Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

ECONOMY leiebiler tilgjengelig i Saint Tropez - Lufthavn [LTT]

Se over våre store ECONOMY Saint Tropez - Lufthavn leiebiltilbud og velg det mest egnede tilbudet. Finn ut våre leiemodeller, deres priser, og leverandører av ECONOMY leiebiler som er tilgjengelige i LTT Flyplass.

Økonomibil

Toyota Yaris

EUROPCAR
M
5
3
2
Toyota Yaris

fra

$78.13 per dag

Minibil

Fiat 500

EUROPCAR
M
4
3
2
Fiat 500

fra

$76.40 per dag

Kompaktbil

Toyota Corolla

EUROPCAR
M
5
5
3
Toyota Corolla

fra

$90.12 per dag

Informasjon om ECONOMY bilutleie klasse i Saint Tropez - Lufthavn

Økonomi leiebil klassen kan også bli referert til som "superminis" i Europa eller "subcompact" i Nord-Amerika. Økonomi biler er vanligvis lettere og mindre enn standard, men tilbyr mer rom og komfort enn mini.

Denne bilutleie klassen er en fantastisk kombinasjon av lavere leiepris og god drivstoffeffektivitet på grunn av sin moderate størrelse. Slike biler tillater vanligvis opptil 4 passasjerer å reise komfortabelt med ekstra rom for bagasje og personlige eiendeler.

Historisk er økonomi klassen en av de mest populære klassene ettersom det er en billig løsning for å reise med venner eller familie og håndtere personlige ærend.

ECONOMY LTT Flyplass Leiebil

ECONOMY Bilutleie klasse i Saint Tropez - Lufthavn Airport presenteres av følgende Bilutleie modeller: Toyota Yaris, eller lignende ECONOMY leiebiler.

De beste leverandørene av ECONOMY Saint Tropez - Lufthavn Bilutleie

For å gjøre det beste valget av ECONOMY leiebilavtale i Saint Tropez - Lufthavn flyplass [LTT], ta hensyn ikke bare til leiebil modell og dens pris, men også til bilutleieleverandør som tilbyr denne avtalen. Bilutleie byråer som tilbyr ECONOMY biler i Saint Tropez - Lufthavn har ulike leiebil betingelser og vurdering gjennomsnittlig score fra våre tidligere kunder.

Den største variasjonen av ECONOMY leiebilavtaler i Saint Tropez - Lufthavn er levert av EUROPCAR CORPORATE.

EUROPCAR Corporate

EUROPCAR 2068 reviews

7.7 / 10

FAQ - ECONOMY lei en bil på Saint Tropez - Lufthavn

Hvordan bestille ECONOMY leiebil i Saint Tropez - Lufthavn?

Begynn å skrive inn nødvendig hentested og avsenderadresse i søkeskjemaet og velg den mest passende fra rullegardinlisten. Velg ønsket dato og klokkeslett for leie. På søkeresultatsiden vil du kunne filtrere og sortere alle leiebil avtaler basert på din foretrukne klasse.

Hva er den billigste ECONOMY leiebilen i LTT Flyplass?

Den billigste ECONOMY bilen i Saint Tropez - Lufthavn flyplass er Toyota Yaris fra EUROPCAR. Den gjeldende relevante prisen er $78.13 per dag.

Hvor mye vil jeg bruke på drivstoff for ECONOMY leiebilen i Saint Tropez - Lufthavn?

Bensin prisene i nærheten av LTT Flyplass varierer fra $5.07 til $6.24.

Mini 4.5 l/100km 51 US mpg
Økonomi 5.1 l/100km 46 US mpg
Kompakt 5.3 l/100km 44 US mpg
Mellomliggende 7.0 l/100km 33 US mpg
Standard 7.0 l/100km 33 US mpg
Full størrelse 7.4 l/100km 31 US mpg
7-seter 7.4 l/100km 31 US mpg
Premium 9.1 l/100km 25 US mpg
Minivan 7.8-11.6 l/100km 20-30 US mpg
SUV 8.6 l/100km 27 US mpg
Van 11.6 l/100km 20 US mpg
Eksotisk/sport 10.6 l/100km 22 US mpg
Kabriolet 5-9 l/100km 26-47 US mpg

Så, vil du bruke omtrent 7.6$ på å kjøre ECONOMY bil for 100 km. En 100 US Mil kjøretur i ECONOMY kjøretøyet vil koste deg ca 12.25$.

Hva trenger jeg å ha når jeg plukker opp ECONOMY leiebil i Saint Tropez - Lufthavn?

Vanligvis er det nok å presentere:

  • Et førerkort. Sjåfører fra Storbritannia må også vise bildekortet. Hvis førerkortet ikke er i det latinske alfabetet (dvs. på arabisk, gresk, kyrillisk eller kinesisk), må du ta med en internasjonal kjøretillatelse sammen med din innenlandske lisens.
  • Gyldig legitimasjon med bilde (pass eller nasjonal ID).
  • Et gyldig kredittkort i navnet på hoved sjåføren. Det er nødvendig å forhåndsbestille et depositum for leiebil på leiekontoret.

Hvor gammel må jeg være for å leie ECONOMY kjøretøy i Saint Tropez - Lufthavn?

Du må vanligvis være mellom 25 og 70 år for å leie ECONOMY bil i Saint Tropez - Lufthavn. Aldersbegrensning av bilutleiefirmaer i Saint Tropez - Lufthavn kan avvike dramatisk.

Hvis du faller utenfor disse alders begrensningene, kan du alltid finne en bilutleie leverandør som vil tillate deg å leie en bil på betingelse av at du betaler en ekstra tilleggsavgift eller kjøper ekstra forsikring.

Er det mulig å leie ECONOMY bil en vei?

Ja, noen leverandører gir en veis ECONOMY leiebiler i Saint Tropez - Lufthavn. Vær oppmerksom når du velger en leverandør. Hvis du er ute etter enveis leie, være forberedt på at noen restriksjoner og ekstra betalinger kan være nødvendig. Ikke glem å kontakte selskapet for å være sikker på faktisk tilgjengelighet og kostnader med enveis leie.

14CARS.com leiebil app for iOS og Android

Finn bilutleie nær meg, sammenlikn priser og tilbud og lei bilen du vil elske. Det er raskt og enkelt!