Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

GLOBAL-RENT-A-CAR leiebiler på Praha - Lufthavn [PRG]

Du kan gjerne navigere de tilgjengelige gode GLOBAL-RENT-A-CAR leiebilavtalene på Praha - Lufthavn. Legg merke til disse tilbudene på [PRG] Flyplass å velge den mest foretrekkende blant de som for tiden er tilgjengelig.

Kompaktbil

Skoda Rapid

THRIFTY
M
5
5
3
Skoda Rapid

fra

$25.83 per dag

Kompaktbil

Opel Astra

ALAMO
M
5
5
3
Opel Astra

fra

$96.34 per dag

Minibil

Toyota Aygo

WHEEGO
M
4
5
2
Toyota Aygo

fra

$26.44 per dag

Økonomibil

Peugeot 208

SIXT
M
5
5
2
Peugeot 208

fra

$27.42 per dag

Økonomibil

Opel Corsa

ALAMO
A
5
5
2
Opel Corsa

fra

$92.80 per dag

Stasjonsvogner

Peugeot 308 Estate

THRIFTY
A
5
5
4
Peugeot 308 Estate

fra

$30.99 per dag

Stasjonsvogner

Skoda Superb Estate

ALAMO
A
5
5
5
Skoda Superb Estate

fra

$222.79 per dag

Standardbil

Skoda Octavia

BUDGET
M
5
5
4
Skoda Octavia

fra

$38.61 per dag

Standardbil

Mercedes C Class

SIXT
A
5
4
4
Mercedes C Class

fra

$224.98 per dag

SUV

Volkswagen T-Roc

SIXT
M
5
5
3
Volkswagen T-Roc

fra

$39.80 per dag

SUV

Mercedes GLC

SIXT
A
5
5
6
Mercedes GLC

fra

$251.25 per dag

Minibuss

Volkswagen Caravelle

RIGHT CARS
M
8
4
3
Volkswagen Caravelle

fra

$118.38 per dag

Minibuss

Mercedes V Class

SIXT
A
8
5
3
Mercedes V Class

fra

$372.75 per dag

9-seters

Renault Trafic

BUDGET
M
9
5
4
Renault Trafic

fra

$128.67 per dag

7-seters

Peugeot 5008

ALAMO
M
7
5
1
Peugeot 5008

fra

$146.10 per dag

7-seters

Volkswagen Transporter

AUTO-UNION
M
7
5
2
Volkswagen Transporter

fra

$414.73 per dag

Luksusbil

Mercedes E Class

SIXT
A
5
4
3
Mercedes E Class

fra

$306.95 per dag

Informasjon om GLOBAL-RENT-A-CAR på Praha - Lufthavn

I tabellen nedenfor finner du informasjon om GLOBAL-RENT-A-CAR som for eksempel hvor du kan hente bilen, avsenderadresse, telefonnummer, åpningstider, drivstoff policy, hente type og bonuser som leverandøren tilbyr på Praha - Lufthavn [PRG].

Global Rent A Car

Firmanavn:

Global Rent A Car

Adresse:

Aviatická, 161 08 Praha 6, Praha 6, Czechia

De beste bilutleiefirmaene på Praha - Lufthavn-Flyplass [PRG]

Alternativt til GLOBAL-RENT-A-CAR, er det andre tilgjengelige lokale og internasjonale bilutleie byråer som opererer på Praha - Lufthavn [PRG]. Sørg for å se etter spesialer, rabatter, eller kuponger fra disse verdens-klarerte bil leverandører og velge det beste alternativet for deg.

