Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

ECONOMY leiebiler tilgjengelig i Castlegar - Lufthavn [YCG]

Se over våre store ECONOMY Castlegar - Lufthavn leiebiltilbud og velg det mest egnede tilbudet. Finn ut våre leiemodeller, deres priser, og leverandører av ECONOMY leiebiler som er tilgjengelige i YCG Flyplass.

Økonomibil

Toyota Yaris

budget
A
5
3
2
Toyota Yaris

fra

$39.11 per dag

Standardbil

Chrysler 200

budget
A
5
2
3
Chrysler 200

fra

$36.82 per dag

Standardbil

Ford Fusion

budget
A
5
2
3
Ford Fusion

fra

$46.56 per dag

Kompaktbil

Chevrolet Sonic

budget
A
5
5
3
Chevrolet Sonic

fra

$40.60 per dag

Full størrelsebil

Chevrolet Impala

budget
A
5
4
4
Chevrolet Impala

fra

$46.56 per dag

SUV

Ford Escape

budget
A
5
5
3
Ford Escape

fra

$70.37 per dag

7-seters

Dodge Caravan

budget
A
7
5
3
Dodge Caravan

fra

$80.81 per dag

Informasjon om ECONOMY bilutleie klasse i Castlegar - Lufthavn

Økonomi leiebil klassen kan også bli referert til som "superminis" i Europa eller "subcompact" i Nord-Amerika. Økonomi biler er vanligvis lettere og mindre enn standard, men tilbyr mer rom og komfort enn mini.

Denne bilutleie klassen er en fantastisk kombinasjon av lavere leiepris og god drivstoffeffektivitet på grunn av sin moderate størrelse. Slike biler tillater vanligvis opptil 4 passasjerer å reise komfortabelt med ekstra rom for bagasje og personlige eiendeler.

Historisk er økonomi klassen en av de mest populære klassene ettersom det er en billig løsning for å reise med venner eller familie og håndtere personlige ærend.

ECONOMY YCG Flyplass Leiebil

ECONOMY Bilutleie klasse i Castlegar - Lufthavn Airport presenteres av følgende Bilutleie modeller: Toyota Yaris, eller lignende ECONOMY leiebiler.

De beste leverandørene av ECONOMY Castlegar - Lufthavn Bilutleie

For å gjøre det beste valget av ECONOMY leiebilavtale i Castlegar - Lufthavn flyplass [YCG], ta hensyn ikke bare til leiebil modell og dens pris, men også til bilutleieleverandør som tilbyr denne avtalen. Bilutleie byråer som tilbyr ECONOMY biler i Castlegar - Lufthavn har ulike leiebil betingelser og vurdering gjennomsnittlig score fra våre tidligere kunder.

Den største variasjonen av ECONOMY leiebilavtaler i Castlegar - Lufthavn er levert av BUDGET ABG.

BUDGET ABG

BUDGET 564 reviews

7.9 / 10

FAQ - ECONOMY lei en bil på Castlegar - Lufthavn

Hvordan bestille ECONOMY leiebil i Castlegar - Lufthavn?

Begynn å skrive inn nødvendig hentested og avsenderadresse i søkeskjemaet og velg den mest passende fra rullegardinlisten. Velg ønsket dato og klokkeslett for leie. På søkeresultatsiden vil du kunne filtrere og sortere alle leiebil avtaler basert på din foretrukne klasse.

Hva er den billigste ECONOMY leiebilen i YCG Flyplass?

Den billigste ECONOMY bilen i Castlegar - Lufthavn flyplass er Toyota Yaris fra budget. Den gjeldende relevante prisen er $39.11 per dag.

Hvor mye vil jeg bruke på drivstoff for ECONOMY leiebilen i Castlegar - Lufthavn?

Hva trenger jeg å ha når jeg plukker opp ECONOMY leiebil i Castlegar - Lufthavn?

Vanligvis er det nok å presentere:

  • Et førerkort. Sjåfører fra Storbritannia må også vise bildekortet. Hvis førerkortet ikke er i det latinske alfabetet (dvs. på arabisk, gresk, kyrillisk eller kinesisk), må du ta med en internasjonal kjøretillatelse sammen med din innenlandske lisens.
  • Gyldig legitimasjon med bilde (pass eller nasjonal ID).
  • Et gyldig kredittkort i navnet på hoved sjåføren. Det er nødvendig å forhåndsbestille et depositum for leiebil på leiekontoret.

Hvor gammel må jeg være for å leie ECONOMY kjøretøy i Castlegar - Lufthavn?

Du må vanligvis være mellom 25 og 70 år for å leie ECONOMY bil i Castlegar - Lufthavn. Aldersbegrensning av bilutleiefirmaer i Castlegar - Lufthavn kan avvike dramatisk.

Hvis du faller utenfor disse alders begrensningene, kan du alltid finne en bilutleie leverandør som vil tillate deg å leie en bil på betingelse av at du betaler en ekstra tilleggsavgift eller kjøper ekstra forsikring.

Er det mulig å leie ECONOMY bil en vei?

Ja, noen leverandører gir en veis ECONOMY leiebiler i Castlegar - Lufthavn. Vær oppmerksom når du velger en leverandør. Hvis du er ute etter enveis leie, være forberedt på at noen restriksjoner og ekstra betalinger kan være nødvendig. Ikke glem å kontakte selskapet for å være sikker på faktisk tilgjengelighet og kostnader med enveis leie.

14CARS.com leiebil app for iOS og Android

Finn bilutleie nær meg, sammenlikn priser og tilbud og lei bilen du vil elske. Det er raskt og enkelt!