Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

KEDDY-BY-EUROPCAR leiebiler på Nantes []

Du kan gjerne navigere de tilgjengelige gode KEDDY-BY-EUROPCAR leiebilavtalene på Nantes. Legg merke til disse tilbudene på [] Flyplass å velge den mest foretrekkende blant de som for tiden er tilgjengelig.

Minibil

Fiat 500

avis
M
4
3
1
Fiat 500

fra

$20.63 per dag

Økonomibil

Renault Clio

avis
M
5
5
2
Renault Clio

fra

$20.90 per dag

Økonomibil

Audi A1

europcar
M
5
3
2
Audi A1

fra

$42.05 per dag

Kompaktbil

Fiat 500X

avis
M
5
5
3
Fiat 500X

fra

$24.63 per dag

Kompaktbil

Volkswagen Golf

europcar
M
5
5
3
Volkswagen Golf

fra

$53.96 per dag

Standardbil

Peugeot 508

avis
M
5
4
4
Peugeot 508

fra

$37.17 per dag

Standardbil

Audi A4

europcar
M
5
4
4
Audi A4

fra

$100.22 per dag

Minibuss

Renault Scenic

avis
M
5
5
3
Renault Scenic

fra

$37.26 per dag

Minibuss

Mercedes Viano

europcar
A
8
4
4
Mercedes Viano

fra

$180.12 per dag

7-seters

Renault Espace

avis
M
7
5
1
Renault Espace

fra

$49.89 per dag

7-seters

BMW 2 Series Gran Tourer

europcar
A
7
5
2
BMW 2 Series Gran Tourer

fra

$112.70 per dag

SUV

Opel Mokka

europcar
M
5
5
2
Opel Mokka

fra

$59.74 per dag

9-seters

Volkswagen Caravelle

europcar
M
9
5
5
Volkswagen Caravelle

fra

$94.40 per dag

9-seters

Renault Trafic

avis
M
9
5
5
Renault Trafic

fra

$158.49 per dag

Full størrelsebil

Mercedes C Class

europcar
A
5
4
3
Mercedes C Class

fra

$108.92 per dag

Informasjon om KEDDY-BY-EUROPCAR på Nantes

I tabellen nedenfor finner du informasjon om KEDDY-BY-EUROPCAR som for eksempel hvor du kan hente bilen, avsenderadresse, telefonnummer, åpningstider, drivstoff policy, hente type og bonuser som leverandøren tilbyr på Nantes [].

Keddy by Europcar

Firmanavn:

Keddy by Europcar

Adresse:

17 ROUTE DE PARIS LE VILLAGE AUTOMOBILE, NANTES, 44300

Telefon:

33 0 240520808

KEDDY-BY-EUROPCAR steder i nærheten av Flyplass

For å bedre planlegge turen, vennligst naviger kartet nedenfor med alle tilgjengelige bilutleiesteder nær Nantes. Alle ikonene tilsvarer fire typer hente-og retur steder: Flyplass, jernbanestasjon, havn og steder i sentrum.

Leiebilsteder på flyplasser i nærheten

Leiebilsteder i sentrum i nærheten

De beste bilutleiefirmaene på Nantes-Flyplass []

Alternativt til KEDDY-BY-EUROPCAR, er det andre tilgjengelige lokale og internasjonale bilutleie byråer som opererer på Nantes []. Sørg for å se etter spesialer, rabatter, eller kuponger fra disse verdens-klarerte bil leverandører og velge det beste alternativet for deg.

Avis Europe Corporate

Avis 191 reviews

7.9 / 10

EUROPCAR Corporate

EUROPCAR 327 reviews

7.7 / 10

Hvis du trenger en liten bil for din neste biltur fra Nantes [] Flyplass, bør du se nærmere på bilutleie avtaler fra AVIS og EUROPCAR. De gir den største mengden av biler av ØKONOMIBIL og Bilutleieklassen på Nantes.

Et stort antall medium biler er levert av AVIS og EUROPCAR på Nantes . Vær oppmerksom på disse leverandørene dersom du ønsker å få den beste verdien på kjøretøy av STANDARDBIL og FULL STøRRELSEBIL bilutleieklasser.

For å finne de beste SUV bilutleieavtale på Nantes [], ta en titt på SUV fra EUROPCAR. Denne leverandøren tilbyr en stor samling av SUV biler på Nantes.

Hvis du er ute etter en stor bil på Nantes, bør du vurdere avtaler fra AVIS og EUROPCAR. De gir mye av 7-SETERS, MINIBUSS.

KEDDY-BY-EUROPCAR Nantes bilutleie biloversikt

KEDDY-BY-EUROPCAR på Nantes gir et stort utvalg av biler fra ulike Bilutleie klasser: Mini, Economy, Compact, Standard, Van, 7-seater, Suv, 9-seater, Fullsize, etc.

Hvis du valgte å leie en Økonomibil bil for leverandøren Nantes, være klar til å plukke opp Renault Clio, og Audi A1 , eller få en bil klasse oppgradering.