SIXT Franchise

SIXT 7 reviews

9.5 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 6 reviews

9.3 / 10

Enterprise Franchise

Enterprise 6 reviews

8.5 / 10

Alamo

Alamo 9 reviews

8.2 / 10

Firefly Corporate

Firefly 16 reviews

8.1 / 10

BUDGET EMEA Franchise

BUDGET 174 reviews

7.9 / 10

EUROPCAR Franchise

EUROPCAR 13 reviews

7.8 / 10

Rentis

Rentis 6 reviews

7.5 / 10

Hvis du trenger en liten bil for din neste biltur fra Praha - Lufthavn [PRG] Flyplass, bør du se nærmere på bilutleie avtaler fra THRIFTY og ALAMO. De gir den største mengden av biler av ØKONOMIBIL og Bilutleieklassen på Praha - Lufthavn.

Et stort antall medium biler er levert av BUDGET og SIXT på Praha - Lufthavn . Vær oppmerksom på disse leverandørene dersom du ønsker å få den beste verdien på kjøretøy av STANDARDBIL og FULL STøRRELSEBIL bilutleieklasser.

For å finne de beste SUV bilutleieavtale på Praha - Lufthavn [PRG], ta en titt på SUV fra SIXT. Denne leverandøren tilbyr en stor samling av SUV biler på Praha - Lufthavn.

Hvis du er ute etter en stor bil på Praha - Lufthavn, bør du vurdere avtaler fra og SIXT. De gir mye av 7-SETERS, MINIBUSS.

For de av dere som ønsker å kjøre et luksus kjøretøy på Praha - Lufthavn, bør du undersøke tilbud fra SIXT. De presenterer nok LUKSUSBIL, EKSOTISKE BILER og KONVERTIBEL BILER biler på Praha - Lufthavn for å tilfredsstille alle dine innfall.

GLOBAL-RENT-A-CAR Praha - Lufthavn bilutleie biloversikt

GLOBAL-RENT-A-CAR på Praha - Lufthavn PRG gir et stort utvalg av biler fra ulike Bilutleie klasser: Compact, Mini, Economy, Estate, Standard, Suv, Van, 9-seater, 7-seater, Luxury, etc.

Hvis du valgte å leie en Økonomibil bil for leverandøren Praha - Lufthavn, være klar til å plukke opp Peugeot 208, og Opel Corsa , eller få en bil klasse oppgradering.

For de av dere som bestemte seg for å bestille en Kompaktbil bil, kan du få Skoda Rapid, og Opel Astra , eller få en bil klasse oppgradering.

Når du bestiller en Standardbil klasse bil med "eller lignende" skilt fra GLOBAL-RENT-A-CAR på Praha - Lufthavn, kan du plukke opp Skoda Octavia, og Mercedes C Class .

Når du bestiller en bil av SUV bilutleie klasse fra GLOBAL-RENT-A-CAR på Praha - Lufthavn, vil du få en av følgende biler: Volkswagen T-Roc, og Mercedes GLC .

Luksusbil bilutleie klasse levert av GLOBAL-RENT-A-CAR Praha - Lufthavn består av følgende bilmodeller: og Mercedes E Class .

I tilfelle du reiser med en gruppe mennesker, og du trenger en 7-seters transporttjenester kjøretøy fra GLOBAL-RENT-A-CAR på Praha - Lufthavn, kan du leie Peugeot 5008, og Volkswagen Transporter .

Uansett hvilken bil klasse du bestiller, vil du alltid ha en sjanse til å få en bil klasse oppgradering gratis i tilfelle det ikke er tilgjengelige biler fra din bestilte bil klasse.

GLOBAL-RENT-A-CAR tilbyr et stort antall biler som passer ethvert budsjett og formål.

