn ikke bare til leiebil modell og dens pris, men også til bilutleieleverandør som tilbyr denne avtalen. Bilutleie byråer som tilbyr SUV biler i Sao Luiz - Lufthavn har ulike leiebil betingelser og vurdering gjennomsnittlig score fra våre tidligere kunder.

Den største variasjonen av SUV leiebilavtaler i Sao Luiz - Lufthavn er levert av ALAMO EHI.

ALAMO ehi

ALAMO 61 reviews

7.7 / 10

FAQ - SUV lei en bil på Sao Luiz - Lufthavn

Hvordan bestille SUV leiebil i Sao Luiz - Lufthavn?

Begynn å skrive inn nødvendig hentested og avsenderadresse i søkeskjemaet og velg den mest passende fra rullegardinlisten. Velg ønsket dato og klokkeslett for leie. På søkeresultatsiden vil du kunne filtrere og sortere alle leiebil avtaler basert på din foretrukne klasse.

Hva er den billigste SUV leiebilen i SLZ Flyplass?

Den billigste SUV bilen i Sao Luiz - Lufthavn flyplass er Jeep Compass fra movida. Den gjeldende relevante prisen er $35.43 per dag.

Hva er den mest populære SUV leiebil i Sao Luiz - Lufthavn [SLZ]?

Den mest populære SUV leiebilen i Sao Luiz - Lufthavn er for tiden JEEP COMPASS. Den laveste prisen for dette kjøretøyet er levert av movida. Den koster $35.43 per dag.

Hva er den mest pålitelige SUV leverandøren i Sao Luiz - Lufthavn [SLZ]?

Den mest betrodde leverandøren av SUV leiebil i SLZ er ALAMO ehi med en gjennomsnittlig poengsum for vurdering 7.7 av 10.

Det billigste SUV kjøretøyet fra movida i Sao Luiz - Lufthavn Airport er JEEP COMPASS. Prisen starter fra $35.43 per dag.

Hvor mye vil jeg bruke på drivstoff for SUV leiebilen i Sao Luiz - Lufthavn?

Bensin prisene i nærheten av SLZ Flyplass varierer fra $3.14 til $4.21.

Mini 4.5 l/100km 51 US mpg
Økonomi 5.1 l/100km 46 US mpg
Kompakt 5.3 l/100km 44 US mpg
Mellomliggende 7.0 l/100km 33 US mpg
Standard 7.0 l/100km 33 US mpg
Full størrelse 7.4 l/100km 31 US mpg
7-seter 7.4 l/100km 31 US mpg
Premium 9.1 l/100km 25 US mpg
Minivan 7.8-11.6 l/100km 20-30 US mpg
SUV 8.6 l/100km 27 US mpg
Van 11.6 l/100km 20 US mpg
Eksotisk/sport 10.6 l/100km 22 US mpg
Kabriolet 5-9 l/100km 26-47 US mpg

Så, vil du bruke omtrent 8.35$ på å kjøre SUV bil for 100 km. En 100 US Mil kjøretur i SUV kjøretøyet vil koste deg ca 13.45$.

Hva trenger jeg å ha når jeg plukker opp SUV leiebil i Sao Luiz - Lufthavn?

Vanligvis er det nok å presentere:

  • Et førerkort. Sjåfører fra Storbritannia må også vise bildekortet. Hvis førerkortet ikke er i det latinske alfabetet (dvs. på arabisk, gresk, kyrillisk eller kinesisk), må du ta med en internasjonal kjøretillatelse sammen med din innenlandske lisens.
  • Gyldig legitimasjon med bilde (pass eller nasjonal ID).
  • Et gyldig kredittkort i navnet på hoved sjåføren. Det er nødvendig å forhåndsbestille et depositum for leiebil på leiekontoret.

Hvor gammel må jeg være for å leie SUV kjøretøy i Sao Luiz - Lufthavn?

Du må vanligvis være mellom 25 og 70 år for å leie SUV bil i Sao Luiz - Lufthavn. Aldersbegrensning av bilutleiefirmaer i Sao Luiz - Lufthavn kan avvike dramatisk.

Hvis du faller utenfor disse alders begrensningene, kan du alltid finne en bilutleie leverandør som vil tillate deg å leie en bil på betingelse av at du betaler en ekstra tilleggsavgift eller kjøper ekstra forsikring.

Er det mulig å leie SUV bil en vei?

Ja, noen leverandører gir en veis SUV leiebiler i Sao Luiz - Lufthavn. Vær oppmerksom når du velger en leverandør. Hvis du er ute etter enveis leie, være forberedt på at noen restriksjoner og ekstra betalinger kan være nødvendig. Ikke glem å kontakte selskapet for å være sikker på faktisk tilgjengelighet og kostnader med enveis leie.

14CARS.com leiebil app for iOS og Android

Finn bilutleie nær meg, sammenlikn priser og tilbud og lei bilen du vil elske. Det er raskt og enkelt!