Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

KEDDY-BY-EUROPCAR leiebiler på Tours - Lufthavn [TUF]

Du kan gjerne navigere de tilgjengelige gode KEDDY-BY-EUROPCAR leiebilavtalene på Tours - Lufthavn. Legg merke til disse tilbudene på [TUF] Flyplass å velge den mest foretrekkende blant de som for tiden er tilgjengelig.

Kompaktbil

Fiat 500L

keddy by europcar
M
5
5
3
Fiat 500L

fra

$38.71 per dag

Minibuss

Ford Focus C-Max

keddy by europcar
M
5
5
3
Ford Focus C-Max

fra

$87.82 per dag

Minibil

Renault Twingo

alamo
M
4
3
1
Renault Twingo

fra

$29.83 per dag

SUV

Opel Mokka

alamo
M
5
5
2
Opel Mokka

fra

$30.17 per dag

SUV

Nissan X-Trail

europcar
A
5
5
2
Nissan X-Trail

fra

$137.19 per dag

Økonomibil

Opel Corsa

alamo
M
5
3
2
Opel Corsa

fra

$31.49 per dag

Økonomibil

Peugeot 208

enterprise
A
5
5
2
Peugeot 208

fra

$47.24 per dag

Kompaktbil

Citroen C4

alamo
M
5
5
3
Citroen C4

fra

$36.46 per dag

Kompaktbil

Volkswagen Golf

europcar
M
5
5
3
Volkswagen Golf

fra

$79.32 per dag

Minibuss

Renault Scenic

avis
M
5
5
3
Renault Scenic

fra

$38.66 per dag

Minibuss

Alfa Romeo Giulia

avis
A
5
5
3
Alfa Romeo Giulia

fra

$86.46 per dag

Standardbil

Ford C-Max

alamo
M
5
4
4
Ford C-Max

fra

$44.64 per dag

Standardbil

Citroen DS5

enterprise
A
5
5
4
Citroen DS5

fra

$91.16 per dag

Stasjonsvogner

Opel Astra Estate

alamo
M
5
5
5
Opel Astra Estate

fra

$44.75 per dag

Stasjonsvogner

Citroen C5 Estate

alamo
A
5
5
6
Citroen C5 Estate

fra

$57.85 per dag

7-seters

Opel Zafira

alamo
M
7
5
1
Opel Zafira

fra

$52.21 per dag

7-seters

Peugeot 5008

enterprise
A
7
5
1
Peugeot 5008

fra

$92.82 per dag

Luksusbil

Mercedes C Class

alamo
A
5
4
4
Mercedes C Class

fra

$87.01 per dag

Informasjon om KEDDY-BY-EUROPCAR på Tours - Lufthavn

I tabellen nedenfor finner du informasjon om KEDDY-BY-EUROPCAR som for eksempel hvor du kan hente bilen, avsenderadresse, telefonnummer, åpningstider, drivstoff policy, hente type og bonuser som leverandøren tilbyr på Tours - Lufthavn [TUF].

Keddy by Europcar

Firmanavn:

Keddy by Europcar

Adresse:

40 RUE DE L'AEROPORT, TOURS, 37100

Telefon:

33 0 247858585

KEDDY-BY-EUROPCAR steder i nærheten av TUF Flyplass

For å bedre planlegge turen, vennligst naviger kartet nedenfor med alle tilgjengelige bilutleiesteder nær Tours - Lufthavn. Alle ikonene tilsvarer fire typer hente-og retur steder: Flyplass, jernbanestasjon, havn og steder i sentrum.

Leiebilsteder i sentrum i nærheten

De beste bilutleiefirmaene på Tours - Lufthavn-Flyplass [TUF]

Alternativt til KEDDY-BY-EUROPCAR, er det andre tilgjengelige lokale og internasjonale bilutleie byråer som opererer på Tours - Lufthavn [TUF]. Sørg for å se etter spesialer, rabatter, eller kuponger fra disse verdens-klarerte bil leverandører og velge det beste alternativet for deg.

EUROPCAR Corporate

EUROPCAR 254 reviews

7.7 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 220 reviews

7.5 / 10

Hvis du trenger en liten bil for din neste biltur fra Tours - Lufthavn [TUF] Flyplass, bør du se nærmere på bilutleie avtaler fra og ALAMO. De gir den største mengden av biler av ØKONOMIBIL og Bilutleieklassen på Tours - Lufthavn.

Et stort antall medium biler er levert av ALAMO og ENTERPRISE på Tours - Lufthavn . Vær oppmerksom på disse leverandørene dersom du ønsker å få den beste verdien på kjøretøy av STANDARDBIL og bilutleieklasser.

For å finne de beste SUV bilutleieavtale på Tours - Lufthavn [TUF], ta en titt på SUV fra ALAMO. Denne leverandøren tilbyr en stor samling av SUV biler på Tours - Lufthavn.

Hvis du er ute etter en stor bil på Tours - Lufthavn, bør du vurdere avtaler fra og AVIS. De gir mye av 7-SETERS, MINIBUSS.

For de av dere som ønsker å kjøre et luksus kjøretøy på Tours - Lufthavn, bør du undersøke tilbud fra ALAMO. De presenterer nok LUKSUSBIL, biler på Tours - Lufthavn for å tilfredsstille alle dine innfall.

KEDDY-BY-EUROPCAR Tours - Lufthavn bilutleie biloversikt

KEDDY-BY-EUROPCAR på Tours - Lufthavn TUF gir et stort utvalg av biler fra ulike Bilutleie klasser: Compact, Van, Mini, Suv, Economy, Standard, Estate, 7-seater, Luxury, etc.

