Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

ECONOMY leiebiler tilgjengelig i Mytilini Airport [MJT]

Se over våre store ECONOMY Mytilini Airport leiebiltilbud og velg det mest egnede tilbudet. Finn ut våre leiemodeller, deres priser, og leverandører av ECONOMY leiebiler som er tilgjengelige i MJT Flyplass.

Økonomibil

Citroen C3

autocandia
M
5
5
2
Citroen C3

fra

$41.21 per dag

Minibil

Toyota Aygo

autocandia
M
4
3
1
Toyota Aygo

fra

$32.84 per dag

Kompaktbil

Toyota Auris

autocandia
M
5
5
3
Toyota Auris

fra

$46.36 per dag

Minibuss

Citroen Picasso

autocandia
M
5
5
3
Citroen Picasso

fra

$62.91 per dag

Minibuss

Fiat Scudo

autocandia
M
8
5
4
Fiat Scudo

fra

$180.45 per dag

SUV

Suzuki Jimny

autocandia
M
4
3
2
Suzuki Jimny

fra

$73.60 per dag

7-seters

Fiat Doblo 5+2 Seater

autocandia
M
7
5
2
Fiat Doblo 5+2 Seater

fra

$119.04 per dag

Informasjon om ECONOMY bilutleie klasse i Mytilini Airport

Økonomi leiebil klassen kan også bli referert til som "superminis" i Europa eller "subcompact" i Nord-Amerika. Økonomi biler er vanligvis lettere og mindre enn standard, men tilbyr mer rom og komfort enn mini.

Denne bilutleie klassen er en fantastisk kombinasjon av lavere leiepris og god drivstoffeffektivitet på grunn av sin moderate størrelse. Slike biler tillater vanligvis opptil 4 passasjerer å reise komfortabelt med ekstra rom for bagasje og personlige eiendeler.

Historisk er økonomi klassen en av de mest populære klassene ettersom det er en billig løsning for å reise med venner eller familie og håndtere personlige ærend.

ECONOMY MJT Flyplass Leiebil

ECONOMY Bilutleie klasse i Mytilini Airport Airport presenteres av følgende Bilutleie modeller: Citroen C3, eller lignende ECONOMY leiebiler.

ECONOMY leiebil steder i nærheten av Mytilini Airport flyplass

Ikke glem å sjekke bilutleie avtaler i on-site og off-Airport leiebil lokasjoner nærmest Mytilini Airport. Prisene og tilgjengelighet av biler er vanligvis forskjellige. Sørg for at du gjør det beste valget.

Leiebilsteder på flyplasser i nærheten

Leiebilsteder i sentrum i nærheten

FAQ - ECONOMY lei en bil på Mytilini Airport

Hvordan bestille ECONOMY leiebil i Mytilini Airport?

Begynn å skrive inn nødvendig hentested og avsenderadresse i søkeskjemaet og velg den mest passende fra rullegardinlisten. Velg ønsket dato og klokkeslett for leie. På søkeresultatsiden vil du kunne filtrere og sortere alle leiebil avtaler basert på din foretrukne klasse.

Hva er den billigste ECONOMY leiebilen i MJT Flyplass?

Den billigste ECONOMY bilen i Mytilini Airport flyplass er Citroen C3 fra autocandia. Den gjeldende relevante prisen er $41.21 per dag.

Hvor mye vil jeg bruke på drivstoff for ECONOMY leiebilen i Mytilini Airport?

Hva trenger jeg å ha når jeg plukker opp ECONOMY leiebil i Mytilini Airport?

Vanligvis er det nok å presentere:

  • Et førerkort. Sjåfører fra Storbritannia må også vise bildekortet. Hvis førerkortet ikke er i det latinske alfabetet (dvs. på arabisk, gresk, kyrillisk eller kinesisk), må du ta med en internasjonal kjøretillatelse sammen med din innenlandske lisens.
  • Gyldig legitimasjon med bilde (pass eller nasjonal ID).
  • Et gyldig kredittkort i navnet på hoved sjåføren. Det er nødvendig å forhåndsbestille et depositum for leiebil på leiekontoret.

Hvor gammel må jeg være for å leie ECONOMY kjøretøy i Mytilini Airport?

Du må vanligvis være mellom 25 og 70 år for å leie ECONOMY bil i Mytilini Airport. Aldersbegrensning av bilutleiefirmaer i Mytilini Airport kan avvike dramatisk.

Hvis du faller utenfor disse alders begrensningene, kan du alltid finne en bilutleie leverandør som vil tillate deg å leie en bil på betingelse av at du betaler en ekstra tilleggsavgift eller kjøper ekstra forsikring.

Er det mulig å leie ECONOMY bil en vei?

Ja, noen leverandører gir en veis ECONOMY leiebiler i Mytilini Airport. Vær oppmerksom når du velger en leverandør. Hvis du er ute etter enveis leie, være forberedt på at noen restriksjoner og ekstra betalinger kan være nødvendig. Ikke glem å kontakte selskapet for å være sikker på faktisk tilgjengelighet og kostnader med enveis leie.

14CARS.com leiebil app for iOS og Android

Finn bilutleie nær meg, sammenlikn priser og tilbud og lei bilen du vil elske. Det er raskt og enkelt!