Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

EUROPCAR leiebiler på Cherbourg Airport - Maupertus [CER]

Du kan gjerne navigere de tilgjengelige gode EUROPCAR leiebilavtalene på Cherbourg Airport - Maupertus. Legg merke til disse tilbudene på [CER] Flyplass å velge den mest foretrekkende blant de som for tiden er tilgjengelig.

Minibil

Renault Twingo

EUROPCAR
M
4
3
1
Renault Twingo

fra

$33.80 per dag

Økonomibil

Peugeot 208

EUROPCAR
M
5
3
2
Peugeot 208

fra

$38.82 per dag

Økonomibil

Renault Clio

EUROPCAR
M
5
5
2
Renault Clio

fra

$48.38 per dag

Minibuss

Peugeot Partner

EUROPCAR
M
5
5
4
Peugeot Partner

fra

$39.95 per dag

Minibuss

Renault Kangoo

EUROPCAR
M
5
5
4
Renault Kangoo

fra

$54.07 per dag

Kompaktbil

Renault Megane

EUROPCAR
M
5
5
3
Renault Megane

fra

$39.95 per dag

Standardbil

Renault Laguna

EUROPCAR
M
5
4
4
Renault Laguna

fra

$68.22 per dag

7-seters

Renault Scenic

EUROPCAR
M
7
5
1
Renault Scenic

fra

$68.22 per dag

7-seters

Renault Espace

EUROPCAR
M
7
5
1
Renault Espace

fra

$187.81 per dag

9-seters

Renault Trafic

EUROPCAR
M
9
5
5
Renault Trafic

fra

$82.92 per dag

Informasjon om EUROPCAR på Cherbourg Airport - Maupertus

I tabellen nedenfor finner du informasjon om EUROPCAR som for eksempel hvor du kan hente bilen, avsenderadresse, telefonnummer, åpningstider, drivstoff policy, hente type og bonuser som leverandøren tilbyr på Cherbourg Airport - Maupertus [CER].

Europcar

Firmanavn:

Europcar

Adresse:

MAUPERTUS AIRPORT, CHERBOURG, 50840

Telefon:

33 0 233445385

Drivstoffpolitikk

Hent og returner full

Hentetype

Henting på flyplassterminal

Bonuser

 • - Flyplasstillegg
 • - Veihjelp
 • - Veiavgift
 • - Tillegg for sent oppmøte
 • - Begrenset antall mil

EUROPCAR steder i nærheten av CER Flyplass

For å bedre planlegge turen, vennligst naviger kartet nedenfor med alle tilgjengelige bilutleiesteder nær Cherbourg Airport - Maupertus. Alle ikonene tilsvarer fire typer hente-og retur steder: Flyplass, jernbanestasjon, havn og steder i sentrum.

Leiebilsteder i sentrum i nærheten

EUROPCAR Cherbourg Airport - Maupertus bilutleie biloversikt

EUROPCAR på Cherbourg Airport - Maupertus CER gir et stort utvalg av biler fra ulike Bilutleie klasser: Mini, Economy, Van, Compact, Standard, 7-seater, 9-seater, etc.

Hvis du valgte å leie en Økonomibil bil for leverandøren Cherbourg Airport - Maupertus, være klar til å plukke opp Peugeot 208, og Renault Clio , eller få en bil klasse oppgradering.

For de av dere som bestemte seg for å bestille en Kompaktbil bil, kan du få og Renault Megane , eller få en bil klasse oppgradering.

Når du bestiller en Standardbil klasse bil med "eller lignende" skilt fra EUROPCAR på Cherbourg Airport - Maupertus, kan du plukke opp og Renault Laguna .

I tilfelle du reiser med en gruppe mennesker, og du trenger en 7-seters transporttjenester kjøretøy fra EUROPCAR på Cherbourg Airport - Maupertus, kan du leie Renault Scenic, og Renault Espace .

Uansett hvilken bil klasse du bestiller, vil du alltid ha en sjanse til å få en bil klasse oppgradering gratis i tilfelle det ikke er tilgjengelige biler fra din bestilte bil klasse.

EUROPCAR tilbyr et stort antall biler som passer ethvert budsjett og formål.