Hvis du valgte å leie en Økonomibil bil for leverandøren Tours - Lufthavn, være klar til å plukke opp Opel Corsa, og Peugeot 208 , eller få en bil klasse oppgradering.

For de av dere som bestemte seg for å bestille en Kompaktbil bil, kan du få Fiat 500L, Citroen C4, og Volkswagen Golf , eller få en bil klasse oppgradering.

Når du bestiller en Standardbil klasse bil med "eller lignende" skilt fra KEDDY-BY-EUROPCAR på Tours - Lufthavn, kan du plukke opp Ford C-Max, og Citroen DS5 .

Når du bestiller en bil av SUV bilutleie klasse fra KEDDY-BY-EUROPCAR på Tours - Lufthavn, vil du få en av følgende biler: Opel Mokka, og Nissan X-Trail .

Luksusbil bilutleie klasse levert av KEDDY-BY-EUROPCAR Tours - Lufthavn består av følgende bilmodeller: og Mercedes C Class .

I tilfelle du reiser med en gruppe mennesker, og du trenger en 7-seters transporttjenester kjøretøy fra KEDDY-BY-EUROPCAR på Tours - Lufthavn, kan du leie Opel Zafira, og Peugeot 5008 .

Uansett hvilken bil klasse du bestiller, vil du alltid ha en sjanse til å få en bil klasse oppgradering gratis i tilfelle det ikke er tilgjengelige biler fra din bestilte bil klasse.

KEDDY-BY-EUROPCAR tilbyr et stort antall biler som passer ethvert budsjett og formål.

  • Hvis du skal på en tur med familien, bør du ta hensyn til biler fra ulike bilutleie klasser. For små familier med ett eller to barn og en liten mengde bagasje, er Economy eller Compact bilklasser kanskje det som passer best for deg. Hvis du reiser med mer bagasje, bør du slå til med en SUV eller full-size bilutleie klasser. For en tur med flere passasjerer, bør du søke etter 7 setere, 9 setere, og kanskje 12 setere.
  • Hvis du prøver å finne en bil fra KEDDY-BY-EUROPCAR på Tours - Lufthavn for en biltur med din elskede, bør du se etter ulike biler av Mini, Economy, Convertible, eller til og med Luxury utleieklasser.
  • For forretningsreiser på Tours - Lufthavn, den mest egnede bilen fra KEDDY-BY-EUROPCAR Full Size, Luxury, og Exotic bilutleie klasser.
  • Du kan også finne en passende bil fra KEDDY-BY-EUROPCAR på Tours - Lufthavn for spesielle anledninger som bryllup, bursdager, og andre typer feiringer. Hvis du trenger en bil for noen form for fest, bør du vurdere Luxury og Exotic bilutleie klasser fra KEDDY-BY-EUROPCAR på Tours - Lufthavn.
  • For unge sjåfører har KEDDY-BY-EUROPCAR også noen bilutleie muligheter. Sett deg opp og legg merke til Mini, Economy og Convertible bilutleie klasser fra KEDDY-BY-EUROPCAR på Tours - Lufthavn.

FAQ - KEDDY-BY-EUROPCAR leiebil på Tours - Lufthavn

Hvordan leie en bil fra KEDDY-BY-EUROPCAR på Tours - Lufthavn ?

Angi nødvendig hentested og returlokasjon i søkeskjemaet, og velg ønsket dato og tidspunkt for leien. Når du har fått søkeresultatene, kan du filtrere dem basert på foretrukket leverandør.

Hva er den billigste leiebilen fra KEDDY-BY-EUROPCAR på TUF Flyplass?

Den billigste bilen fra KEDDY-BY-EUROPCAR på Tours - Lufthavn er Fiat 500L. Gjeldende relevante pris er $38.71 per dag.

Hva er bensin prisen i nærheten av Tours - Lufthavn Airport?

Bensin prisene i nærheten av TUF Flyplass varierer fra $4.50 til $6.62.

Kan jeg betale for bilutleiereservasjonen min med bankkort på Tours - Lufthavn?

Ja, du kan bruke bankkort for å betale for nettreserveringen. Om du gjør dette derimot, må du bruke et kredittkort i hovedførerens navn for å dekke bilutleiedepositumet når du plukker opp bilen.

Kan andre enn meg selv kjøre leiebilen min?

Dette er mulig om du velger ekstraførervalget når du reserverer på nett. Mesteparten av tiden er dette et betalt valg som trekkes fra på utleiekontoret.

Kan jeg skaffe meg en spesifikk billeiemodell når jeg reserverer?

Ja, tilbud som inkluderer spesifikke bilmodeller er markert med et “Garantert Bilmodell”-tegnet på søkeresultatsiden.

Har leverandøren gir en bilsete leie alternativ for barn på Tours - Lufthavn Airport [TUF]?

Ja, du kan bestille et barnesete under din online reservertrvation og betale for det hos leverandøren Bilutleie Desk.

Burde jeg kjøpe tilleggsforsikring for bilutleien på Tours - Lufthavn ?

Så om du ikke har tenkt å kjøpe heldekkende forsikring, er det anbefalt å kjøpe forsikring for å dekke og beskytte depositumet ditt. Du vil måtte oppgi et kredittkort til leverandøren din med nok penger til å dekke depositumet på bilen. Om trekk forekommer, vil forsikringsselskapet dekke utgiftene.

Du kan kjøpe denne type forsikring mens du bestiller leiebil på nettet og på nettsiden vår.

14CARS.com leiebil app for iOS og Android

Finn bilutleie nær meg, sammenlikn priser og tilbud og lei bilen du vil elske. Det er raskt og enkelt!