Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

EUROPCAR leiebiler på Kingston Ontario Downtown [YGK]

Du kan gjerne navigere de tilgjengelige gode EUROPCAR leiebilavtalene på Kingston Ontario Downtown. Legg merke til disse tilbudene på [YGK] Flyplass å velge den mest foretrekkende blant de som for tiden er tilgjengelig.

Kompaktbil

Kia Rio

ace
A
5
2
2
Kia Rio

fra

$34.88 per dag

Økonomibil

Toyota Yaris

ace
A
4
2
2
Toyota Yaris

fra

$34.88 per dag

Standardbil

Hyundai Accent

ace
A
5
2
3
Hyundai Accent

fra

$35.73 per dag

Full størrelsebil

Hyundai Sonata

ace
A
5
2
4
Hyundai Sonata

fra

$118.83 per dag

Informasjon om EUROPCAR på Kingston Ontario Downtown

I tabellen nedenfor finner du informasjon om EUROPCAR som for eksempel hvor du kan hente bilen, avsenderadresse, telefonnummer, åpningstider, drivstoff policy, hente type og bonuser som leverandøren tilbyr på Kingston Ontario Downtown [YGK].

Europcar

Firmanavn:

Europcar

Adresse:

Telefon:

EUROPCAR steder i nærheten av YGK Flyplass

For å bedre planlegge turen, vennligst naviger kartet nedenfor med alle tilgjengelige bilutleiesteder nær Kingston Ontario Downtown. Alle ikonene tilsvarer fire typer hente-og retur steder: Flyplass, jernbanestasjon, havn og steder i sentrum.

Leiebilsteder på flyplasser i nærheten

Leiebilsteder i sentrum i nærheten

EUROPCAR Kingston Ontario Downtown bilutleie biloversikt

EUROPCAR på Kingston Ontario Downtown YGK gir et stort utvalg av biler fra ulike Bilutleie klasser: Compact, Economy, Standard, Fullsize, etc.

Hvis du valgte å leie en Økonomibil bil for leverandøren Kingston Ontario Downtown, være klar til å plukke opp og Toyota Yaris , eller få en bil klasse oppgradering.

For de av dere som bestemte seg for å bestille en Kompaktbil bil, kan du få og Kia Rio , eller få en bil klasse oppgradering.

Når du bestiller en Standardbil klasse bil med "eller lignende" skilt fra EUROPCAR på Kingston Ontario Downtown, kan du plukke opp og Hyundai Accent .

EUROPCAR Full størrelsebil bilutleie klasse på Kingston Ontario Downtown inkludererfølgende bilutleie modeller: og Hyundai Sonata .

Uansett hvilken bil klasse du bestiller, vil du alltid ha en sjanse til å få en bil klasse oppgradering gratis i tilfelle det ikke er tilgjengelige biler fra din bestilte bil klasse.

EUROPCAR tilbyr et stort antall biler som passer ethvert budsjett og formål.

  • Hvis du skal på en tur med familien, bør du ta hensyn til biler fra ulike bilutleie klasser. For små familier med ett eller to barn og en liten mengde bagasje, er Economy eller Compact bilklasser kanskje det som passer best for deg. Hvis du reiser med mer bagasje, bør du slå til med en SUV eller full-size bilutleie klasser. For en tur med flere passasjerer, bør du søke etter 7 setere, 9 setere, og kanskje 12 setere.
  • Hvis du prøver å finne en bil fra EUROPCAR på Kingston Ontario Downtown for en biltur med din elskede, bør du se etter ulike biler av Mini, Economy, Convertible, eller til og med Luxury utleieklasser.
  • For forretningsreiser på Kingston Ontario Downtown, den mest egnede bilen fra EUROPCAR Full Size, Luxury, og Exotic bilutleie klasser.
  • Du kan også finne en passende bil fra EUROPCAR på Kingston Ontario Downtown for spesielle anledninger som bryllup, bursdager, og andre typer feiringer. Hvis du trenger en bil for noen form for fest, bør du vurdere Luxury og Exotic bilutleie klasser fra EUROPCAR på Kingston Ontario Downtown.
  • For unge sjåfører har EUROPCAR også noen bilutleie muligheter. Sett deg opp og legg merke til Mini, Economy og Convertible bilutleie klasser fra EUROPCAR på Kingston Ontario Downtown.

FAQ - EUROPCAR leiebil på Kingston Ontario Downtown

Hvordan leie en bil fra EUROPCAR på Kingston Ontario Downtown ?

Angi nødvendig hentested og returlokasjon i søkeskjemaet, og velg ønsket dato og tidspunkt for leien. Når du har fått søkeresultatene, kan du filtrere dem basert på foretrukket leverandør.

Hva er den billigste leiebilen fra EUROPCAR på YGK Flyplass?

Den billigste bilen fra EUROPCAR på Kingston Ontario Downtown er Kia Rio. Gjeldende relevante pris er $34.88 per dag.

Hva er bensin prisen i nærheten av Kingston Ontario Downtown Airport?

Bensin prisene i nærheten av YGK Flyplass varierer fra $2.64 til $5.13.

Kan jeg betale for bilutleiereservasjonen min med bankkort på Kingston Ontario Downtown?

Ja, du kan bruke bankkort for å betale for nettreserveringen. Om du gjør dette derimot, må du bruke et kredittkort i hovedførerens navn for å dekke bilutleiedepositumet når du plukker opp bilen.

Kan andre enn meg selv kjøre leiebilen min?

Dette er mulig om du velger ekstraførervalget når du reserverer på nett. Mesteparten av tiden er dette et betalt valg som trekkes fra på utleiekontoret.

Kan jeg skaffe meg en spesifikk billeiemodell når jeg reserverer?

Ja, tilbud som inkluderer spesifikke bilmodeller er markert med et “Garantert Bilmodell”-tegnet på søkeresultatsiden.

Har leverandøren gir en bilsete leie alternativ for barn på Kingston Ontario Downtown Airport [YGK]?

Ja, du kan bestille et barnesete under din online reservertrvation og betale for det hos leverandøren Bilutleie Desk.

Burde jeg kjøpe tilleggsforsikring for bilutleien på Kingston Ontario Downtown ?

Så om du ikke har tenkt å kjøpe heldekkende forsikring, er det anbefalt å kjøpe forsikring for å dekke og beskytte depositumet ditt. Du vil måtte oppgi et kredittkort til leverandøren din med nok penger til å dekke depositumet på bilen. Om trekk forekommer, vil forsikringsselskapet dekke utgiftene.

Du kan kjøpe denne type forsikring mens du bestiller leiebil på nettet og på nettsiden vår.

14CARS.com leiebil app for iOS og Android

Finn bilutleie nær meg, sammenlikn priser og tilbud og lei bilen du vil elske. Det er raskt og enkelt!