 • Hvis du skal på en tur med familien, bør du ta hensyn til biler fra ulike bilutleie klasser. For små familier med ett eller to barn og en liten mengde bagasje, er Economy eller Compact bilklasser kanskje det som passer best for deg. Hvis du reiser med mer bagasje, bør du slå til med en SUV eller full-size bilutleie klasser. For en tur med flere passasjerer, bør du søke etter 7 setere, 9 setere, og kanskje 12 setere.
 • Hvis du prøver å finne en bil fra EUROPCAR på Cherbourg Airport - Maupertus for en biltur med din elskede, bør du se etter ulike biler av Mini, Economy, Convertible, eller til og med Luxury utleieklasser.
 • For forretningsreiser på Cherbourg Airport - Maupertus, den mest egnede bilen fra EUROPCAR Full Size, Luxury, og Exotic bilutleie klasser.
 • Du kan også finne en passende bil fra EUROPCAR på Cherbourg Airport - Maupertus for spesielle anledninger som bryllup, bursdager, og andre typer feiringer. Hvis du trenger en bil for noen form for fest, bør du vurdere Luxury og Exotic bilutleie klasser fra EUROPCAR på Cherbourg Airport - Maupertus.
 • For unge sjåfører har EUROPCAR også noen bilutleie muligheter. Sett deg opp og legg merke til Mini, Economy og Convertible bilutleie klasser fra EUROPCAR på Cherbourg Airport - Maupertus.

FAQ - EUROPCAR leiebil på Cherbourg Airport - Maupertus

Hvordan leie en bil fra EUROPCAR på Cherbourg Airport - Maupertus ?

Angi nødvendig hentested og returlokasjon i søkeskjemaet, og velg ønsket dato og tidspunkt for leien. Når du har fått søkeresultatene, kan du filtrere dem basert på foretrukket leverandør.

Hva er den billigste leiebilen fra EUROPCAR på CER Flyplass?

Den billigste bilen fra EUROPCAR på Cherbourg Airport - Maupertus er Renault Twingo. Gjeldende relevante pris er $33.80 per dag.

Hvor kan jeg finne EUROPCAR kontor desk på Cherbourg Airport - Maupertus [CER]?

 • EUROPCARs bilutleie desk er på Cherbourg Airport - Maupertus. Du finner den nøyaktige plasseringen ved å navigere på flyplassens kart.

Kan jeg betale for bilutleiereservasjonen min med bankkort på Cherbourg Airport - Maupertus?

Ja, du kan bruke bankkort for å betale for nettreserveringen. Om du gjør dette derimot, må du bruke et kredittkort i hovedførerens navn for å dekke bilutleiedepositumet når du plukker opp bilen.

Kan andre enn meg selv kjøre leiebilen min?

Dette er mulig om du velger ekstraførervalget når du reserverer på nett. Mesteparten av tiden er dette et betalt valg som trekkes fra på utleiekontoret.

Kan jeg skaffe meg en spesifikk billeiemodell når jeg reserverer?

Ja, tilbud som inkluderer spesifikke bilmodeller er markert med et “Garantert Bilmodell”-tegnet på søkeresultatsiden.

Har leverandøren gir en bilsete leie alternativ for barn på Cherbourg Airport - Maupertus Airport [CER]?

Ja, du kan bestille et barnesete under din online reservertrvation og betale for det hos leverandøren Bilutleie Desk.

Burde jeg kjøpe tilleggsforsikring for bilutleien på Cherbourg Airport - Maupertus ?

Så om du ikke har tenkt å kjøpe heldekkende forsikring, er det anbefalt å kjøpe forsikring for å dekke og beskytte depositumet ditt. Du vil måtte oppgi et kredittkort til leverandøren din med nok penger til å dekke depositumet på bilen. Om trekk forekommer, vil forsikringsselskapet dekke utgiftene.

Du kan kjøpe denne type forsikring mens du bestiller leiebil på nettet og på nettsiden vår.

14CARS.com leiebil app for iOS og Android

Finn bilutleie nær meg, sammenlikn priser og tilbud og lei bilen du vil elske. Det er raskt og enkelt!