  • Hvis du skal på en tur med familien, bør du ta hensyn til biler fra ulike bilutleie klasser. For små familier med ett eller to barn og en liten mengde bagasje, er Economy eller Compact bilklasser kanskje det som passer best for deg. Hvis du reiser med mer bagasje, bør du slå til med en SUV eller full-size bilutleie klasser. For en tur med flere passasjerer, bør du søke etter 7 setere, 9 setere, og kanskje 12 setere.
  • Hvis du prøver å finne en bil fra GLOBAL-RENT-A-CAR på Praha - Lufthavn for en biltur med din elskede, bør du se etter ulike biler av Mini, Economy, Convertible, eller til og med Luxury utleieklasser.
  • For forretningsreiser på Praha - Lufthavn, den mest egnede bilen fra GLOBAL-RENT-A-CAR Full Size, Luxury, og Exotic bilutleie klasser.
  • Du kan også finne en passende bil fra GLOBAL-RENT-A-CAR på Praha - Lufthavn for spesielle anledninger som bryllup, bursdager, og andre typer feiringer. Hvis du trenger en bil for noen form for fest, bør du vurdere Luxury og Exotic bilutleie klasser fra GLOBAL-RENT-A-CAR på Praha - Lufthavn.
  • For unge sjåfører har GLOBAL-RENT-A-CAR også noen bilutleie muligheter. Sett deg opp og legg merke til Mini, Economy og Convertible bilutleie klasser fra GLOBAL-RENT-A-CAR på Praha - Lufthavn.

FAQ - GLOBAL-RENT-A-CAR leiebil på Praha - Lufthavn

Hvordan leie en bil fra GLOBAL-RENT-A-CAR på Praha - Lufthavn ?

Angi nødvendig hentested og returlokasjon i søkeskjemaet, og velg ønsket dato og tidspunkt for leien. Når du har fått søkeresultatene, kan du filtrere dem basert på foretrukket leverandør.

Hva er den billigste leiebilen fra GLOBAL-RENT-A-CAR på PRG Flyplass?

Den billigste bilen fra GLOBAL-RENT-A-CAR på Praha - Lufthavn er Skoda Rapid. Gjeldende relevante pris er $25.83 per dag.

Hvor kan jeg finne GLOBAL-RENT-A-CAR kontor desk på Praha - Lufthavn [PRG]?

  • GLOBAL-RENT-A-CARs bilutleie desk er på Praha - Lufthavn. Du finner den nøyaktige plasseringen ved å navigere på flyplassens kart.

Hva er bensin prisen i nærheten av Praha - Lufthavn Airport?

Bensin prisene i nærheten av PRG Flyplass varierer fra $5.08 til $5.42.

Kan jeg betale for bilutleiereservasjonen min med bankkort på Praha - Lufthavn?

Ja, du kan bruke bankkort for å betale for nettreserveringen. Om du gjør dette derimot, må du bruke et kredittkort i hovedførerens navn for å dekke bilutleiedepositumet når du plukker opp bilen.

Kan andre enn meg selv kjøre leiebilen min?

Dette er mulig om du velger ekstraførervalget når du reserverer på nett. Mesteparten av tiden er dette et betalt valg som trekkes fra på utleiekontoret.

Kan jeg skaffe meg en spesifikk billeiemodell når jeg reserverer?

Ja, tilbud som inkluderer spesifikke bilmodeller er markert med et “Garantert Bilmodell”-tegnet på søkeresultatsiden.

Har leverandøren gir en bilsete leie alternativ for barn på Praha - Lufthavn Airport [PRG]?

Ja, du kan bestille et barnesete under din online reservertrvation og betale for det hos leverandøren Bilutleie Desk.

Burde jeg kjøpe tilleggsforsikring for bilutleien på Praha - Lufthavn ?

Så om du ikke har tenkt å kjøpe heldekkende forsikring, er det anbefalt å kjøpe forsikring for å dekke og beskytte depositumet ditt. Du vil måtte oppgi et kredittkort til leverandøren din med nok penger til å dekke depositumet på bilen. Om trekk forekommer, vil forsikringsselskapet dekke utgiftene.

Du kan kjøpe denne type forsikring mens du bestiller leiebil på nettet og på nettsiden vår.

14CARS.com leiebil app for iOS og Android

Finn bilutleie nær meg, sammenlikn priser og tilbud og lei bilen du vil elske. Det er raskt og enkelt!