For de av dere som bestemte seg for å bestille en Kompaktbil bil, kan du få Fiat 500X, og Volkswagen Golf , eller få en bil klasse oppgradering.

Når du bestiller en Standardbil klasse bil med "eller lignende" skilt fra KEDDY-BY-EUROPCAR på Nantes, kan du plukke opp Peugeot 508, og Audi A4 .

KEDDY-BY-EUROPCAR Full størrelsebil bilutleie klasse på Nantes inkludererfølgende bilutleie modeller: og Mercedes C Class .

Når du bestiller en bil av SUV bilutleie klasse fra KEDDY-BY-EUROPCAR på Nantes, vil du få en av følgende biler: og Opel Mokka .

I tilfelle du reiser med en gruppe mennesker, og du trenger en 7-seters transporttjenester kjøretøy fra KEDDY-BY-EUROPCAR på Nantes, kan du leie Renault Espace, og BMW 2 Series Gran Tourer .

Uansett hvilken bil klasse du bestiller, vil du alltid ha en sjanse til å få en bil klasse oppgradering gratis i tilfelle det ikke er tilgjengelige biler fra din bestilte bil klasse.

KEDDY-BY-EUROPCAR tilbyr et stort antall biler som passer ethvert budsjett og formål.

  • Hvis du skal på en tur med familien, bør du ta hensyn til biler fra ulike bilutleie klasser. For små familier med ett eller to barn og en liten mengde bagasje, er Economy eller Compact bilklasser kanskje det som passer best for deg. Hvis du reiser med mer bagasje, bør du slå til med en SUV eller full-size bilutleie klasser. For en tur med flere passasjerer, bør du søke etter 7 setere, 9 setere, og kanskje 12 setere.
  • Hvis du prøver å finne en bil fra KEDDY-BY-EUROPCAR på Nantes for en biltur med din elskede, bør du se etter ulike biler av Mini, Economy, Convertible, eller til og med Luxury utleieklasser.
  • For forretningsreiser på Nantes, den mest egnede bilen fra KEDDY-BY-EUROPCAR Full Size, Luxury, og Exotic bilutleie klasser.
  • Du kan også finne en passende bil fra KEDDY-BY-EUROPCAR på Nantes for spesielle anledninger som bryllup, bursdager, og andre typer feiringer. Hvis du trenger en bil for noen form for fest, bør du vurdere Luxury og Exotic bilutleie klasser fra KEDDY-BY-EUROPCAR på Nantes.
  • For unge sjåfører har KEDDY-BY-EUROPCAR også noen bilutleie muligheter. Sett deg opp og legg merke til Mini, Economy og Convertible bilutleie klasser fra KEDDY-BY-EUROPCAR på Nantes.

FAQ - KEDDY-BY-EUROPCAR leiebil på Nantes

Hvordan leie en bil fra KEDDY-BY-EUROPCAR på Nantes ?

Angi nødvendig hentested og returlokasjon i søkeskjemaet, og velg ønsket dato og tidspunkt for leien. Når du har fått søkeresultatene, kan du filtrere dem basert på foretrukket leverandør.

Hva er den billigste leiebilen fra KEDDY-BY-EUROPCAR på Flyplass?

Den billigste bilen fra KEDDY-BY-EUROPCAR på Nantes er Fiat 500. Gjeldende relevante pris er $20.63 per dag.

Hva er bensin prisen i nærheten av Nantes Airport?

Bensin prisene i nærheten av Flyplass varierer fra $5.30 til $6.40.

Kan jeg betale for bilutleiereservasjonen min med bankkort på Nantes?

Ja, du kan bruke bankkort for å betale for nettreserveringen. Om du gjør dette derimot, må du bruke et kredittkort i hovedførerens navn for å dekke bilutleiedepositumet når du plukker opp bilen.

Kan andre enn meg selv kjøre leiebilen min?

Dette er mulig om du velger ekstraførervalget når du reserverer på nett. Mesteparten av tiden er dette et betalt valg som trekkes fra på utleiekontoret.

Kan jeg skaffe meg en spesifikk billeiemodell når jeg reserverer?

Ja, tilbud som inkluderer spesifikke bilmodeller er markert med et “Garantert Bilmodell”-tegnet på søkeresultatsiden.

Har leverandøren gir en bilsete leie alternativ for barn på Nantes Airport []?

Ja, du kan bestille et barnesete under din online reservertrvation og betale for det hos leverandøren Bilutleie Desk.

Burde jeg kjøpe tilleggsforsikring for bilutleien på Nantes ?

Så om du ikke har tenkt å kjøpe heldekkende forsikring, er det anbefalt å kjøpe forsikring for å dekke og beskytte depositumet ditt. Du vil måtte oppgi et kredittkort til leverandøren din med nok penger til å dekke depositumet på bilen. Om trekk forekommer, vil forsikringsselskapet dekke utgiftene.

Du kan kjøpe denne type forsikring mens du bestiller leiebil på nettet og på nettsiden vår.

14CARS.com leiebil app for iOS og Android

Finn bilutleie nær meg, sammenlikn priser og tilbud og lei bilen du vil elske. Det er raskt og enkelt!